Козирог

През този месец ще имате много по-добър шанс за романтика в отношенията ви и периодът ще е благоприятен за годеж или бракосъчетание. Във всички области на живота ви нещата ще просперират, независимо дали сте се фокусирали върху образованието, благоденствието, семейният или любовният ви живот. Месецът може да се окаже финансово силен период за вас. Лесно ще успеете да спестявате и увереността ви ще скочи осезателно на горе. Промяната в кариерата е много вероятна, която ще доведе до сериозни и впечатляващи резултати на работното място.

 

Водолей

За някои от вас романтичният път ще бъде осеян с мекотата на романтичните усещания. Енергията ви през този месец ще ви накара да се почувствате развълнувани и може да ви подтикне да направите някои промени, които вероятно ще ви да отнемат известно време. Тези промени могат да се изразят по различни начини и да са толкова необходими, колкото евентуално саниране на вашия дом и освежаване на вътрешният му интериор. Също така, едно кратко пътуване може би ще разшири вашият житейски хоризонт.

 

Риби

Месецът едва ли ще ви разочарова в любовта, звездите ще ви помогнат да подобрите отношенията си, благодарение на вашия дипломатичен подход на общуване. Онези от вас, които се намират в променливи отношения, вероятно ще намерят начин да изяснят съмненията си, чрез един ползотворен диалог очи в очи. С настъпването на месец декември вашите вибрации ще бъдат силно извисени, а това ще доведе до много промени и подобрения, както в личен, така и в работен и финансов план.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.