Овен

Споделете мечтите си с приятели и роднини. Вдъхновени от вас, те ще искат да бъдат във вашата компания. Може да откриете общи интереси, обогатяващи отношенията ви с други хора. Ако продължите по този уверен начин, другите ще ви видят като модел за подражание и ще ви последват. Ще имате редица нови перспективи за кариера. Отделете време да ги обмислите внимателно. Използвайте инстинктите си, за да осъществите проект, към който се чувствате позитивно и желаете да развивате, такъв, който ви помага да постигнете траен напредък. Ще се справите добре, ако подхождате предпазливо към финансовите въпроси и не сте разточителни. Бъдете скромни в нуждите си и се задоволявайте с малки печалби, защото това ще ви позволи да купите нещо, което винаги сте искали доста скоро.

 

Телец

Имате изобилие от енергия за себе си, семейството и приятелите си и сте силни, спокойни и хармонични, укрепвайки семейните връзки. Можете да сте сигурни, че вашите близки ще ви върнат подкрепата, когато имате нужда от нея. Колегите желаят да се възползват от съветите ви относно определени проекти, към които сте проявили специален интерес. Останете достъпни, тогава ще бъдете оценени, всяка помощ, която можете да предоставите, вероятно ще се брои във ваша полза, когато имате нужда от помощ от други по-късно. Звездите са благосклонни към вас. Продължете с това ниво на активност, защото имате правилния инстинкт за печеливши бизнес транзакции. Преговорите за правилните инвестиции се водят добросъвестно и са насочени. Ако не се стремите твърде високо, ще ви бъдат отворени много възможности.

 

Близнаци

Денят се очертава да бъде нежно мотивиращ в интимен план. Любовните взаимоотношения ще бъдат изпълнени с топла романтика. Отърсете се от натрупаното напрежение. Общуването с колегите ви днес, може да бъде малко по-трудно и напрягащо от обикновено. Вероятно ще се наложи да говорите в прав текст, за да не ви разберат погрешно. Днешният ден е изключително обещаващ за важни нови придобивки. Имате правилните инстинкти за добра оферта. Инвестирайте изгодно всички излишни пари. Нещата ще вървят гладко и вие със сигурност ще намерите правилния път към най-печелившата сделка.

 

Рак

Избягвайте всякакви спорове и скандали с любимият си човек. Венера едва ли ще ви бъде фен през този ден, тъй като трудно ще контролирате своите емоции, а това определени води до конфликти. Въоръжете се с упоритост и търпение на работното си място  днес. Така ще затвърдите своите позиции като продуктивни и старателни професионалисти, а това определено ще бъде забелязано. Може да получите неочаквани финанси през този ден. Това може да е временен приток на пари като бонус по време на работа, който ще получите във вид на допълнително заплащане.

 

Лъв

Възможни са сериозни разочарования в личен план. Не всички любовни истории имат щастлив край. Това не означава, че отново няма да намерите истинската любов. Ще бъде добре, ако не влагате парите си в колективни договори или бизнес партньорства. Опасността да бъдете заблудени е много голяма. Очертава се добра печалба днес. Днес, може да бъдете изкушени от финансова схема за бързо забогатяване. Уверете се, че сте проверили всички факти, преди да преминете към сключване на финансова сделка.

 

Дева

Очертават се известни напрежения в семеен и любовен план. Не е нужно да насилвате нещата като избягвате всеки опит за спор. Борете се за по-здрави отношения. Очаквайте временни неуспехи на работното място, които може да предизвикат безпокойство през целият работен ден. Бъдете балансирани, каквото и да се случи. През този ден, не е изключено да си закупите или подмените вашето превозното средство. Препоръчително е преди това да преразгледате бюджета си.

 

Везни

Изглежда, че ще се опитате да запазите добрите си взаимоотношения с вашия партньор, ала съдбата вероятно ще ви изненада приятно днес. Навярно, ще постигнете добри споразумения, избирайки хармонията. Възможно е да възникнат редица незначителни проблеми по време на работа. Такива на пръв поглед дребни перипетии могат попречат да си свършите работата адекватно. Денят ви предоставя възможността сами да избирате. Вместо да се чудите, дали една или друга направена покупка от вас ще бъде оправдана, просто решете дали това е необходим или ненужен разход.

 

Скорпион

Има вероятност да бъдете отнесени от спомени по миналото и това определено ще повлияе върху настроението ви днес. Този ден дава ясен знак, че вероятно предстои някакъв неуспех във връзката ви. Денят ви обещава добри колегиални отношения и успехи. Колкото и да е изтощителен и взискателен този ден, ще съумеете да се справите с работата си. Възможно е да бъдете изненадани от закъсненията от банкови разплащания или парични преводи. Опитайте се по възможност да покриете своите заеми към частни лица и институции.

 

Стрелец

Самотните хора сериозно да обмислят влизането в ангажираща връзка. Може би любовта ви ще бъде вълнуваща днес. Ще се почувствате много страстни и ще задушите партньора си с любов и обич. Ще имате шанс да постигнете големи резултати в работен план. Препоръчително е да продължите да работите върху отложените работни проекти. През този ден ще сте наясно от необходимостта да планирате своето финансово бъдеще. Изчислете предвидените разходи и организирайте финансите си като цяло.

 

Козирог

Денят е благоприятен за изглаждане на всяко недоразумение или емоционално несъгласие с партньорът ви. Опитайте се повече да общувате с човека, когото обичате. Време е за компромиси. Емоциите ви ще изиграят голяма роля във вземането на всякакви решения свързани с работата ви. Използвайте енергията си единствено и само за работата ви и не позволявайте гневът да надделее. Цената на обещания и думи е изключително ниска, така че не е необходимо да се разчита на надеждност в бизнес партньорството. Също така, този ден е неблагоприятен за сключването на търговски сделки и пътувания. 

 

Водолей

Възможно е да възникнат известни търкания в семейните отношения. или дрязги в интимен план. За да избегнете евентуални сблъсъци, трябва да подходите балансирано. Всеки знае, че емоциите са лоши съветници. Ще имате малко свободно време, в което да отдъхнете в този работен ден. Не запълвайте това време с допълнителни служебни задачи, а си дайте време, в което да се насладите на тази кратка почивка. Вашите финансови дела ще бъдат променливи днес. Съществува вероятност както да спечелите, така и да загубите, защото няма да знаете откъде и какво ще изскочи изневиделица. Затова  използвайте всяка възможност за печалба.

 

Риби

Вероятно ще изпитате нужда от повече романтично отношение и повече разбиране. Може би ще бъдете готови за романтични авантюри, които ще раздвижат любовният ви живот. Само ако се постараете комуникацията с колегите ви да бъде ясна и конкретна, хората ще ви уважават. За да изложите идеите си на бял свят, то задължително трябва да имате силни аргументи, с които да защитите позицията си. Отрицателното влияние, което идва от някои планетарни транзити, ще направи всяка значителна инвестиция особено лоша идея днес. Изчакайте по-добро предположение, за да направите добър финансов ход.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.