Овен

Професионалните ви работни ангажименти определено ще са важни, но любовният ви живот днес ще бъде повече от жадуващ. Независимо дали сте необвързани или имате партньор, отделянето на време и за работа, и за романтика ще ви предложи повече удовлетворение през месеца. Вероятно днес ще се срещнете с някои далечни роднини или приятели, и ще се радвате да ги видите след толкова дълго време. Внимавайте обаче, тъй като някои от тях може да поискат да заемат пари от вас. Може да им заемете известна сума пари, но е малко вероятно парите да ви бъдат върнати.

 

Телец

Вероятно месецът ще бъде изпълнен с предизвикателства. Освен това може да предизвика спор между вас и половинката ви, ако вече сте във връзка. Останете скромни и оставете другите да погалят егото ви, както и когато намерят за добре. Ще изглеждате притеснени, че не печелите достатъчно и ви липсват допълнителни доходи. Ала много е вероятно ноември да ви изненада приятно. Някой, на когото сте помагали в миналото, ще може да върне услугата или ще възстанови голяма част от заемните пари, които ви дължи.

 

Близнаци

Въпреки че може да копнеете за много физически контакт във връзката си, добре е да намерите и други изразни средства. Изненадайте любимия си с признаци за благодарност и малко романтично време може да бъде също толкова чувствено и съблазнително и да помогне за укрепване на връзката, която споделяте. Очаквайте вашите финанси да бъдат в много по-добра форма, отколкото през последните няколко дни. Напоследък работите усилено и сте на път да пожънете плодовете на всичките си усилия.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.