Какво очаква Овен, Телец и Близнаци през месец ОКТОМВРИ

Вижте прогнозите на езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф

България 27.09.2021 19:00 87142 0
Какво очаква Овен, Телец и Близнаци през месец ОКТОМВРИ

Овен

Във връзката ви настъпват промени - ролите в партньорството ви могат да се променят или някаква външна сила може да е причина за някои турбуленции. Тъй като в момента не сте настроени към вътрешен баланс, трябва да обърнете внимание, че не прекалявате с изненадите в живота си. Трябва да се съсредоточите върху това, което имате и какво искате и след това да подходите към всичко с вътрешно спокойствие.

Ще бъдете в състояние да преодолеете всички неуспехи в кариерата си. Въпреки перспективите, не се пренатоварвайте  твърде много.

Финансовите ангажименти могат да бъдат проблематични. Възможно е да бъдете объркани от това и да влезете в губещи покупки или инвестиции. Доверете се на собствените си инстинкти, защото навярно знаете кои инвестиции ви подхождат най-добре. Винаги е добре да слушате съвети, но винаги трябва да сте критични, преди да ги приемете.

Телец

В любовния си живот ще изисквате и невъзможното. Очаквайте половинката ви да бъде силна, доверчива и критична, нежна и любяща. Трябва да направите крачка назад и да се включите в някаква саморефлексия, в противен случай връзката ви може да се обтегне и да понесе сериозен удар.

В професионален план може да срещнете нещо неочаквано.  Въздържайте се от вземане на прибързани решения. Бъдете предпазливи, когато се занимавате с пари.

Инвестирането през октомври може да има много отрицателни, ако не и катастрофални последици. Ако сте планирали покупки за дълго време, изчакайте още малко, защото най-вероятно през първата декада ще се случат събития, които могат да нарушат вашите планове. 

Близнаци

Ще бъдете буквално в най-доброто си настроение през този месец. Трябва да се възползвате от това време, за да засилите отношенията си. Накарайте партньора си да се обвърже с вас чрез интересни и споделени преживявания. Опитайте се повече да поглезите себе си и партньора си с нещо наистина специално.

Ще имате уникалната възможност за разрешаване на нерешен проблем с определени колеги. Вашият конструктивен подход ще допринесе до взаимна подкрепа и сътрудничество.

Вашите финанси ще бъдат под щастлива звезда през октомври. Редица добри оферти ще бъдат отворени за вас, както и възможности за инвестиции, ако ги потърсите. Шансовете за паричен успех едва ли биха могли да бъдат по-добри от предстоящото.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 

 

Изпрати новина