Овен

През целият месец май според звездна карта ще ви позволи да се изразявате по-пълноценно и по-добре в съзвучие с истинското си амплоа. Това е освобождаваща и приятно изненадваща фаза от живота ви. Може да постигнете прогнозиран успех, ако работите за правителството. Може да има много пътувания, свързани с вашата работа, които могат да ви помогнат да разширите проектите си. Тези от вас, които работят на едро, могат да се възползват от техния практически подход. С благословиите на Слънцето и Юпитер може да си спечелите добро име и известност, ала в същото време да се превърнете в мишена от завист. Възможно е финансово увеличение за този месец и да имате възможност да спестите повече. Правилната подготовка и списъкът с приоритети за разходите може да ви помогнат в това начинание. Опитайте се да получите някои експертни съвети за нови инвестиции, защото Марс може да доведе до погрешни финансови решения. Възможно е да има разходи, свързани със здравето.

 

Телец

Завишеният ви чар и гладък стил на общуване превръщат дните през май в любов, приятелство и романтично общуване. Това е страхотен месец за спокойно уреждания на спорове и преодоляване на всякакви бариери в живота ви. Този месец носи тестове и предизвикателства, които ще ви затруднят да постигнете своите цели. Може да се чувствате ограничени или обременени от определени задължения и отговорности. Това е тест за вашия характер. Стремете се да посрещате отговорностите си с търпение и решителност. Купуването, продажбите и договарянето ще бъдат относително добри, без да имате лишения от печеливши ситуации.

 

Близнаци

Този месец няма да ви поднесе смущения от неочаквани промени, които засягат рутината и живота ви като цяло. Май ще ви направи по-спокойни, любящи и привързани. Това е период за мир, хармония, романтика и забавление. Това е едно от най-добрите времена в годината ви за запознанства и печелене на пари. Този месец благоприятства в бизнес преговорите, особено дългосрочните инвестиции и недвижими имоти. Дискусиите, които ще провеждате, вероятно ще имат сериозен характер. Изглежда ще се увеличи темпото на живот и умствена ви активност като цяло. Отделете допълнителното време, за да имате пълна яснота и не бързайте да вземате важни решения. Трезвото мислене и добрата преценка ще благоприятстват бизнес отношенията, особено дългосрочните инвестиции.