Овен

Относително благоприятен месец за вас. Независимо дали сте във връзка или в момента не сте обвързани, продължете с положителна перспектива, защото вашият партньор, вашето семейство и приятелите ви разчитат на вас за морална подкрепа. Не забравяйте, че оптимизмът е една от многото характеристики, които ви правят магнетични, както за вашите близки, така и за потенциалните партньори.

През първата десетдневка на месеца, ще имате възможност да разгърнете целият си професионален потенциал. Към  средата на октомври има голяма вероятност да бъде увеличена заплатата ви, стига да се справяте с някои недовършени работни ангажименти.

Октомври ще започне вероятно силно, що се отнася до вашите финанси, но това не означава, че трябва да влизате в рискови бизнес сделки. Ако планирате да инвестирате спестяванията си, не забравяйте да прецените възможностите си, за да избегнете неприятните изненади. 

 

Телец

Въпреки вашите най-добри усилия, ако не сте имали късмета да го намерите, не се чувствайте обезсърчени, тъй като любовта скоро ще се обади. Ако имате връзка, може да имате някакво недоразумение с партньора си. Не се притеснявайте, тъй като препятствията вероятно ще отшумят и ще можете да се съсредоточите върху това, което е наистина важно в една връзка, към края на месеца.

През месец октомври, бихте могли да засилите вашите амбиции за постигане на по-високи цели и ефективност. Към края на месеца, работата вероятно ще ви се стори твърде скучна.  

Вероятно доходите ви ще се увеличат през този месец, но също така има вероятност да понесете и някои неочаквани разходи. Няма нужда да се паникьосвате, защото финансово ще останете в много стабилна позиция.

 

Близнаци

Топли отношения могат ще се разпалят пред октомври. Този месец ще бъде изцяло на ваша страна и се очаква взаимоотношенията ви да бъдат хармонични. Благоприятно време за любов и романтика през първите. През втората и третата седмица ще се предостави шанс на влюбените да реализират повече от мечтите си. Неангажираните да имат готовност за нови предложения към края на този месец.

Ще бъдете много отговорни за вашето благополучие. Бъдете позитивни и не се притеснявайте, защото днес трябва да се насладите на живота.

Месецът изглежда, че ще бъде благоприятен за вас от финансова или бизнес гледна точка. Ако отдавна искате да започнете нов бизнес, това може да е подходящият момент да го направите. Меркурий ще ви подкрепя през целият  октомври.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.