Овен

Без съмнение имате нужда от нови стимули, но също така трябва да внимавате да не нараните чувствата на другите хора. Опитайте се да бъдете ясни и да намерите решение заедно, защото е възможно. Колкото повече търсите стабилността в този ден, толкова повече ще има шансове да я избягвате до вечерта.

 

Телец

В миналото сте подценявали проблемите, но сега сте по-зрели и сте способни да определите кое може да е най-ефективно . Действайте със знания за фактите и не се отдайте на грижи за детайлите. Все още имате време да уредите определен казус, независимо дали се отнася до приятелите или семейството ви. Не се губете времето в клюки, догадки или предубеждения. Опитайте се да действате и да направите това което сте решили.

 

Близнаци

Обичате да работите за каузите си и времето не ви плаши, напротив, колкото по-бавно вървят нещата, толкова по-добре. За вас това представлява гаранция. Може да не ви се вярва, ала вие сте честни и лоялни, а способността ви да се съсредоточите върху постигането на целите си е възхитителна, както и завидна.

 

Рак

От време на време има ситуации, които не са подходящи за вашия начин на общуване, които не ви правят особено достъпни за хора, които ви обичат и които могат да причинят известен дискомфорт. Следователно двойките ще трябва да бъдат малко по-внимателни към начина си на поведение с партньора си, за да избегнат твърде много препятствия по пътя, по който са решили да споделят заедно.

 

Лъв

Вашият начин на правене на нещата е твърде приветлив, особено в първите моменти на запознанство, но се променя с течение на времето, в зависимост от отговора, който се дава . Ще се наложи да се защитавате от атаки на злонамерени хора и тези, които искат само временна подкрепа. Простете си за някои налози, дори за някои грешки. Не можем всички да бъдем перфектни, винаги, с всеки човек. Ще трябва да се научите, че не можете да угодите на всички.

 

Дева

Вие сте непоправими аналитици, и няма да изпитате притеснение да се сблъскате с перипетиите, защото знаете как да се организирате. Някои хора може да ви нарекат педантични, но вашата точност винаги идва от внимателно наблюдение. Със сигурност ще търсите съвършенството, поради което лутането ви ще бъде непрекъснато. Никога не стойте неподвижно на едно място или само на една идея.

 

Везни

Отдавна сте размишлявали върху някои промени, които да направите в любовния си живот, и смятате, че е време да ги приложите в действие. Трябва обаче да се отпуснете, тъй като може да стресирате любимите хора. Затова семейните двойки ще трябва да продължат стъпка по стъпка и първата стъпка със сигурност е да поговорят и обсъдят с партньора промените, които биха искали да приложат, особено ако половинката ви напълно не е наясно с всичко.

 

Скорпион

Ще имате всички причини да бъдете щастливи или по-добри, трябва да опитате, защото няма нищо, което да ви липсва. Ако сте от армията на самотните, може дори да успеете да намерите своята сродна душа тази седмица. Двойките със сигурност ще могат да се споразумеят по някои основни въпроси, които иначе биха създали хаос и всичко това благодарение на разнопосочните настроения и на двамата.

 

Стрелец

Вие сте точните хора в точното време и другите ще очакват много от вас. Настоящето не ще ви уплаши, защото имате вяра в бъдещето. Понякога това ви кара да бъдете малко прекалено наивни, но тъй като го правите спонтанно и добронамерено, това също е простено и дори съдбата ще изглежда още по-прощаваща!

 

Козирог

Добре е да обърнете внимание на всичко, което ви се случва, включително на думите, които ще ви бъдат изречени . Сред тях може да има важна улика, що се отнася до връзката ви с човек. Не подценявайте силата на диалога, тъй като сте го правили в миналото и не се е получило много добре . Този път ще трябва да сте подготвени.

 

Водолей

Не се опитвайте да апострофирате твърде много с човека, който обичате, тъй като определено не е правилният начин да се забавлявате. Семейните също ще трябва да държат под контрол желанието си да превъзхождат, което със сигурност ще развали домашната атмосфера. Ако имате чувството, че можете да направите лошо впечатление, просто замълчете.

 

Риби

Имате някои малки недостатъци, които трябва да компенсирате през този ден, особено на емоционално ниво, така че ако ги проявите, никой няма да се обиди или да ви обвини. Двойките ще трябва да бъдат много търпеливи и между личния и социалния живот, ще трябва да се справят с големи усилия, но всичко е възможно, когато имате някой, за когото си заслужава една такава жертва.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.