Козирог

Планетарните движения са предвидени във ваша полза, но може да срещнете няколко предизвикателства и ограничения. Венера може да добави допълнителна енергия към вашия романтичен живот и да направи месеца приятен. Въпреки това е препоръчително да бъдете внимателни и да помислите, преди да стигнете до важни заключения във връзката си. Този месец целият ви фокус ще бъде върху определянето ви във вашата професия, което ще се счита за полезно при изграждането на солидна основа. Средата на месеца може да повлияе на кариерата ви. Планетарното положение на Меркурий представлява възможност за някои глупави грешки в комуникациите ви. Това може да доведе до някои усложнения във вашата работа. Но постепенно и бавно през месеца препятствията ще се сведат до минимум и ситуациите ще станат гладки във ваша полза. Тогава бихте изпитали голямо ускорение в напредването си. Това означава, че движението на Сатурн би очаквало много отдадени усилия и опити за постигане на успешни резултати. Има някои изгодни шансове, които ще бъдат полезни за вашия растеж и доходи. Нещата ще започнат да преминават към по - добро още в началото на месеца. Има шансове да получите късмет, което може да ви помогне да растете финансово.

 

Водолей

Може да се наложи да направите някои промени в дома си. Избягвайте да навлизате в някаква нездравословна дискусия, в противен случай отношенията ви могат да се затруднят. Също така трябва да бъдете изключително предпазливи в брачните си отношения. Опитайте се да изчистите чакащите задачи на работното си място и бизнес проектите, за да останете без стрес при започване на нови задачи. Може да изпаднете в спор с някой от колегите в офиса си, затова се опитайте да останете сърдечни с всички, защото транзитът на планетите показва, че може да влезете и в конфликт с колегите си. Препоръчително е да запазите спокойствие. Като цяло този месец ще бъде плодотворен що се отнася до парите и финансите. Кратките командировки ще ви бъдат от полза. Може да получите финанси от братя и сестри. Има шансове да похарчите за комуникационни устройства. Разходите за образование или курсове за обучение вероятно ще настъпят този месец.

 

Риби

Прекарването на качествено време с вашия любовен партньор ще донесе щастие във връзката ви. Брачните двойки могат да изпитат чувството, че партньорът им става агресивен и раздразнен дори и за най - малките въпроси. Нека вашият любовен партньор има чувството за свобода и пространство, което ще ви помогне и двамата да се разбирате. Несемейни, бъдете готови за предложение за брак, има и възможности за годеж. Упоритата работа и силната воля ще се считат за полезни за вашата кариера. Парите и финансовите въпроси ще имат противоречиви резултати този месец. Ще бъдете в добро здраве този месец. Запазването на спестяванията настрана и балансирането на предишните ви разходи ще ви помогне да управлявате непланираните разходи този месец. Този месец трябва да сте изключително внимателни с работата и служебните си задължения. Бизнесмените трябва да се въздържат от спорове с партньорите си, тъй като това несъгласие може да доведе до загуба на финанси.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.