Козирог

Август ще бъде вълнуващ месец за любовния ви живот. Може да се наложи да прекарате няколко прекрасни времена с партньора си, ала може и да имате някакви разногласия, които биха могли да провалят романтичната атмосфера. На семейните двойки се препоръчва да положат най-добрите си усилия, за да засилят връзката си. Тъй като има вероятност от конфликт до самия край на месеца. Избягвайте да бъдете прекалено критични. Август месец може да ви донесе повече независимост при вземането на финансови решения и може да ви помогне да станете по-динамични в професионалните си дейности. Обновената увереност може също да ви даде по-ясна представа за вашите финансови стратегии и как да получите най-добрите успехи за бъдещето. Внимавайте обаче при създаването на нов бизнес, тъй като този месец не е особено благоприятен за подобни начинания.

 

Водолей

Този месец е много добър за любовния ви живот. Възможно е  някой близък приятел да прояви романтичен интерес към вас и това може да бъде началото на една прекрасна нова фаза в живота ви, която да ви донесе истинско щастие и да се почувствате много доволни от живота. Семейните двойки трябва да обърнат внимание на нуждите на партньора си, за да избегнат евентуални неприятности. Това е страхотен месец за повишаване на капацитета ви за печалба. Въпреки че кариерата ви може да бъде поставена на заден план, тъй като други належащи проблеми ще доминират през този месец. Също така бъдете нащрек за нови бизнес партньорства. Август може да бъде изключително проспериращ период за вас - неочакван поток от пари се задава на пътят ви.

 

Риби

Този месец има шансове старото приятелство да възкръсне за някои от вас и да се превърне в нещо по-смислено. Вероятно обновяването на любовния ви живот с връзка от миналото ще ви накара да изживеете онези мигове, които във времето са се оказали мъртвородени. Очаквайте моменти на истинско щастие, особено към средата на месеца. Любовта трябва да цъфти в живота ви и да ви държи очарователни. През този месец е необходимо да бъдете изключително предпазливи, както в работата си, така и във финансовите си дела. Перспективите за бизнес бавно ще се движат във вашия сектор, така че вашият паричен успех може да дойде от приятели или други социални дейности. Внимавайте обаче при бизнес сделките, които звучат твърде примамливо, за да бъдат истина, и не забравяйте да прилагате разумна преценка, когато обсъждате условията за договори.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.