Овен

Повечето сериозни връзки в даден момент преминават през трудни моменти и провали. Много е вероятно днес да се появят проблеми в любовния ви живот, но не изпадайте в паника, тъй като няма да са разрушителни за връзката ви.

Дайте всичко от себе си, за да минимизирате загубите в бизнеса. Колкото и да ви е трудно да се справите с някои проблемни ситуации в работата, отказът и бягането от отговорност не са решение.

Славата и богатството не са константа и понякога някои ситуации може да ви подскажат, че трябва да не бъдете твърде арогантни и самонадеяни.

 

Телец

Самотата днес може да се настани в живота ви. Не очаквайте разцъфтяващ романтичен ден, тъй като разположението на звездите няма да е на ваша страна.

Избягването на конфликти с колегите ще е най-добрата ви стратегия днес. Каквото и да се случва на работното ви място в този ден, избягвайте споровете и пререканията с колегите ви, които са на високопоставени позиции.

Влагането на пари в изкуство, ще е печеливш ход за вас. Може да си купите някое произведение на изкуството с цел инвестиция или пък да подкрепите някой млад талант.

 

Близнаци

Бъдете настроени към мисълта, че няма невъзможни неща за вас любовта. Вашата смелост ще ви позволи да получите любовта и вниманието на човекът, когото харесвате. Ако не действате сега, може да съжалявате по-късно.

Ако се изправите пред момент, в който си мислите, че нещо в работата ви не се получава както трябва, то най-вероятно е време да се замислите за корена на възникналия проблем. Доверете се на инстинктите си, вместо да обмисляте дни наред най-правилното решение.

Спестяването и трупането на богатство не бива да бъде фокуса ви днес. Позволете си да похарчите пари за нещо любимо, за да си доставите малко щастие и удоволствие в живота.

 

Рак

Влиянието на планетите днес ще е благоприятно за заздравяване на връзката ви, особено ако наскоро сте имали конфликт с партньора ви. Идеален ден за сдобряване и извинение към любимия ви човек.

Колкото и да е спокойна и дружелюбна работната ви среда, не забравяйте че винаги йерархията в позициите ще има значение. Не е изключено днес да сте по-натоварени и да ви бъде възложена черната работа, освен основните ви задължения.

Влиянието на планетите днес ще е благоприятно за инвестиции или покупка на нови придобивки за дома ви. Денят ще е идеален за преместване на активите ви в печеливша ниша.

 

Лъв

Негативното влияние на звездите в сектора ви свързан с любовта, може да внесе объркване и смут във връзката ви. Бъдете внимателни при общуването с познати и колеги, тъй като партньорът може да направи сцена на ревност от най-малкото нещо.

Точно, когато не се чувствате добре и не сте в кондиция, ще бъдете затрупани с най-много работа. Присъствието ви на работното място ще е ключово, тъй като трудно биха ви намерили заместник.

Много е вероятно днес да съжалите за направена импулсивна и глупава покупка. След като осъзнаете каква щета сте нанесли на бюджета си, най-добре да върнете закупената стока, ако не ви е от първа необходимост.

 

Дева

Днес с лекота ще се настроите за романтична вечер с партньора ви. Тези от вас, които не са обвързани, могат да планират първа среща с избран партньор, който може да се окаже сериозен за по-дългосрочна връзка.

Добре ще е да проверите всичко по вече завършен проект, преди да го предадете в готов вид. Откриването на печатни грешки по невнимание биха ви спестили някои неудобни ситуации.

Имайте готовност да помогнете финансово на някой ваш близък, който се нуждае от малък заем за лекарства или здравни грижи.

 

Везни

Изявената ви властна роля на глава на семейството може да се окаже пагубна за връзката ви. Дайте път на положителните емоции и отворете сърцето си малките радости в живота.

Ако сте твърде устремени към успех в кариерата, поставяйки колегите ви в неизгодно положение, то дори да стигнете до победа, тя няма да бъде сладка, тъй като е постигната по нечестен начин.

Може да спечелите много пари, в случай че се занимавате с неправомерни и незаконни дейности. Тази печалба може да нанесе тежък удар върху имиджа ви и финансите ви в дългосрочен план, така че добре помислете до какви последици може да доведе едно подобно действие.

 

Скорпион

Влиянието на Луната в любовния ви живот, ще засили чувствата ви към вашия партньор. Колкото повече любов отдавате, толкова повече любов ще получите от половинката си. Преди всичко останете позитивни.

Днес ще може да разчитате единствено на собствените си способности, така че не очаквайте помощ от колеги. Когато знаете, че всичко в работата ви зависи единствено от вас самите, ще сте много по-фокусирани и продуктивни.

Напрегнатият работен ден или лошо настроение може да предизвикат у вас желание за шопинг терапия. Импулсивно направените покупки ще ви донесат само краткотрайно щастие, така че не харчете много.

 

Стрелец

Има вероятност да се появи буря в семейните взаимоотношения. Препоръчително е да преминете към бреговете на компромисите, за да укрепите устоите на семейното огнище.

За да си спестите стрес и опънати нерви, направете така, че да изпълните всички работни задачи преди изтичането на крайния срок. Добрата подготовка ще ви се отблагодари.

Планетите ще са в чудесна позиция да генерирате добри печалби. Това, което сте заглеждали по витрините или рекламите и винаги сте отлагали да купите, сега вече ще можете да си го позволите.

 

Козирог

Понякога мълчанието говори много, мълчаливите думи са важни, ала би следвало да бъдат чути, така че е желателно да си спестите някои недоброжелателни изкази и да слушате внимателно.

Много е вероятно някой ваш колега да се опита ви навреди като ви подлее вода. Бъдете изрядни и откровени във всяко едно отношение, дори при излизането от сградата на работното ви място само за пет-десет минути.

Не харчете с лека ръка парите си, които сте изработили с цената на много труд и нерви. Знайте, че контролът на финансите ви зависи единствено от вашите постъпки и решенията, които взимате.

 

Водолей

Както при дъждовната есен, романтичните чувства ще се леят из ведро. Венера е в прекрасно настроение и това ще бъде повод да се чувствате благословени в семейно отношение.

Възможно е да се почувствате безкрайно изморени от изтощителния работен ден. Добрата новина е, че през следващите дни, есента ще се превърне в свежа пролет.

Очертава се мъглив, ноемврийски финансов ден. Известни несгоди са надвиснали като буреносни облаци относно паричния поток. Успокойте се и се примирете, защото не всеки път бялата лястовица долита.

 

Риби

Би било добре да съзрете димящият комин от съседната сграда. Само по този начин днес ще си дадете обяснение за пушилката от спорове и конфликти от изминалите дни. Струва ли си днес да продължи така?

На някои от вашите колеги могат да им излязат мазоли на езика вместо на ръцете, метафорично казано. Ако вие се поддадете по летаргията, ще мимикрирате през целия работен ден.

Денят едва ли ще бъде финансово благоприятен. Бизнесът не е ротативка, която всеки ден ще ви поднася джакпота, така че днес ще трябва да се примирите с макар и малката загуба.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.