Рак

Самотните едва ли ще се откажат твърде бързо, за да отхвърлят ухажването към тях. Някои от двойките ще усетят ноемврийските сълзи, тъй като е възможно да бъдат игнорирани по един или друг начин. Като цяло, този месец е опасен в любовната сфера. Затова внимавайте и бъдете безпристрастни. Наложително е да сте обективни, за да не се опарите.

Може да очаквате добри финансови перспективи и приток на пари през този месец. От 19-ти ноември ще имате шанса да се впуснете във всякакви финансови авантюри. Ноември месец изисква преди всичко да спазвате баланса между вашите приходи и разходи. Избягвайте заемите и кредитите особено след 21-ви ноември.

Лъв

Ако сте семейни, вероятно ще приемете оправданията на партньора ви мислейки си, че е за добро. Навярно, ще се опитате да не влизате в спорни ситуации твърде много, за да съхраните семейното си огнище. Но едва ли, това ще помогне, основните проблеми ще останат нерешени през целият месец.

Не очаквайте висок приток на пари през този месец. Има вероятност да похарчите доста парични средства за различни неща. Месецът е добър във финансово отношение за бизнесмените, особено след 12-ти ноември нататък. Не извършвайте сделки между 8-ми и 10-ти ноември, за да избегнете евентуални загуби.

Дева

Влюбените ще се опитат да уловят положителните и отрицателните емоции във връзката си. Ноември вещае, че любовта ще излъчва предимно позитивни сигнали и ще се избегнат обвиненията един към друг. Ако сте семейни, не изпитвайте страх да изразите мнението си по някои въпроси, които преживявате на сантиментално ниво. След първата десетдневка от ноември си помислете добре, как ще се изразявате, за да не създадете противоречиви мисли у половинката си.

Относително благоприятен месец по отношение на вашите финанси. Бизнесмените могат да очакват финансови печалби, стига да съумеят да разпределят правилно бюджета си. Някои от вас могат да се окажат в неприятна ситуация, като например лишаване от финансово възнаграждение или част от него.

Хороскоп за месец ноември, вижте какво очаква Овен, Телец и БлизнациПланетите са подготвили много изненади за трите зодии през идните 30 дни

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.