Овен

Ако имате нужда от забавления, не пропускайте да споделите това с любимия ви човек. Обяснете точно какво искате да направите и къде искате да отидете, за да си прекарате деня по един по-различен и вълнуващ начин. Позволете на импулсите да ви водят днес. Дадено противоречие в някои от документите, с които работите, може доста ви обърка днес. Ще се чудите как да интерпретирате данните и какво решение да вземете. Допитайте се до ваши колеги за експертно мнение, за да се справите с това препятствие днес. Очертава се добър ден за вашите финанси. С лекота ще спечелите малко допълнителни пари. Чарът и усмивката ви ще бъдат вашето основно оръжие.

 

Телец

Уведомете предварително партньора си какво ви харесва и какво ви доставя удоволствие, и кое не харесвате и ви дразни във връзката ви. Насърчете партньора си също да сподели с вас тези неща. Вашата честност ще е ключова за връзката ви днес. Не е време да давате оценки и да критикувате колегите или подчинените ви, тъй като ще сте в доста променливо настроение и може неволно да обидите някого. Вместо това, насърчете най-важните за вас хора. Вероятно, днес ще похарчите пари за неща, които рядко си позволявате да купувате като книга, списание или някакво по-скъпо марково питие. Това няма да навреди сериозно на бюджета ви, така че може да се поглезите.

 

Близнаци

Активността ще ви позволи да се насладите на деня по най-добрия начин. Ще сте доста енергични и ще е добра идея да споделите ентусиазмът си по спорта с вашата половинка и да отидете заедно да потичате или да тренирате заедно. Вашата отдаденост, упорит труд и нерви най-накрая ще се изплатят доволно. Може да си спретнете едно малко парти, както се казва да ви върви по вода и за в бъдеще. Ще бъде изключително положително, ако селектирате вашите инвестиционни планове по приоритет. Очаквайте добри новини, относно финансите ви за в бъдеще.

 

Рак

Бъдете творчески и романтично настроени. Въведете някаква малка промяна в дома си и мястото, на което прекарвате най-много време. Партньорът ви ще се зарадва на това ваше усилие и ще ви поздрави за старанието. Денят ще в подходящ за пътуване по работа. Ще съчетаете работата с приятна разходка на ново за вас място, което ще се отрази чудесно на креативността ви. За някои от вас може да има повишение в службата. Ако се чувствате зле от множеството ограничения, които сте си наложи относно харченето, то е време да се освободите от този ваш затвор и да се порадвате на живота. Позволете си малко лукс поне днес.

 

Лъв

Вероятно, ще копнеете да пътувате към нови брегове или да избягате от обичайното си ежедневие. Една жадувана почивка днес, ще ви помогне да си припомните, че животът има много повече неща от задължения. Задава се нов труден за вас период в кариерата ви. Проблемите, с които ще трябва да се справите, ще забавят много работата ви и това ще ви създаде допълнителен стрес. Желанието ви, инвестициите ви да се изплатят незабавно, просто ще гори във вас и няма да ви дава покой. Ако не може да увеличите печалбите си, то поне се опитайте да намалите загубите.

 

Дева

Сърцето ви е вашият вътрешен критик и то ще ви напътства през този ден. Ще усетите ритъмът на онези хора, които държат истински на вас и са в една и съща всеобща вибрация с вас. Преди да представите позицията си по даден въпрос, се постарайте да се разровите и прочетете различни проучвания по дадената тема, за да имате достоверни доказателства за думите си. Заложете на сигурното и изпитаното, което се е доказало във времето. Придържайте се към традиционните средства и методи в работата ви и бъдете по-консервативни.

 

Везни

Може да се почувствате доста оптимистично настроени, докато обмисляте дългосрочните цели, които сте си поставили за себе си. Дори, ако вашите най-добри планове са се объркали в миналото, вашата увереност вероятно ще бъде непоклатима. Вероятно, ще има и рокади, които няма да доведат до успех. Необходими са много нови идеи, за да се излезе от този омагьосан кръг. Може би ще се разочаровате, че не сте се възползвали от есенните намаления и промоции. Ще се наложи да се задоволите с най-необходимото през този ден. Спокойно, няма място за униване.

 

Скорпион

Насладете се на любовта и страстта помежду ви. Вероятно, ще се чувствате толкова силни заедно, че ще имате усещането, че може да завладеете света. От вашата професионална изява, може да очаквате изключително приятни изненади. Бъдете така разумни да обсъждате всяка една идея със своите по-старши колеги. Концентрирайте се, активирайки логичната си мисъл, за да анализирате приходите и разходите. Не се осланяйте, поработете върху финансовите си въпроси.

 

Стрелец

Днес, вероятно ще останете очаровани от интелектуалният потенциал на половинката ви. Ако добавите честност и разбиране към разговорите ви, денят ще бъде изпълнен с радост и позитивни моменти. Опитайте се да вдъхновите екипа си за преодоляването на трудните моменти в бъдещата иновативна работа. Именно сега е моментът да прокарате новите идеи и концепции за работа, това определено ще ви отведе към успех за кариерата ви. Днес не е изключено да си имате проблеми с вашите близки относно парите, но това едва ли ще вгорчи настроението ви и желанието да реализирате своите финансови цели през този ден.

 

Козирог

Вероятно, тревожността ще се опита да ви обгърне в бодливите си прегръдки, за да ви принуди да се усъмните в себе си. Най-добре ще бъде да прогоните всяка натрапчива мисъл за неуспех. Демонстрирането на власт може да ви навлече само беди през този ден. Отнасяйте се с колегите ви така, както вие бихте искали да се отнасят с вас. Не е препоръчително да давате заеми днес и да се обяснявате подробно пред близките ви, какви са бъдещите ви планове за финансови инвестиции.

 

Водолей

Може би, ще почувствате, че сте заставени да намалите интензивността на емоциите в думите си, но това няма да попречи, да предадете  истинската сила и смисъл на вашите любящи чувства. Меркурий и Плутон са в такава подредба, която може би ще ви даде допълнителен тласък към нови професионални инициативи. Предстоят ви важни срещи и разговори, които ще бъдат ползотворни. Меркурий ще ви предостави нови и по-добри възможности за реализиране на финансовите ви планове. Конфигурацията между Сатурн - Юпитер е на ваша страна, проявете повече прозорливост и инвестирайте смело.

 

Риби

Ако предложите нещо вълнуващо, което да направите заедно с партньора ви не се притеснявайте, че предложението ви ще отхвърлено. Начинът, по който ще го направите и личното ви отношение, ще накара половинката ви да се настрои за приключение. Натовареният ден в офиса ви ще ви изтощи много. Стремете се да си давате малки почивки и не прекалявайте с броя на изпитите кафета, ако не искате да сте още по-нервни и неспокойни. Избягвайте покупките и сключването на договори днес. Обмислете добре всичко, преди да преминете към плащане, дори и онлайн. Не бързайте да плащате каквото и да е, особено ако може да изчака няколко дни.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.