Овен

Ако нещо в любовта не ви върви, вероятно ще трябва да приемете, че голяма част от вината е ваша. В случай, че усетите, че партньорът ви не е много щастлив, то трябва да му дадете повече кредит на доверие, вместо сцени на ревност. Това ще подобри отношенията ви значително.

 

Телец

Вероятно, денят ще е труден и болезнен за вас, особено ако сте далеч от любимия ви човек. Ако пък усетите хладно отношение от страна на партньора ви, не изпадайте в паника, че вече не сте желани и обичани и най-вероятно вече има друг човек в живота му. Може би, това са вашите страхове, които нямат общо с реалността.

 

Близнаци

Очаквайте благоприятно развитие на събитията през този ден. Ще се почувствате много ентусиазирани и енергични и ще се справите с дори странни предизвикателства през този ден. Положителните мисли и ентусиазъм ще ви помогнат да напреднете в живота си.

 

Рак

Възможно е да решите да не споделяте проблемите си с вашият партньор, за да избегнете конфликтите, криейки се зад стена от безразличие. Това може само да влоши отношенията ви, тъй като напрежението между вас може да се увеличи значително. Не е нужно да обяснявате всичко до последната подробност, просто бъдете честни и открити с човек до вас.

 

Лъв

Възползвайте се от благоприятното разположение на планетите, за да приповдигнете настроението си. От вас зависи дали любовният ви живот ще се подобри или не. Не бързайте да говорите с партньора ви, без да сте обмислили предварително всяка една ваша дума и постъпка.

 

Дева

Вероятно, партньорът ви днес ще поиска да ви включи в доста от нещата, с които се е захванал днес. Ще има нужда от помощта и подкрепата ви, за да завърши всичките си проекти. Небрежността и бездействието са направили нещата доста занемарени, и сега може да ви е доста трудно да се справите с целия хаос и то за един ден.

 

Везни

Разговорите с партньора ви днес може да бъдат доста критични, тъй като вероятно ще се почувствате засегнати от партньора си. Не се увличайте в това да отвърнете на удара и да вдигате скандали, влизайки в оправдателен режим. Може сериозно да застрашите връзката си, ако само държите на своето и сипете нападки и обиди.

 

Скорпион

Днес, ще се чувствате доста по-силни и уверени в себе си, когато става въпрос за разговори с половинката ви. Нещата бързо може да се променят и да вземете инициативата за лидер във връзката ви. Каквато и да е мотивацията ви да направите първата крачка, ще сте доволни от себе си и предприетите действия.

 

Стрелец

Денят ще ви подтикне да говорите повече с партньора си без да предизвиквате някакви катаклизми. Ако смятате, че има нещо, което трябва да споделите за себе си с вашият партньор, то енергията от планетите ще е катализаторът, който ще ви помогне да кажете всичко, което таите отдавна в себе си.

 

Козирог

Ако до скоро сте имали проблеми с вашата половинка и сте стигнали до безизходица, то днес планетарното разпределение може да ви помогне да разрешите този проблем. Или няма да издържите на напрежението и ще трябва да седнете и да проведете сериозен разговор с партньора си, или ще се почувствате принудени да вземете решение, без много дискусии.

 

Водолей

Планетарната енергия днес ще ви помогне да се почувствате много по-щастливи и доволни от връзката си, без да се оплаквате от недостатъците на партньора ви. Позволете на позитивните емоции да навлязат в живота ви и споделяйте повече с половинката си.

 

Риби

Може би ще имате възможността да се обвържете по-сериозно с някой, който до сега е бил да ръба да се впусне в по-сериозни отношения, но се е страхувал да направи тази крачка. Страстната атмосфера във въздуха, която ще произлиза от силните ви чувства, ще ви помогне да сте по-открити един към друг.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.