Овен

Днес, ще сте романтично настроени, така че споделете с партньори ви всички онези ваши фантазии. Не оставяйте нищо скрито, а ясно заявете това, което очаквате от любимият ви човек. Рискувате да си причинете огромна преумора от работохолизма ви. Следете стойностите на кръвното ви налягане и пулса ви и минимизирайте стреса. Осигурете си пълноценна почивка вечерта. Умението ви да печелите пари и да омайвате клиентите ви, днес ще блесне. С лекота ще реализирате високи печалби без много усилия от ваша страна.

 

Телец

Ако връзката ви до момента е била като в зимен сън, то днес ще сте будни и готови за подвизи. Отпразнувайте новото начало на отношенията ви с пищна вечеря и приятни изживявания. Денят може да бъде малко по-странен и изпълнен с куп загадки, но вие ще сте човекът, който ще се справи с всички предизвикателства като един супер герой. Всички ще ви аплодират в края на деня. Мисълта за погрешно похарчени пари няма да ви напусне през целия ден. Колкото и да мислите и да се самообвинявате, ще трябва да се стегнете и да се подготвите за следващият работен ден.

 

Близнаци

Благоприятното разположение на звездите ще бъде чудесен дар за вас днес, тъй като ще имате гарантиран успех в любовта. Не отлагайте среща с любимият ви човек, а дори настоявайте за такава. В този ден, потенциалът ви ще се разгърне в цялата си прелест като красиво цвете. Ще изпълните всичките си задачи в работата ви повече от отлично. Денят ще е подходящ за подписване на договори и финансови документи. Само не забравяйте, че финансовият просперитет не е постоянна величина, така че винаги трябва да сте подготвени за евентуални обрати.

 

Рак

Бъде спонтанни и изразете всички чувства и емоции, които бушуват във вас. Партньорът ви ще се зарадва на това ваше естествено поведение и ще приветства подобни изяви. Съсредоточете се само върху най-важните и спешни задачи в работата ви, за да може да приключите с всичко, което трябва да се свърши в рамките на работния ви ден. Винаги може да намерите по-евтина алтернатива на това, което търсите при това разнообразие от стоки в наши дни. Не е нужно да изпразвате джобовете си, само защото трябва да има щампа на известен бранд.

 

Лъв

Време е да направите нещо по-различно да разчупите обстановката с партньора ви. Изпейте песен на половинката си, изиграйте танц или рецитирайте романтична поезия. Просто направете нещо различно и нетипично за вас. Компромисът е нещото, което ще е фокусът на деня ви. Бъдете гъвкави и готови да направите някои отстъпки, за да постигнете успех на работното ви място. Купете само това, което предварително сте планували и избягвайте емоционалните покупки, които просто ви се струват на изгодна цена, но всъщност не ви носят някаква стойност.

 

Дева

Не всичко, което харесвате, допада и на партньора ви. Вместо да се съсредоточавате върху различията ви, открийте кое онова, което ви обединява като двойка и е забавно и за двама ви. Въпреки, че днес може да сте натоварени с някои досадни задачи на работното място, това няма да попречи на вашата производителност. С добро планиране на времето ви, ще успеете да се справите с всичко. Пренасочете част от личните си финанси за подарък на любимия ви човек. Покупката ще си струва, така че не се колебайте да подберете нещо оригинално, макар и на малко по-висока цена.

 

Везни

Спомнете си, че малките жестове създават история. Няма нужда от драма, която е присъща на сапунените сериали. Подберете онова малко нещо, което ще се запомни за цял живот от любимият ви човек. Макар и по-голямата част от колегите ви да са ваши връстници, трудно ще се примирите с начина им на мислене. Подминете някои коментари, които може да са ви неприятни и продължете работата си, като че ли нищо не се е случило. Вместо да се отнасяте в спомени по миналото, по-добре се съсредоточете върху работата си и започнете да печелите пари за бъдещето ви. Няма как да върнете изгубеното, така че гледайте само напред.

 

Скорпион

Опитайте да поиграете с палави думи с вашата половинка. Това ще разгорещи страстите и ще предразположи партньорът ви към едно по-освободено поведение в късните  часове на денонощието. Чудесен ден, в който да влезете в ролята на шеф и да делегирате отговорности на всеки от екипа ви. Прегледайте всички проекти, по които работата е била временно спряла и действайте по задачите си. Семейството ви ще бъде вашата мотивация да се трудите по-усърдно и да спечелите още повече пари. Денят ще е благоприятен за инвестиции и покупки на стоки за дома.

 

Стрелец

Дайте воля на инстинктите си и оставете нещата да се случат от само себе си. Добра идея ще е да поиграете на някоя настолна игра с любимия ви човек и да започнете вечерята с десерта вместо със салата. Работата от дома ви може да бъде доста ползотворна днес с вдъхновението, което ще имате. Без значение къде се намирате, творческата ви мисъл ще тече безупречно. Ентусиазмът ви от някои намаления и промоции могат да ви тласнат към свръх пазаруване и презапасяване. Няма нужда да трупате запаси, така че си спестете парите.

 

Козирог

Не си губете времето в притеснения какво би се случило с връзката ви. Признайте грешките си пред вашият партньор и преценете как да продължите напред като двойка. Бъдете откровени за това, което не знаете и не го приемайте за ваш пропуск. По-добре да се научите как се правят нещата по правилния начин, отколкото да нанесете големи щети, които ще струват скъпо. Колкото пари спечелите днес, толкова и ще похарчите, а може дори и повече. Емоционалните ви покупки в този ден могат да изпразнят джоба ви за отрицателно време.

 

Водолей

Днес е възможно да изпитате нужда от някакво моментно усамотяване, за да разберете какви са истинските ви чувства. Това вероятно ви се случва, защото продължавате да искате да поддържате отношения с несъвместими за вас партньори. Може да не е най-подходящият момент точно днес да поискате повишение, но може да започнете да загатвате, че заслужавате повече за работата, която вършите. Има вероятност да получите някакъв вид компенсация. Вероятно, днес ще сте принудени да свиете разходите и да разполагате с по-ограничен бюджет. Определено сте в труден период и ще трябва да се справите с кризата, в която сте.

 

Риби

Връзката ви на този етап има нужда от нов заряд, за да се възвърне пламъкът, който е угаснал. Разположението на звездите ще е благоприятно да уловите онази светлинка, която да озари любовния ви живот. Работата ще бъде изключително лесна за вас днес, тъй като ще сте в добро настроение и всичко ще ви се стори като детска игра. Ще имате прилив на творческа енергия, така че да създадете нещо уникално. Денят няма да е благоприятен за инвестиции и по-големи покупки. Въздържайте се от харченето на пари, за да запазите бюджета си в положителен баланс.

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.