Козирог

За единствения Козирог този месец може да започнете да прекалявате с анализи, обсебени и от най - дребните детайли. Не се замисляйте и не обръщайте много внимание на това, защото може да провалите шансовете си за нова любов. Ако сте вече семейни или във връзка, направете крачка назад и не се намесвайте твърде много в семейния бизнес. Любимите ви хора могат да си позволят да се грижат за себе си, така че отделете време за себе си, нещо което често сте искали! Звездите са благосклонно настроени към вас. Продължете с това ниво на активност, защото имате правилния инстинкт за печеливши бизнес дела. Преговорите за правилните инвестиции се водят добросъвестно и са насочени към целта.

 

Водолей

Може да се нуждаете от малко повече съпричастност и търпение за партньора си този месец. Проведете интимен разговор или им дайте повече свобода, ако е необходимо. Половинките ви може да водят своята лична битка и най-добре е просто да сте силните и да ти подкрепяте по какъвто и да е начин. Ако току-що сте необвързани или току-що сте прекратили връзка, приближете се до най-близките си приятели. Те знаят кое е най-доброто за вас, така че е най-добре да вземете техните съвети. Избягвайте рискови проекти, тъй като шансовете ви за печалба са малки. В дългосрочен план може да претърпите значителни загуби и ще съжалявате за своите решения.

 

Риби

Направили сте толкова много за други хора и сега е време да се съсредоточите върху себе си! Може да мислите много, особено за скритите си желания и страсти. Ако наистина е това, което искате, направете го. Отделете си така необходимото време далеч от връзката си и ще се върнете като по-добрата половинка. Ако сте самотни, опитайте се да не се поставяте в уязвимо положение. Вероятно ще бъдете изиграни този месец, така че бъдете бдителни и не се поддавайте на никакви трикове! Има някои препятствия по пътя, които пречат на въпроса да бъде разгледан толкова гладко, колкото си го представяте. Въпреки че искате да купите нещо, много по-добре да изчакате, ако искате благоприятен резултат.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa.