Овен

Възможно е да има напрежение в брачните отношения. Неправилното общуване в романтичната връзка може да ви стресира. Месецът може да помогне за подобряване на брачните ви отношения с подкрепата на родители и роднини. Септември вероятно ще ви накара, за да почувствате облекчения от излишна работа и финансови въпроси. Късметът вероятно ще бъде благоприятен на работното място. Може да се случи неочаквано пътуване до чужбина, свързано с вашата работа или далеч от работното място. Бизнесът може да ви предостави удовлетворителна сделка. Този месец може да има някои непланирани разходи за вашето семейство.

 

Телец

През този месец трябва да държите емоциите си под контрол. Споровете с вашата половинка могат да ви доведат до сериозни проблеми. Тези, които се занимават с хранителните вериги или в област като електрониката, вероятно ще постигнат успех през този месец. Има шансове за малко събиране с вашите членове на семейството. Звездите също могат да ви дадат добри възможности да се запознаете с нови хора в организацията, в която работите. Вероятно шефовете ви ще ви помогнат за вашия проект. Може да ви дойде ново бизнес предложение и това би било полезно да бъдете признати на работното си място. Вашият изказ ще играе решаваща роля през септември.

 

Близнаци

Използвайте това благоприятно време, за да се разбирате с хора с висок социален статус. Освен това много от вас може да получат възможност да направят приятни пътувания, които да ви направят щастливи в края на месеца. Забавлението и вярата може да изпълнят вашите взаимоотношения и романтичен живот този месец. Свързването вероятно ще се издигне високо във въздуха и вие ще цените компанията на партньора си. Може да подобрите душевното си състояние и това изглежда е щастлив момент да се съживите. Има големи шансове някои от вас да получат парични облаги чрез кредитиране. Това се прогнозира като плодотворен месец, за да спечелите допълнителни пари. Възможно е някои от вас да получат парични облаги чрез кредитиране.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.