Козирог

Не поддавайте на емоционални изблици ръководени от горещите си страсти. Ако сте самотни, за жалост повечето от вас да очакват още един неуспешен месец за намирането на сродна душа. Вероятно усещате, че е настъпил моментът да се задомите. Би било разумно да преразгледате този ваш план и да не действате прибързано. Погледнете на себе си от дългосрочна перспектива и вижте дали партньорството ви върви по начина, по който искате.

Предприемачите могат да сформират партньорство с приятел, за да стартират нова фирма. От друга страна работещите професионалисти преди са удивлявали своите началници с работата си. В резултат на това те може да работят по нов проект по-късно този месец. Може да се наложи да отделите известно време за юридическа работа.

Вашите приходи и разходи може да се колебаят през този месец. Въпреки че може да почувствате желание да похарчите повече заради добрия паричен приток, вашият партньор или любим човек вероятно ще ви лиши от пищните разходи. Към края на месеца може да се наложи предварително да планирате финансовата си стратегия за изпълнение на всичките си цели. Така или иначе през април ще бъдете в добра форма да вземате финансови решения.

 

Водолей

Вашият семеен партньор може да ви се стори доста отнесен и разсеян този месец. От вас зависи да запалите отново пламъка и страстта във връзката си. Това може да е само временен период на охлаждане и вашият любовен живот може бързо да възстанови старата си сила и вълнение. Може да се наложи да обърнете повече внимание на значимият за вас човек, преди отношенията ви да изпарят. Възможно е вашият партньор да се чувства пренебрегнат. Направете всичко възможно да бъдете по-често заедно един до друг. Ако сте самотни, някой вероятно ще  привлече вниманието ви.

Този месец може да започне с положителна нотка, която показва преместване на работа до желаното от вас място. Кариерната ви карта също предполага, че може да пътувате по отношение на работата си, което може да ви предостави много страхотни възможности. Препоръчително е този месец да инвестирате повече във вашия бизнес за растеж и разширяване.

Въпреки че ще успеете да постигнете успешно своята кариерна и бизнес цел, неочаквани събития могат да ви принудят да промените дългосрочните си финансови планове. Ако е необходимо, прегледайте внимателно съществуващите си стратегии и ги заменете с по-подходящи. Това може да означава повече работа за вас, но тези промени могат да подобрят капацитета ви за месечната печалба.

 

Риби

Някои от несемейните, може да не се интересуват повече от търсенето на партньор, защото преследването на кариера ще става все повече ваш основен приоритет. Страстта между вас и вашия партньор може да се наелектризира в началото на този месец. Въпреки това може да възникне внезапно недоразумение, което може да създаде напрежение между вас двамата.

Ще трябва да работите върху таланта си още веднъж. Уверете се, че вашите усилия трябва да ви помогнат да получите най-добрата възможна възможност. Това може да не е подходящият момент или ситуация, за да направите промяна в стила си на работа и да получите признание. Просто изчакайте до подходящия момент, за да бъдете разпознати на подходящото място.

Може да похарчите повече за семейството през първата част на месеца, но пари от членове на семейството също могат да дойдат за балансиране на разходите. Ако търсите работа или се премествате на нова работа, април може да е добър месец за вас. Макар че стартирането на нов бизнес също може да бъде благоприятен ход, поради благоприятните аспекти на планетите, би било разумно да не очаквате незабавна възвръщаемост.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.