Овен

Днес може да е най-подходящото време да продължите плана си за основен ремонт на вашата къща. Възможно е да имате някои спорове с партньора ви днес. Трудно ще бъдете разбрани, дори да напишете табела с огромни букви какви са правилата в дома ви. Няма нужда от викане и настояване, ако половинката ви не иска да вземе участие в някои дейности свързани с домакинството ви.

 

Телец

Вероятно, днес няма да се чувствате особено добре и енергични. Планетарното позициониране днес може да ви подтикне да вземете някои необмислени решения свързани с любовта. Не се поддавайте на емоциите си, ако в момента смятате, че трябва да сложите край на връзката си. Изчакайте с резките решения, тъй като утре може да сте значително по-спокойни.

 

Близнаци

Ако сте планирали да купите артикули за вашият дом или офис, днес изглежда като най-доброто време да отидете до съответните магазини. За тези, които са самостоятелно заети, щастливите моменти са на хоризонта, тъй като увеличеният доход изглежда неизбежен.

 

Рак

Днес, може би ще успеете да разберете колко сериозни са отношенията ви с настоящия ви партньор и колко далече може да стигнете. Хубавото е, че и двамата ще сте доволни от напредъка, който имате с връзката ви, но ако нещо ви спира и дърпа назад, то непременно го обсъдете.

 

Лъв

Следете отблизо разходите си днес. Меркурий хвърля  ретрограден поглед върху вашия дом на парите. Всъщност това може да бъде благоприятна ситуация, тъй като бизнес сделките от миналото могат да бъдат реанимирани. Навярно сте допуснали много грешки, но това не означава, че сте се загубили. Денят ще ви помогне да се примирите с най-дълбоките си чувства, за да разберете какво наистина искате.

 

Дева

Вероятно, днес ще ви се наложи да влизате в обяснителен режим, за всяко едно нещо, което сте направили. Желанието на партньора ви да упражнява сила и контрол над вас, може да ви дойде малко в повече и да се породят спорове. Туширайте изблиците на ревност на половинката ви.

 

Везни

Имате нужда от нещо, което да повдигне духа ви и да ви направи по-дейни и енергични, а настоящата планетарна енергия може да се окаже билетът към това пътешествие. Изведнъж може да се изявите като авантюристично настроен човек обичащ адреналина, което много ще изненада партньора ви.

 

Скорпион

Ако сте чакали подходящият момент да говорите за нещо важно с партньора ви, то не отлагайте повече. Ще сте в състояние да убедите половинката си, че това което искате е най-правилното и за двама ви, за да имате един щастлив семеен живот. Този ден може да бъде благоприятен за вас финансов аспект.

 

Стрелец

Този ден ще бъде подходящ за обяснения в любов и започване на нов любовен романс. При семейните днес ще цари хармония и разбирателство. Хранете се с повече плодове и зеленчуци днес. Най-важното обаче е да не допускате преумората да вземе превес. Юпитер, ще ви насърчава за повече любов и вдъхновяващи емоции.

 

Козирог

Емоционалната ви привързаност към партньора ви е много силна и това ви прави изключително чувствителни. Възможно е да се почувствате наранени от думите или постъпките на половинката ви. Здравословният ви живот и социални връзки ще бъдат неразделна част от доброто ви физическо състояние днес. Пазете си глезените, предупреждава Сатурн. Повече упражнения на чист въздух.

 

Водолей

Ще бъдете обсипани с любов от половинката си. Малко по-малко ще бъдете въведени в приказна романтична обстановка, която да ви накара да се отпуснете и да се насладите на любовта помежду ви. Бъдете спокойни, най-вероятно ще имате енергия за всичко, но не я хабете за незначителни и лекомислени неща.

 

Риби

Обърнете внимание на детайлите и малките неща, които да направят половинката ви щастлива и желана. Някои неща, които не сте разбирали до сега, вече са ви ясни и разговорите с партньора ви ще вървят много по-гладко. Съхранете психиката си днес!

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.