Овен

Може да се почувствате малко разочаровани или неудовлетворени от работата, но просто ще трябва да отделите малко време за почивка. Социалният ви живот ще бъде много активен този месец и връзките ще процъфтяват. Отделете това време, за да се съсредоточите върху личните си финанси през декември. Ако сте пренебрегвали харченето на пари за себе си, този месец ще имате идеалната възможност да го направите.

 

Телец

Предстоящият месец е период, който ви призовава да се погрижите за себе си и да дадете повече приоритет на личните ви потребности. Това ще бъде нова стъпка към промяната на сътрудничество, приятелство и любовни взаимоотношения. Чудесен месец за планиране на пътувания извън града, реализирайки някои ваши идеи и разрешавайки проблеми в движение. През декември ще се почувствате сигурни в себе си и вероятно ще направите промени в някои ваши области. Подходящ период за професионално усъвършенстване, а също така и здравословното ви състояние ще бъде гарантирано добро.

 

Близнаци

Връзката ви със семейството ви ще бъде по-силна, когато станете по-ангажирани със семейните дела. Ще можете да преодолеете всички предизвикателства, пред които може да се сблъска вашето семейство, когато се придържате заедно. Вашите инвестиционни решения ще се окажат ползотворни този месец! Ще видите по-добри дни в кариерата или бизнеса си и ще можете да спечелите достатъчно пари, за да осигурите бъдещето си. Ако сте гледали да купите имот доверете се на интуицията си!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.