Козирог

Този месец ще ви отправи предизвикателства, които ще ви затруднят да постигнете целите си. Може да се почувствате ограничени или обременени от определени задължения и отговорности. Също така май месец носи внезапни и неочаквани промени, с които може да трудно да се справите. Импулсивното влияние на планетите ще ви накара да бъдете по-отговорни, търпеливи, предпазливи и разумни. Избягвайте да рискувате, за да защитите себе си и близките си. Натрупването на нервно напрежение може да доведе до непредвидимо поведение, объркване и грешки. Реагирайте внимателно и здрав разум на променящите се финансови условия и избягвайте рисковите постъпки.

 

Водолей

Слушайте внимателно и изразявайте ясно, за да избегнете евентуални недоразумения. Засиленият темп на живот може да ви накара да се чувствате тревожни или объркани през този месец. Съобразявайте се с вашият партньор, правейки повече компромиси и отстъпки, само така ще заобиколите задаващите се конфликтни ситуации. Отрицателното ви мислене може да направи комуникациите проблематични. Не разчитайте на думите на другите и бъдете внимателни спрямо собствените си слова и дела. Май месец ще ви поднесе неочаквани новини и случайни срещи, които вероятно ще разстроят душевният ви мир. Внимавайте с парите си и не се разсейвайте, за да не настъпят недоразумения и фатални грешки.

 

Риби

Този месец ще ви даде енергия, сила и смелост. Това планетарно послание, може да ви накара да се чувствате секси и атлетични, но също така може и да се разочаровате или ядосате. Ако сте твърде настойчиви във вашите неосъществими желания, вероятно ще предизвикате бурни спорове и конфликти. Насочете своята настоятелност към любовната страст, успехите в спорта, бизнеса и прочие. Май ще бъде доста спорен месец, може да разпали най-мрачните ви желания или да ви даде издръжливост и търпение за изпълнение на най-трудните задачи. Ако започнете да се чувствате ядосани или разочаровани, опитайте се да насочите яростта си към упорита физическа работа или творчески проект. Използвайте тази определена енергия по конструктивен начин.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.