Овен

Опитайте се да не се предадете, когато нещо не върви както трябва днес. Спокойствието и комфортът според вашите собствени виждания могат да изглеждат наред, ала  има вероятност някои ситуации да излязат извън контрол. Предизвикайте себе си, за да изберете зоната си на комфорт, за да се запознаете с нови хора и да натрупате повече опит. Може да се срещнете този, който ще промени живота ви завинаги.

 

Телец

Възможно е да има някои недоразумения с партньора ви, така че трябва да се опитате да бъдете по-търпеливи. Ще има възможност за нови начала, като например среща с нови приятели или започване на нов проект или начало. Вложете сърцето и душата си в това, което решите да започнете, и можете да се насладите на ползите дори и през следващите дни.

 

Близнаци

Най-вероятно ще бъдете във връзка с вътрешното си аз и ще можете да постигнете истинския си потенциал. Това е отлично време, за да продължите напред с вашите планове, защото транзитът на луната е благоприятен за вас. Това ще доведе до желаните резултати, които търсите, защото ще изгаряте от желание да реализирате вашите въжделения или проекти.

 

Рак

Ако смятате, че сте пропуснали голяма възможност, която сте дълго време сте чакали, не се отчайвайте! Тъй като няма окончателни решения, и вероятно шансът ви ще дойде отново. Можете да се възстановите от всичко и дори може да получите много повече от това, което сте пропуснали. Както се казва - Рибата в океана никога не свършва и можете да я уловите по всяко време!

 

Лъв

Може да сте преразпределили енергията си, за да помогнете на други хора, но днес е време да се съсредоточите върху себе си. Възстановете собственото си право на щастие и внесете  допълнително внимание върху духовното си благополучие и здраве. Помислете да отделите малко време за себе си или да извършите преобразяване от глава до пети.

 

Дева

Този ден може да започне малко стресиращо с някои конфликти в отношенията, но не се притискайте, всичко това скоро ще отмине! Опитайте се да изберете баланса, за да запазите вътрешен мир. Използвайте тази енергия като своя сила, за да продължите творческите си начинания и просто се забавлявайте! Независимо от това, което се случва около вас, вие също струва да се чувствате добре.

 

Везни

Очертава се чудесен ден, за да осветите енергията си за вашите интереси и страст. Уверете се, че сте заобиколени от добрата компания, която ще ви подкрепи и ще бъдете по-успешни в заниманията си. Въпреки това е възможно да имате перипетии за прилагането на целите ви, ала най-важно е да продължите напред.

 

Скорпион

Навярно за вас е настъпило време за признателност! Започнете да освежавате приятелствата си и разпознавате любящите си приятели, които са били с вас през цялото време. Свържете се отново със стари приятели и наваксвайте пропуснатите неща в семейството си! Нека любимите ви узнаят, че са обичани и ценени. Помислете да направите нещо забавно или въодушевяващо.

 

Стрелец

През този ден може да почувствате постоянен поток от енергия. Вероятно ще се чувствате спокойни и доволни, тъй като наградите от вашите усилия и търпение ще дават плодове. Помнете, че търпението е добродетел и че добрите неща ще дойдат по пътя ви, когато му дойде времето. Така че бъдете бдителни, за да не пропуснете тези звездни мигове!

 

Козирог

Възможно е да се случи нещо, което да обърка взаимоотношенията ви. Вероятно ще бъдете склонни да чувствате, че вината не е ваша, но знайте, че просто не сте казали истината си достатъчно ясно. Отделете това време, за да изясните къде точно грешите и вземете мерки за предотвратяване на бъдещи недоразумения. Не бъдете твърде строги към себе си и приемайте грешките като част от живота. Позволете си да не приемете нищо твърде сериозно.

 

Водолей

Възможно е да усетите, че другите около вас действат подбудени от егоистичните мотиви. Останете верни на себе си и ги оставите да си вършат греховете си, без да им създавате проблеми, така или иначе всеки си носи кръста. Ако започнат да ви влияят зле, игнорирайте ги и изберете добрата морална етика, вместо да действате егоистично в своята полза.

 

Риби

Повече от готови сте да преследвате амбициите си този ден! Начертайте пътя към успеха и насочете вниманието си към неизползваните умения и способности. Изнесете ги на светло  и продължете да ги използвате в ежедневието си. Отделете малко време, за да се съсредоточите и да се погрижите за себе си, но не се затваряйте света. Работете върху самоусъвършенстването си, за да бъдете отново щастливи.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.