Козирог

Любовта във връзката ви може да се окаже сложна игра през този месец. Поддържането на добри отношения винаги се нуждае от компромиси. Отделете малко повече внимание на партньора си, поговорете и изчистете недоразуменията. Професионалната ви стабилност ще се увеличи през последните дни на октомври. Бъдете изключително предпазливи, защото този месец вероятно ще се окаже доста рисков. Този месец не е най-благоприятният за вас финансов план. Трябва да разгледате внимателно финансовите инвестиции, които сте направили в миналото, за да разберете, къде се намирате в момента във финансово състояние. Използвайте това като справка за планиране и на бъдещето си.

 

Водолей

Вероятно през декември ще забележите, че срещате препятствия и недоразумения с партньора си. Въпреки че може да са незначителни, те може да ви причинят известно нарушение на потока и енергията между вас двамата. Семейните двойки трябва да бъдат по - толерантни и грижовни, за да могат да разрешат разногласията си. Вашите грешки в миналото, може да ви накарат да се страхувате от настоящето в професионален план. Не позволявайте на миналото да управлява живота ви. Неочакваните разходи, съчетани със спад в нивото на доходите ви, могат да означават тежки времена. Не се притеснявайте. Това е само временен спад. Бързо ще се възстановите и ще останете доволни.

 

Риби

Отношението ви към живота ще бъде много по - добро този месец. Ще се справите спокойно с проблемите си и едва ли ще изпуснете нервите си. Бихте могли да очаквате сериозен приток на доходи през първата половина на този месец, тъй като приходите ви в работата ви могат да скочат стремително. Като цяло благоприятен месец в сферата на кариерата. Хората в бизнеса биха могли да получат финансово благосъстояние, тъй като печалбите изглежда ще се увеличават.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.