Козирог

Влюбените двойки най-вероятно няма да се сблъскат със сериозни проблеми, освен с ежедневните такива. Неангажираните ще изпаднат в такива ситуации различни от досегашните, че няма да се осмелят да търсят алтернатива. Ако ви измъчва чувството, че не сте казали всичко на любимият си човек, през този месец ще трябва да намерите кураж, за да го направите, изразявайки изцяло своите мисли и чувства.

В началото на месеца трябва да работите съвместно с няколко ваши колеги, вероятно по някой стар работен проект. Към края на месеца може да бъдете изправени пред много сериозни изпитания, така че бъдете подготвени и затова.

Този месец може да понесете някои големи разходи за нуждите на вашето семейство. Октомври може да не е най-добрият момент да вложите спестяванията си в някаква огромна инвестиция. Ако търсите начини да спечелите повече пари, добра идея е да потърсите работа на непълно работно време, за да увеличите доходите си.

 

Водолей

Неангажираните ще имат сериозни предпоставки за нови запознанства, но ще трябва да обърнат внимание на своя подход към търсенето на специален партньор. На семейните двойки ще им се наложи да преодолеят напълно своите неразбирателства, каквото и да означава това. Влюбените двойки също ще трябва да забравят някои търкания помежду си, ако желаят връзката им да бъде увенчана с любов и романтика в близкото бъдеще.

Месец октомври се очертава да бъде твърде мързелив. Така че не се отпускайте. Тези от вас, които търсят работа  или възнамеряват да заменят работното си място, ще трябва да отложат това за известно време.

През октомври едва ли ще настъпят големи парични печалби, така че трябва да управлявате добре финансите си и да поддържате разходите си в рамките на редовните си приходи. Опитайте се да сведете редовните си разходи до минимум и да харчите парите си само за неща от първа необходимост.

 

Риби

Ще постигнете желаното спокойствие, след като стигнете до споразумение по един или друг казус в семейството ви. Влюбените двойки ще се наложи да изчакат малко, за да си възвърнат хармонията. Нека бъдат спокойни, този месец ще им поднесе венеца на добрите взаимоотношения. В началото на октомври, самотните може би ще търсят на друго място онова, което са изгубили през отминалия месец.

Още в началото на месец октомври, ще бъде необходимо да определите вашите приоритети. Преди всичко не допускайте да се разсейвате на работното място и се концентрирайте върху работните си задачи.

Вероятно ще запазите удобната си позиция по отношение на вашите финанси. Постарайте се да спестите достатъчно пари за спешни случаи. Ако сте спестили достатъчно средства и мислите да направите инвестиция, първо се консултирайте със семейството си или вашите партньори.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.