Везни

За самотните този месец ще протече на приливи и отливи, някои ще заживеят щастливо, други да очакват раздели, трети ще се лутат в своят избор. При семейните двойки се очертава да възникнат някои проблеми още в самото начало на ноември, но постепенно тези неприятности ще стихнат. Ако сте във връзка, положете повече усилия за разбирателството помежду ви, за да се избегнат дрязгите свързани с липсата на пари.

От финансова гледна точка ноември месец може да предостави отлични възможности за печалби. Ако се занимавате в областта на търговията, може да очаквате работната ви скорост значително да се увеличи. Включването на имотни сделки е неблагоприятно между 10-ти и 20-ти този месец. Като цяло, за бизнесмените ноември не е особено благоприятен.

Хороскоп за месец ноември, вижте какво очаква Рак, Лъв и ДеваПланетите са подготвили много изненади за трите зодии през идните 30 дни

Скорпион

Семейните да имат готовност да се справят с известни конфликти, така че нека да се опитат да владеят емоциите си. Влюбените биха могли да тържествуват в собствената си романтичност през този месец, особено през втората и третата десетдневка. Неблагоприятен месец се очертава и за самотните, ще се наложи да избягват всякакви импулсивни действия, за да не пропилеят всичките си шансове за нова връзка.

Вероятно, някои нежелани разходи могат да нарушат бюджета ви през този месец. Между 15-ти и 19-ти ноември може да очаквате някакъв финансов просперитет. Към края на този месец не се надявайте на покачване нивото на вашите доходи. Подхождайте предпазливо с парите си, когато се намирате в големи търговски центрове, защото има вероятност да загубите пари или да ви отнемат такива.

Хороскоп за месец ноември, вижте какво очаква Овен, Телец и БлизнациПланетите са подготвили много изненади за трите зодии през идните 30 дни

Стрелец

Вероятно, вашата връзка ще бъде изпълнена с разнообразни емоции през ноември. От една страна може да откриете взаимност на чувствата ви спрямо партньора, но от друга страна разликите в мненията ви биха могли да нарушат любовното уравнение. Самотните да очакват подкрепа от звездите за утеха в любовната сфера. Едва към края на този месец ще се появят нови хоризонти за евентуална романтична връзка.

През този месец може да се радвате не само на придобити финанси, а и на невероятна признателност. Ноември не е благоприятен за краткосрочни финансови печалби, така че формирайте правилно семейния си бюджет. Планирайте добре вашите приходи и разходи, за да се задържите на „повърхността“. Хората занимаващи се с бизнес трябва да имат предвид, че ще им се наложи да работят усърдно с пот на челото.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.