Овен

Възможно е да преживеете драма в личният си живот. Има вероятност любимият ви човек да избира между вас и други, принуден  от близки членове на семейството му. Въпреки това, не зачертавайте връзката си. Определено ще изпитвате някакво притеснение при вземането на решения през този ден. От това ще последват фазите на размисъл, дали ще можете да удържите на настоящото си работно място. Във финансов план нещата най-вероятно няма да са особено благоприятни за вас. Следете стриктно разходите си и не се отпускайте твърде много в пазаруването. Не очаквайте финансови постъпления днес.

 

Телец

Онези от вас, които си мислят, че не изневеряват физически, вероятно ще бъдат обладани от присъствието на друг човек в мислите ви. Това е опасна заигравка, която би могла да доведе до пропукване или финал на връзката ви. Може да потърсите нови хоризонти, но не е задължително да променяте работното си място или да смените длъжността си. По-добре ще бъде да оптимизирате това, което вършите в професионален план. Днес, ще се наложи да се доверите на инстинктите си и да не слушате мненията на едни или други хора по отношение на  финансите. Вероятно ще ви заблудят, така че трябва да обмислите нещата много внимателно.

 

Близнаци

Ще сте много щастливи през този ден, защото проблемните макар и малки бури, които преди са причинявали съмнения в сърца ви, ще стихнат изненадващо. Навярно, ще си простите един на друг след като осъзнаете, колко сте благословени.  Днес, креативната част от вас, ще ви помогне да внедрите много силни идеи на работното си място. Вероятно, тези идеи ще бъдат гарант за практичност и постижими резултати. Навярно, ще изпълнявате задачите си с лекота. Благоприятен ден да очакват онези от вас, които се занимават с бизнес. Денят е подходящ за стартиране на собствен бизнес, така че можете да очаквате прекрасни награди от звездите.

 

Рак

Решенията на сърцето ви, които отлагате от известно време, днес предстои да бъдат взети, независимо дали ви харесва или не. Резолюцията може да не е това, на което се надявате, но все пак ще бъде в името на най-доброто за интимната ви връзка. Ще изпитате някои нови усещания, които ще ви наелектризират и ще бъдете готови за нови предизвикателства в работата си. Работната атмосфера ще бъде вълнуваща. Днес е препоръчително да планирате финансовото си бъдеще. Оформете бюджета си и започнете да очертавате своите цели, заедно с това колко пари ще ви трябват, за да стигнете до финансови печалби.

 

Лъв

Може би, ще си зададете въпросът, дали връзката ви ще я бъде. Преди да поставите основите на продължителността на връзката ви, помислете дали сте положили качество над количеството - „Може да целувате веднъж, но истински“. Не всеки от колегите ви ще може да оцени професионалните ви качества, но въпреки това не се опитвайте да ги скриете през този ден. Просто избягвайте да говорите с тези, които ви познават като можещи, ала имат вечно начумерено отрицателни мнения. Купуването и продажбата на недвижими имоти, може да бъде печеливша дейност през този ден. Цените на имотите на много места ще се повишават и ще продължат да растат в близко бъдеще.

 

Дева

Днес ще бъде празник на любовта за някои от вас. Това означава, че ще изпитате много топли чувства, особено към някой, с когото имате романтична връзка или се интересувате романтично. Някои щастливци да очакват брачни предложения. Опитайте се да си дадете малко повече светлина, за да си изясните какви са ви очакванията в професионален план. Каквито и решения да вземете без да сте ги обмислили добре, може да дестабилизирате добрият си работен статус. Ако кандидатствате за заем, има вероятност през този ден да получите неприятни новини, поради отхвърляне на молбата ви от дадена банка. Не губете надежда, защото все още има признаци, че ще успеете да намерите пари, но не от мястото, което очаквате.

 

Везни

Качеството на невинността ще бъде най-силната ви характеристика през този ден. Ако обаче балансирате невинността с малко колебание, ще успеете да избегнете всяко нараняване. Вероятно, ще удвоите работните си усилия днес с надеждата, че ще бъдете оценени по достойнство. Но колегите ви, едва ли ще са в състояние да ви оценят, дори е възможно да се направят, че нищо не забелязват от положеният от вас труд. Бъдете внимателни и проверете фактите, преди да сключите каквито и да било споразумения или сделки. Опитайте се да избегнете нещо, което звучи примамливо за бързо забогатяване, тъй като това може да доведе до сериозни финансови загуби.

 

Скорпион

Изглежда, прекалено дълго наивността ви е замъглявала, за да разберете днес, че този човек, когото най-много обичате, всъщност ви експлоатира. За мнозина от вас подозренията ще се окажат истина. И все пак, не е късно да поправите грешката си. Предварително ще сте планирали работеният си ден. Имайте предвид, че някой може да се опита да го осуети под една или друга форма. Не губете самообладание, вместо това вземете под внимание отзивите на повечето ваши колеги. Възможно е, някои от вас да получат неочаквани допълнителни доходи в този ден. Това може да бъде временен приток на пари като бонус по време на работа или нов проект, за който ще получите заплащане. Това ще ви помогне да избегнете всяко едно финансово напрежение в близко бъдеще.

 

Стрелец

Този ден ще ви напомни да проверите, дали имате съвместимост с половинката си. Това може да се окаже трудно за вярване, но ако вие и вашият партньор приключите с раздяла, това ще бъде най-лошото ви решение. Очакват ви още няколко премеждия, които трябва да приемете. Опитайте се обаче да бъдете неподправени и направете всичко възможно, за да коригирате евентуалните си грешки. Бъдете внимателни с разходите си и помислете за иновативни начини за увеличаване на доходите си. Може да има някои възходи и падения във вашите финанси, но всичко ще се върне към нормалното си русло до края на деня.

 

Козирог

Двойките ще се опитат да си подадат ръка, особено при справяне с чувствата си един към друг. Със сигурност, ако спазвате обещанията си, всичко ще бъде по-лесно и любовта помежду ви се увеличи с още по-голяма сила. Изглежда, ще ви бъде много приятно да работите в синхрон с колегите си. Споделянето на идеи никога не е грешка, ако се работи в правилната посока. Вероятно, вашите неуморни усилия ще ви доведат до успех и ще донесат парични печалби. Можете да очаквате подобрено финансово състояние, което може би ще ви позволи да изчистите всички чакащи дългове.

 

Водолей

Самотните нека да правят опити за постигане на целите си на всяка цена. Удръжте спирачките си за нова връзка, тъй като се очакват големи несъвместимости. Накратко, не трябва да се превръщате в мъченици, за да имате някой до себе си. Много е вероятно да дадете шанс на човек, който е работил с вас като бивш колега, но това няма да се окаже печеливша карта. Не трябва да сте прекалено щедри, ако не искате да си имате проблеми за това си поръчителство. Има вероятност да надвишите бюджета си през този ден. Трябва да направите някои алтернативни договорености, за да намалите финансовата тежест. Едва ли, днес ще бъде най-подходящо време да започнете с изплащането на заема си.

 

Риби

Семейните да забравят за ежедневните спорове, ако желаят да поддържат семейното огнище. За самотните също ще има специални обнадеждаващи новини. Ще имате известни затруднения, за да накарате колегите или вашият ръководител, да разберат какви са възможностите ви и какво искате да постигнете в кариерата си. Очевидно, някои проблеми с комуникацията ще ви поставят на кръстопът. Ще трябва да контролирате желанията си да отидете на пазаруване без да пресметнете разходите си. От съществено значение е да направите известно финансово планиране, за да запазите всичките си разходи в рамките на бюджета си.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.