Овен

Днес е възможно отново да се изкушите да предоставите непоискани съвети. Най-добре е да не давате съвети, освен ако не сте помолени за това. Дори и да имате най-добрите намерения в сърцето си, най-вероятно ще бъдете изтълкувани погрешно. Подгответе се за голям скок в кариерата ви след една голяма ваша изява. Тренирайте речта си пред огледалото, докато не я научите наизуст, за да излъчвате необходимата увереност. Вероятно, няма да получите сумата, която чакате точно днес, но имайте търпение и продължете да работите все така усърдно. Много скоро ще имате възможността да харчите на воля парите, които сте си спечелили.

 

Телец

Навярно ще започнете да обмисляте или ще направите дързък  ход за промяна в живота си през този ден. Ако е така, уверете се, че не действате прибързано. В своята сприхавост често хората допускат фатални грешки. Старайте се да не се набивате на очи в службата ви днес. Вниманието, което бихте привлекли, вероятно ще е отрицателно, така че си вършете работата тихо и кротко, без много показност. Време е да си почините от изтощителното пресмятане на всеки един разход в името на спестяването. Позволете си да се поотпуснете днес.

 

Близнаци

В случай, че сте в дългосрочна връзка, ще се стремите отново да запалите искри между вас и любимия човек. Ако сте несемейни, ще бъдете вдъхновени да мислите дълго и упорито за възможността да се ангажирате най-накрая. По всичко изглежда, че денят ви ще премине чудесно и много продуктивно. Работата ви по проекти ще върви добре, но не забравяйте да си правите малки почивки. Бизнес сделките ще вървят добре днес, така ще си насрочете среща за преговори с вашите партньори в бизнеса. Обърнете внимание на срока на договорите, които подписвате.

 

Рак

Тъжни мисли може да ви обземат през този ден в личен план. последните седмици на този месец. Вероятно сте били наранени от любим човек и сега преживявате тежките слова. Освободете се от излишните нерви, не си заслужава! Не се опитвайте да спорите с колегите си по дадени бизнес въпроси, тъй като най-вероятно ще останете разочаровани. Игнорирайте клюките и обсъждането на хора, които не присъстват сред вас, за да си нямате проблеми по-късно. Няма смисъл да се разстройвате от финансовите си проблеми, мислейки какво да правите. Решението е да запретнете ръкави и да работите на две или три места, ако се наложи, за да може да изплатите всичките си дългове и сметки.

 

Лъв

Може да почувствате внезапна промяна в обичта си към някой днес. Вероятно е човек, който не заслужава повече да отделяте време за него. Въпреки това бъдете повече от обективни, защото преценката ви би могла да се окаже погрешна. Мечтаете за промяна и нов ред в работата ви, то тогава бъдете креативни и създайте нещо нетипично с вашият почерк на работа. Ще оберете овациите и всички ще започнат да гледат на вас с друго око. Трудностите с финансите по време на криза са нещо обичайно за почти всички, така че и да се оплаквате, няма да промените нещата. Трудните времена ще отминат, както след бурята изгрява слънцето.

 

Дева

Неясно чувство на безпокойство може да ви сполети през този ден. Не си губете времето, опитвайки се да анализирате или прекалено да мислите откъде може да дошло това чувство. Избягвайте да се притеснявате, връзката ви не е застрашена. Има вероятност някои ваши колеги да ви помолят за съдействие и след това ще пожелаят щедро да се отблагодарят. Постъпете благородно, защото добрата репутация струва повече от златото. Проблемите с парите могат да доминират в живота ви този ден, но това няма да е изцяло ваше собствено занимание. Партньорът или близък роднина също може да стои зад проблема. Въпреки това с духа си, вие бързо ще отскочите от тази неуспех.

