Овен

Ще развиете ново приятелство, което ще бъде много полезно и значимо. Най-вероятно ще се радвате на уважение и чест от интелигентни хора и ще бъдете доста популярни сред противоположния пол. Препоръчвам ви да не се отказвате пред затрудненията, а да се борете, докато не усетите, че сте победителите.

 

Телец

Днес могат да възникнат трудни ситуации, но не губете вярата сърцето си, в резултат на това самочувствието ви ще работи във ваша полза. Споровете трябва да бъдат сведени до под нулата, така че ви съветвам да бъдете внимателни. Вероятно през този ден ще бъдете повече от проницателни, питащи и най-вече подозрителни.

 

Близнаци

Ще имате достатъчно предпоставки, за да хармонизирате напълно тази област от личния си живот. Това е деня в който можете да затвърдите  своя статус и позиция в семейния си живот. Ще постигнете добри резултати в решенията си. Вашата прословута амбиция ще носи само ползи през този ден.

 

Рак

Възможни са известни неразположения. Опитайте се да продължите напред, въпреки всичко, което ще ви предложи този ден. Вероятно ситуациите ще се окажат за вас доста объркващи и няма да можете да вземате решения, които са съгласувани още в самото начало.

 

Лъв

Опитайте се да завишите очакванията си днес. Въпреки всичко, когато сте в привилегировано положение, за това няма да имате от какво да се оплаквате, а само да благодарите. Въз основа на това предположение ще можете да си направите заключенията. Към края на този ден  хармонията значително ще се подобрява.

 

Дева

Духовно ще бъдете много стабилни. Вашият приятелски кръг също ще се увеличи. Трябва да обърнете специално внимание на връзката с вашия партньор, защото там нещата ще бъдат твърде деликатни. Може би ще препрочетете да изоставите пътя на своето его, отколкото да наранявате чувствата на другите или да ги разочаровате.

 

Везни

Ще имате много възможности да тръгнете и да постигнете някои цели, особено днес, така че наистина трябва да се концентрирате и да давате само най-доброто от себе си. Може да има приятни изненади със семейството и роднините. За вас е благоприятен период, затова използвайте най-добре това време.

 

Скорпион

Ще има отлични условия за вас и вашите истории, но тази седмица ще трябва да поработите по-усилено. Думите няма да са достатъчни, вие също ще трябва да докажете какво чувствате. Не се страхувате да се приемете тежките предизвикателства на деня, защото ще знаете как да се организирате.

 

Стрелец

Вашата основна задача за днес е, първо да се справите с това, да се разбирате с хората около вас, а едва след това да приложите волята си. Навярно ще откриете известни несъответствия между вас и партньора. Разбирателството ще ви бъде само от полза.

 

Козирог

Този ден ще ви научи да бъдете по-честни, опитвайки се да изразявате чувствата си директно. Възможно е да имате някакво малко затруднение, което може да ви накара да удължите времето на вашите идеи или проекти. Опитайте се да реагирате, но без да сте твърде негативни изказите си.

 

Водолей

Влюбените ще се опитат да придадат по-пълен смисъл на връзката. Това ще даде силен романтичен тласък и на двама ви. Може и да не успеете да останете доволни от това, което правите. Имането на твърде много непостижими очаквания със сигурност не е най-добрият начин за повишаване на самочувствието.

 

Риби

Въпреки че притежавате силно качество да бъдете лидери, вие ще бъдете в състояние на безусловна спонтанност. Ако сте силно заинтересовани да поставите любовта си на първо място, тогава ще трябва да направите много повече от една мисия. Думите няма да са достатъчни, когато има значителни недостатъци.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.