Козирог

През първите дни от месеца, вероятно ще възникнат напрегнати дни, предизвикани от някои различия в характерите. Самотните да бъдат особено внимателни с предложенията си, защото има вероятност да получат много откази. През последните дни от февруари, може да очаквате стабилизиране в семейните взаимоотношения.

Безработните да очакват нови и изгодни предложения за работни позиции. Също така ще имате шанс за евентуално повишаване на възнаграждението ви. Към края на тази месец, има вероятност за конфликтни ситуации с някои ваши по-старши колеги.

Доходите ще са с тенденция към спад, възможни са сериозни провали в някои от инвестициите, така че вземете своевременно бързи и адекватни мерки. Към края на месеца финансовото ви състояние може леко да се подобри.

 

Водолей

Този месец може да ви донесе някаква сигурност, но през това време ще сте по-скоро емоционални, отколкото практични. Като цяло февруари може да се окаже единствено във ваша полза относно личният ви живот.

Вероятно, ще се почувствате така, сякаш не получавате необходимият резултат, спрямо упоритата си работа. Препоръчително е да избягвате да влизате в спорове с колегите си, трябва да бъдете наистина търпеливи през този период.

Препоръчително е да контролирате разходите си, в противен случай ще почувствате финансовата обремененост. Родените през втората декада ще трябва да избягват да поемането на непремерени рискове. Също така има вероятност от възникването на неочаквани разходи, които могат да повлияят на бюджета ви.

 

Риби

Изглежда чувствата ви към вашия партньор, ще се засилят към средата на този месец. Самотните през този период навярно ще бъдат по-практични в своите предложения. Като цяло през този месец, романтичните отношения биха могли да достигнат до по-възвишени нива.

През февруари ще имате шанса да впечатлите останалите със своята ерудиция. Вашите професионални отговорности, вероятно ще се увеличат към края на месеца. Като цяло ще ви се даде възможност да постигнете удовлетворителни резултати.

Бъдете предпазливи ако сте в бизнесът, тъй като през втората и третата десетдневка, може да се сблъскате с нелоялната конкуренция. Обобщено, този месец въпреки всичко, може да ви донесе много финансови ползи.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.