Овен

Има вероятност през този месец, близък ваш приятел да ви постави в неудобно положение. Не разкривайте в детайли евентуално очертаващата се нова връзка с никого, ако не сте сигурни, накъде ще тръгне тази връзка. Опитайте се да запазите в тайна вашата авантюра. През юни, новите работни проекти и идеи ще ви донесат не само добри доходи, а и издигане в йерархията на работното място. Месецът е особено благоприятен за намиране на работа, ако сте безработни стягайте се - чакат ви положителни изненади. Този месец може да ви осигури много финансови ползи. Вероятно ще успеете да увеличите своите източници на доходи в началото на юни, въпреки че има шансове разходите да се повишат заедно с доходите ви. Препоръчително е да дадете приоритет на спестяванията си.

 

Телец

Ще се почувствате по-близо до партньора си и ще можете да изразите чувствате за определени неща във взаимоотношенията ви. Интимният ви живот ще се промени положително през този месец. През този месец, вероятно ще бъдете изправени пред сериозен избор, от една страна да се съобразите с вашите цели и желания, от друга страна да следвате директивите на ръководители и колеги. Така или иначе решението ще остане само във вашите ръце. Звездите вероятно са предвидели хубав подарък, а именно оригинален подход в бизнесът през юни. Към средата на този месец има възможност да направите голяма покупка, необходимо е само да се претеглят добре плюсовете и минусите.

 

Близнаци

Романтичната ви връзка ще пулсира хармонично през този месец. ще бъде хармоничен. Вашето празнично настроение ще се предадено на партньора ви. Вашата любовна история ще има всички шансове да продължи. Само не обръщайте внимание на слухове витаещи във въздуха. През месец юни в професионалната сфера не се очертават особени натоварвания. Вероятно ще увеличите вашето влияние и благоденствие, и това ще се усети още през първите дни на месеца. Компетентното планиране на работния ден е ключът към висока производителност. Във финансов аспект, това е много добър месец за вас и ще имате полза от вашите проекти, инвестиции и печалби. Дивидентите, които може да спечелите от инвестициите си, ще ви помогнат да постигнете финансовите си цели.

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.