Козирог

Нещата могат да станат доста неудобни, особено ако вече сте отдадени на някого, но може би си струва да оставите ситуацията да се развие. Ако в момента сет неангажирани, може да помислите дали да дадете шанс на едно процъфтяващо приятелство. Може би ще започнете да обмисляте да инвестирате дългосрочните си спестявания. Не бива обаче да бързате с нещата. Бъдете изключително внимателни при вземането на решения по отношение на вашите финанси, тъй като един грешен ход може да ви коства много от спестяванията.

 

Водолей

Ако имате връзка, може би сега е моментът да помислите да направите още една крачка напред, но ако сте любители на флирта, тогава може да решите дали е време да спрете да играете на многолико - авантюристично  и да започнете да се срещате само с един индивид. Вашата изключителна щедрост може да ви изиграе лоша шега в средата на месеца. Ако сте направили планове за пътуване с приятели или семейство, може да искате да ги преразгледате. Този ден не изглежда благоприятен за вашите финанси.

 

Риби

Ще срещнете много конфликти, някои достатъчно малки, за да се игнорират, но други може да са твърде големи, за да се приемат за даденост. Ако имате връзка, това може да е разногласие между семейството и партньора ви. През ноември може да поискате да бъдете непредпазливи, харчейки трудно спечелените си пари. Неочакваните разходи, като домашен ремонт или разходи за училище, могат да погълнат голяма част от бюджета ви.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.