Рак

Има шансове за емоционално отделяне с партньора. Може да се сблъскате с някои предизвикателства в брачните си отношения. Както звездите предричат пропуски в комуникацията в любовната връзка, така може да има разногласия в мислите. Може да не сте в състояние да изразите любовта си към съпруга си. Правните въпроси с партньора ви могат да предизвикат стрес по отношение на брачните отношения. Опитайте се да не влизате в спорове с партньора си. Дайте малко време на себе си, за да анализирате неразбирателствата.

През този месец, вероятно ще обновите изцяло работна си концепция. Ще трябва да си вършите работата като по учебник, защото има вероятност да загубите работното си място. Безработните да имат готовност да приемат сериозни предложения за работа. От финансова гледна точка ще се наложи да оперирате много внимателно с парите си. Всички инвестиции, които планирате да направите, изискват надлежно обмисляне. Бизнесмените може да получат шанс да сключат голяма сделка към средата на месеца.

 

Лъв

Месецът може да се окаже незабравим за вас и вашия партньор. Въпреки това, взаимното възлагане на големи надежди може да се превърне в пречка в живота ви. Препоръчително е да не очаквате големи неща един от друг, тъй като малките неща компенсират по-големите жестове. Разговаряйте разумно с партньора си и се опитайте да разрешите различията, като общувате открито и не се крийте зад своите съмнения.

Не са изключени спорове и разногласия в професионален план през този месец. Разнопосочните ви мнения ще направят разговорите ви доста напрегнати, причинявайки ви доста главоболия и ядове. Във финансов аспект февруари може да бъде добър месец за поемане на добре обмислени рискове за увеличаването на потока от приходи. Планетарните движения може да ви подкрепят. Към средата на месеца нещата може да се развият още по-добре за бизнесмените.

 

Дева

Месецът може да бъде много добър по отношение на взаимоотношенията. Вашата връзка и семеен живот може да се нуждаят от вашето внимание този месец. За двойките скорошното напрежение, причинено от спорове и влияния извън връзката, може да изчезне. Егото може да не ви позволи да се успокоите лесно, но може да се наложи съответно да го управлявате. Отделете време, за да обсъдите нещата и да бъдете ясни относно желанията си, за да избегнете всякакви ненужни недоразумения.

В професионален план нещата ще бъдат на приливи и отливи, но това няма да зависи от планетите, а от вашето желание за работа. Месецът е благоприятен за работа в екип, която ще ви даде възможност за повече изяви на потенциала ви на работното място. Към средата на този месец ще можете докажете своята професионална стойност. Има вероятност да успеете да увеличите притока на своите финанси през февруари. Въпреки това се опитайте да намалите личните си обичайни разходи, за да спестите пари за бъдещи нужди. Този месец може и да не доведе до сериозна сделка, ала малките сделки обаче могат да ви помогнат задоволително.