Овен

Слънцето и Венера ще са в отлична позиция с вашия знак и ще продължават да ви облагодетелстват и обещават един добър ден, изпълнен с чудесни междуличностните отношения. Досадите, причинени от Марс и Юпитер, в труден аспект, ще бъдат усетени само от някои родени през втората и третата декада и ще бъдат изнервени от споходилите ги неуспехи. С повече търпение заплетеното ще се разплете.

Телец

Бързите планети предвождани от Меркурий, ще бъдат в добра позиция за вас днес. Това ще съживи личният и социалният живот. Очертава се един доста интересен в добрия смисъл ден за онези които са родени през първата и втората декада. Негативността на Венера, ще понижи настроението и енергията на родените в третата десетдневка и ще предизвика недоверие от страна на близки, познати и приятели.

Близнаци

Двата благоприятни аспекта на Юпитер и Сатурн ще ви помогнат да се държите на висота сред близките ви хора. Венера ще бъде изключително добре разположена и обаятелна към вас, предоставяйки ви един ден изпълнен с романтика и неописуеми чувства. Звездната конфигурация е чудесно разположена през този ден, давайки ви усещането за голяма свобода на действие и повече енергия. Междувременно пъргавият Меркурий ще продължава да ви насърчава относно финансите.

Рак

Вероятно ще останете на гребена на вълната в личен план. Благодарение на многото планетарно - хармонични аспекти, които ще ви предават изключителен импулс към вас. Това са планетите: Слънцето, Венера и Марс. Много от вас ще се окажат напълно прави в своите разсъждения. Родените през втората декада ще имат възможност да направят решителна промяна в личен план.

Лъв

На небесната ви карта ще се пресичат различни планетни аспекти, които всъщност ще раздвижат много спокойните  води на живота ви. Меркурий, Юпитер и Сатурн ще бъдат във ваша полза, докато Слънцето и Марс ще играят срещу ви. Очертава се един доста труден звезден ребус за решаване. Следвайте реализма на Сатурн или се доверете на Меркурий. Така или иначе топката остава във вас.

Дева

Планетарната конфигурация ще варира днес. Добре разположеното Слънце ще ви изпраща добри вести, но противопоставените Меркурий и Венера вероятно ще ви държат изправени на нокти. Междувременно не забравяйте вродените си аналитичните си умения, така ще избегнете безполезното отношение към вас от околните.

Везни

Няколко звезди греят на небето ви, готови да ви дадат щастлив ден, за да задоволят всяко ваше желание. Юпитер ще настоява да се чувствате комфортно и да бъдете в мир със себе си, особено ако сте през втората декада от този месец. Сатурн, от друга страна, ще ви помогне да изясните ума и сърцето си. И това не е всичко, Меркурий, който ще опита да ви насърчи финансово.

Скорпион

Много положителен ден за вас. Изненадващо, ала радващо, Марс ще бъде благоприятно настроен, ще влее допълнителен заряд, който ще ви тласка напред по пътя. Венера също ще ви подкрепя, предавайки отлични жизнени енергии и ще ви улесни в семейните отношения. Така ще можете да се справите с атаките на Меркурий, който ще се опита да ви дестабилизира.

Стрелец

Слънцето и Марс ще бъдат срещу вас, като се присъединят към Юпитер и Сатурн. Очаква ви изморителен, а за някои доста бурен ден. Опитайте се да запазите спокойствие и да избягвате напрежението. Хармоничната Венера ще ви донесе спокойствие поне в романтичната сфера. Ще изпитате близост с любимия човек. Дори самотните ще могат лесно да забавляват с нови връзки.

Козирог

Слънцето и Марс и този ден също ще продължат да ви стимулират положително. Ще бъдете в добро настроение и доста енергични и решителни във всяка ситуация, особено в социалния живот. Дисонансът на Венера, обаче може да ви затрудни и да създаде колебание точно когато става въпрос за задълбочаване в житейски план, особено ако сте през първата десетдневка. Въпреки това, не се опитвайте да насилвате ситуациите.

Водолей

Променлив ден за вас, поради противопоставянето на Слънцето, което ще се опита да отнеме енергиите ви. За щастие и Венера, и Марс ще бъдат готови да ви подкрепят и улеснят решаването на всякакви проблеми. Тези от вас, кои сте родени през третата декада, може да очаквате един много динамичен и оживен ден, през който ще почувствате страхотен тласък към действие и поемане към нови житейски хоризонти.

Риби

Някои звездни напрежения ще ви попречат да бъдете толкова спокойни, колкото бихте искали. Меркурий и Венера наистина ще бъдат в трудно разположение за вас. Очаква ви изморителен ден, особено на релационно и комуникативно ниво. Опитайте се да запазите спокойствие и да избягвате напрежението. С малко повече гъвкавост ще успеете да преодолеете препятствията. Хармоничният Юпитер и Нептун ще ви дадат добри вдъхновения за промяна.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.