 

Везни

Трудни и тежки отговорности вероятно ви предстоят в личен план днес. Все пак няма нужда да се депресирате. Някой, който е близо до вас, ще бъде готов да ви предостави необходимата подкрепа, ако я поискате. Трудните времена никога не траят вечно. Борбата с конкурентите ви няма да е никак лека. Очаквайте подли номера от някои ваши колеги и приказки зад гърба ви. Просто, гледайте отстрани и внимателно наблюдавайте поведението на всеки един и много неща ще ви станат ясни. Не позволявайте емоциите ви да повлияят на сделките и работата ви, откъдето идват приходите ви. Импулсивните решения няма да са добри за вас, така че се въздържайте от бързи и необмислени действия.

 

Скорпион

Няма вероятност да ви се провалят плановете за някакво продължително пътуване или летуване. Може би ще имате известни разногласия с половинката си относно дестинацията. Бъдете убедителни, поставяйки железните аргументи във ваша полза. Отметнете по-голямата част от работата ви, тъй като утре ще ви бъде изключително напрегнато. Извинете се на ваш колега или шефа ви, ако сте допуснали някаква грешка или има известно забавяне, което спъва работата ви. Парите ще ви намерят днес. Оглеждайте се за изгубени пари по пода или улицата, много е вероятно да намерите пари днес. Също така, неочаквано ваш близък може да ви върне парите, които по-рано сте дали на заем.

 

Стрелец

Този ден изглежда обещаващ по отношение на всички романтични приключения. Добавете към своята находчивост естествения си чар и вие ще бъдете сигурен победител. Въпреки това, не преувеличавайте много, особено що се отнася до интимните въпроси. Относително добър работен ден, но вътрешни проблеми могат да  попречат на работата ви и да се почувствате подтиснати. Не допускайте нервни изблици от ваша страна, за да не се стигне до остри сблъсъци на работното ви място. Предишните ви инвестиции ще доведат до добра възвръщаемост, облекчавайки финансовата ви тежест. Трябва обаче да се въздържате да инвестирате парите си в множество места.

 

Козирог

Трудни и тежки отговорности вероятно ви предстоят в личен план днес. Все пак няма нужда да се депресирате. Някой, който е близо до вас, ще бъде готов да ви предостави необходимата подкрепа, ако я поискате. Трудните времена никога не траят вечно. Борбата с конкурентите ви няма да е никак лека. Очаквайте подли номера от някои ваши колеги и приказки зад гърба ви. Просто, гледайте отстрани и внимателно наблюдавайте поведението на всеки един и много неща ще ви станат ясни. Не позволявайте емоциите ви да повлияят на сделките и работата ви, откъдето идват приходите ви. Импулсивните решения няма да са добри за вас, така че се въздържайте от бързи и необмислени действия.

 

Водолей

Може да бъдете сигурни, че днес любимите ви хора ще ви помогнат щедро от сърце. Бъдете благодарни и компенсирайте по най-благороден начин техните добронамерени усилия. Вашата неприязън към клюките ще ви накара да се нахвърлите яростно към колега, който има лошо отношение към друг, за когото се грижите. Проявете самообладание, защото виновната страна скоро ще бъде изправена пред отчет за неправдата. Днес има признаци, че финансовото ви състояние ще се подобри значително. Трябва обаче да се опитате да инвестирате общата сума в някои сигурни средства. Този ден обещава да бъде много удовлетворителен финансово.

 

Риби

Ако ви е трудно да балансирате между кариерата и любовния си живот, не се притеснявайте. Звездите ви предлагат компромиси днес, без да е необходимо да се обяснявате за своите отсъствия от работа или пропуските в отношенията с партньора си. Вероятно, днес ще намерите отговорите, които търсите, без да чувствате дори най-малката нерешителност. Вие ще реагирате твърдо на разклоненията от пътя днес, ръководени от своята интуиция. Вашата динамичност ще ви помогне да постигнете финансовите си цели. Амбициозните, но реалистични финансови цели за себе си ще ви накарат да постигнете успех през този ден.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак, а не персонализирани прогнози!

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.