Овен

Денят е благоприятен да направите лек намек на половинката си по повод вашите желания. Добрата новина за вас днес е, че няма да имате никакви проблеми в комуникацията с партньора си. Не се плашете, ако нещо ново се появи в работен план. Запазете спокойствието си, когато работите на най-високо обороти  и не се разсейвайте. Абсолютно самообладание и поддържане на материално и душевно равновесие. Ще се наложи да се преборите със своя стремеж за притежание и да си наложите повече умереност в устремите и амбициите.

 

Телец

Позволете на фантазиите ви да станат реалност. Отдайте се на желанията си и изживейте една чудесна вечер. Освободете се от страховете и притесненията си и се оставете на течението. Енергията ви ще бъде над всякакви граници днес, така че от вас зависи в каква посока ще я насочите. Ще се справите с всичките си служебни задачи, без каквито и да било проблеми. Днес, може да разберете много за хората, които са се крили зад някаква маска и са се правили на ваши приятели, само заради финансови изгоди. Стойте далеч от такива хора и не давайте пари на заем.

 

Близнаци

Денят ще е подходящ да си изясните отношенията и ролите на всеки един от вашата двойка. Обсъдете дали всеки един от вас си изпълнява обещанията и договорките и какво е нещото, което внася напрежение и липса на доверие помежду ви. Бъдете максимално искрени и честни. Един случаен разговор, ще ви предостави прозрение за някои истини и за лицемерните хора около вас. Направете си съответните изводи и не споделяйте твърде лични неща на работното си място. Днес ще получите неочаквани финансови постъпления, които ще ви се отразят чудесно в този ден. Благодарете на тези, които ви помагат и се постарайте да върнете услугата.

 

Рак

Дори да не сте физически близки с партньора ви днес, ще усетите невероятна близост на духовно и емоционално ниво. Ще почувствате силна връзка помежду си, която ще направи отношенията ви непоклатими. Не се преуморявайте от работа днес, а си осигурете време за почивка и забавления. Не позволявайте прекалената ви отдаденост на работата ви, да попречи на личния ви живот. Меркурий ще ви помогне да спечелите повече пари и да погасите някои свои сметки и дългове. Нещата във финансите ви се подобряват, така че се усмихнете днес.

 

Лъв

През този ден, звездите ще ви предоставят шанс да укрепите връзката си и да засвидетелствате любовта си с някои дребни жестове дори. Не крийте емоциите си, а заявете това, което наистина чувствате към любимия ви човек. Вероятно днес ще сте на кръстопът, чудейки се дали сте взели най-правилното решение. Претеглете плюсовете и минусите на всяка една възможна опция, и мислете критично и практично. Днес, ще сте изключително креативни и продуктивни. Ако си направите равносметка колко сте изкарвали преди години в началото на кариерата си и сега, със сигурност ще забележите повишаването на вашите доходи.

 

Дева

Бъдете съпричастни към проблемите на партньора ви. Ако в разговора ви усетите, че нещо го разстройва, то се опитайте да стигнете до дъното на проблема, за да го разрешите. Възможно е да има някои неща, с които не сте запознати. Вероятно, днес ще ви се отдаде възможност да пътувате по работа. Покажете вашата лоялност към работодателя ви и ще сте сред избраните, да присъствате на важно събитие за фирмата, към която работите. Относно финансовите въпроси, този ден е благоприятен за вас. Старите инвестиции вероятно ще доведат до добри дивиденти. Възможно е да бъдете изненадани  от поскъпналите стоки от първа необходимост.

 

Везни

Организирайте си графика днес така, че да приключите по-рано с работните си ангажименти и да ви остане време, което да прекарате с половинката си. Погрижете се за всички подробности около вечерята ви, за да не липсва нищо. Вероятно, днес ще усетите, че нещата с кариерата ви вървят надолу. Може би, грешка, която сте допуснали в миналото, сега ще изплува на повърхността. Не взимайте крайни решения днес, водени от емоциите си. Трудно е да сте мотивирани да работите, когато виждате, че парите, които получавате не ви стигат за най-основните неща. Погледнете в дългосрочен план какво може да направите, тъй като ако загубите работата си, може да стане в пъти по-зле.

 

Скорпион

Уверете се, че имате достатъчно време, за да свършите всичките си задачи днес, тъй като в бързината може да станете жертва на малка злополука днес. Развеселете партньора си днес с някоя забавна случка. Доброволният труд ще ви направи много по-добри, като след това ще започнете да цените семейството си още повече. Включете се в някаква добра инициатива във вашето населено място и направете нещо в полза на другите. Днес, не се очертават големи печалби и вероятно няма да получите точно сега парите, които очаквате да ви бъдат изплатени. Ограничете разходите си максимално, за да имате пари и за следващите няколко дни.

 

Стрелец

Когато става въпрос за изразяване на любовта ви към вашият партньор, обикновено не задържате нищо в себе си. Осигурете си моменти, в които да прекарате насаме с вашата половинка, за да разкриете душата си. Обичате да наблюдавате нещата от разстояние без да се месите пряко в работата на другите. Това ще е полезно за вас през този ден, тъй като от далече ще успеете да видите нещата в глобален мащаб, без да влизате в пряк конфликт с някого. Вероятно, и днес ще продължите да действате с финансите си по добре познатата ви схема. Ако искате нещо да се промени и да имате по-голяма доходност, ще трябва да сте готови да вземете някои малко по-рискови решения.

 

Козирог

Подгответе се за доста силни емоции и приятни изживявания с партньора ви днес. Очаква ви един прекрасен ден изпълнен с удоволствия и забавления. Изразете смело чувствата си, които таите дълбоко в душата си. Позицията на планетите ще е благоприятна за вас през този ден, особено ако дадете път на творческият си дух. Изразете своята артистичност и оригиналност в работата си и успехът ще ви последва. Печелившият ви коз е вашата уникалност. В случай, че пестите за предстоящо пътуване, днес ще се наложи да сте доста изобретателни и креативни, за да си спестите излишни харчове. Не се отклонявайте от целта, която сте си поставили и много скоро ще имате възможност да се отпуснете във финансово отношение.

 

Водолей

Вероятно ще имате възможност да се освободите от всички негативни неща, които са нарушавали хармонията и спокойствието във връзката ви до този момент. Започнете на чисто да градите любовният живот, за който отдавна мечтаете и не ви е стигало смелост да реализирате. Кариерата ви днес ще навлезе във фаза на просперитет. Ще се почувствате удовлетворени от постигнатите цели до момента и смело ще си поставите още по-амбициозни такива. Постарайте се да взимате рационални финансови решения днес, побирайки се в заложеният от вас бюджет. Емоционалните покупки само могат да ви навредят и да ви накарат да се почувствате виновни.

 

Риби

Позицията на планетите днес е благоприятна за положителни промени във връзката ви. Обединете усилията си с тези на вашия партньор и сбъднете една ваша обща цел. Имате реална възможност да успеете именно днес. През този ден, може да поставите началото на големи успехи в кариерата си. Направете първите стъпки и работете усърдно, показвайки максимумът от себе си. Твърде много хвърчите в облаците, мечтаейки да станете богати възможно най-скоро. Бъдете по-реалистично настроени, тъй като не се очакват големи приходи днес.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.