Козирог

Месецът може да бъде изпълнен с напрежение за вас, тъй като вероятно ще откриете нещо от партньора си, което може да застраши връзката ви. Може да се наложи да се сблъскате с истината и да вземете радикално решение. Въпреки че може да преминете през големи промени в кариерата, може да имате шанс да поемете лидерството много скоро. Но внимавайте, докато напредвате професионално, защото близките ви хора може да не подкрепят новата ви финансова посока. Избягвайте чувството за вина, вероятно другите около вас може да не знаят как да се справят с новооткритата ви мощ.

 

Водолей

Спрете да обмислите дребните проблеми, просто  помислете за това, което сърцето ви желае. Останете отворени за всички житейски уроци, които ще ви бъдат предоставени, тъй като биха могли да получите повече благодат отколкото сте очаквали. Семейството ви може да разчита на вас за допълнителна подкрепа. Помислете за продажба на предмети, които не ви трябват, или разгледайте проекти на свободна практика за допълнителни пари. В момента може да сте в уязвим период, така че избягвайте да поемате рискове и да вземате големи финансови решения, докато не настъпи подходящият момент.

 

Риби

Ако не сте получили желаната от вас любов, може да е време да я потърсите от Вселената! Този месец помислете за проверка на повечето индивидуални разговори с вашите близки приятели и семейство и ще почувствате повече любов, поради което ще останете очаровали. Този месец ще изпитате мощ от енергия, която ще промени живота ви към по-добро. Вземете тази енергия и използвайте я рационално, за да постигнете финансови цели и да спечелите повече сигурност за семейството си. На работното място ще имате повече възможности, така че дерзайте!

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.