Козирог

През месеца, във вашият любовен сектор вероятно ще настъпят обрати. Може би мнозина от вас ще напуснат или ще бъдат напуснати от своите партньори. Не се разочаровайте, защото това ще бъде замаскирана благословия, за една нова и истинска любов. Няма да направите добро впечатление на колегите си, ако се проявите като работохолик, който иска да поеме огромни работни задачите. Тези от вас, които развиват нещо самостоятелно, скоро ще пожънат неочакван успех през юни. Вероятно може да очаквате неблагоприятни промени или новини, свързани с финансовият сектор. Влошаването на материалното ви състояние е сериозна опасност към края на този месец.

 

Водолей

Тези от вас, които крият по една или друга причина своята интимна връзка, вероятно още този месец ще я разкрият пред родителите си. Вероятно през първите десет дни на юни ще предизвикате неудовлетворението на колегите си, защото служебните ви задължения винаги ще остават на второ място. Въоръжете се с търпение, угасете емоционалният си пожар и завършете работните си задачите без излишни конфликти. През целият месец, ще се наложи да направите всичко възможно, за да подобрявате паричните си перспективи.  Оформете месечният си бюджет, за да завишите управлението на доходите ви.

 

Риби

Домът и семейството ще бъдат вашият източник на радост и щастие. Необвързаните и самотните, които отчаяно търсят любовта, ще имат шансът да видят мечтите си в реалност през този месец. През първата половина на този месец, вероятно ще имате късмет в търсенето на нова работна позиция. Всички усилия за постигане на определена позиция, може да очаквате вероятно особено след 15 - 26 юни. Относно парите, през този месец ще трябва много внимателно да балансирате с финансите си. Най-вече се уверете, че получавате това, за което вложили парите си. В противен случай и посипването на главите ви с пепел няма да отмени загубите.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.