Овен

Изглежда ще се наложи да дадете още един шанс на онези безценни за вас хора, които по една или друга причина са допуснали особена грешка. Протегнете ръка и простете. И със сигурност ще се гордеете с тази благородна постъпка. Някои нови начинания могат да ви накарат да се почувствате по-активни и също така по-полезни в средата си, особено от лична гледна точка. Въпреки това не бъдете твърдо решени да предприемете алтернативни методи, защото те днес едва ли ще заработят във ваша полза.

 

Телец

Навярно ще изпитате известна самота от липсата на любим човек до вас. Ала физическият контакт не винаги е отговорът на проблемът самота. Думите могат да компенсират всяко лишение, а може би ще ви стоплят телата. Може би ще бъдете колебливи и несигурни днес. Ако до сега е нямало място за негативни емоции, днес те биха могли да ви отмъстят и да ви разстроят със силно, което вероятно ще ви разтърси.

 

Близнаци

Може би, ще превърнете взаимоотношенията си в празнични. Денят вероятно ще е вълнуващ в личен план. Някои от вас сериозно да обмислят, дали да се ангажират в дългосрочен план. Мислите ви днес ще са насочени към това как да си осигурите сигурно бъдеще, без да се лишавате от нещата, които ви доставят удоволствие.

 

Рак

Самотните ще се откажат от собствените си идеи и няма да правят компромиси днес, вероятно са си взели поуки от направените грешки. Очевидно някои стари рани все още парят. Най-вероятно ще имате необходимият потенциал, за да си изясните някои неща и най-вече да сте подготвени да вземете правилното решение при настъпващ евентуален проблем. Също така ще осъзнаете отговорностите на поетите от вас ангажименти.

 

Лъв

Семейните двойки ще изпитат известни затруднения, за да изяснят чувствата си, но не бива да се притесняват твърде много, защото ще осъзнаят за необходимостта да бъдат един до друг, за да си помагат. Навярно ще се заемете с определени проблеми, които сте били в състояние, че сте ги пренебрегнали през последните няколко дни. Затова размислете много добре без да отлагате повече, за да не се превърнат в по-сериозни проблеми.

 

Дева

Взаимоотношенията в семейният ви живот днес ще се редуват. На моменти ентусиазма навярно ще премине в силен гняв. Очевидно някои от вас се нуждаят от повече свобода и независимост, за да се чувстват по-добре. Денят ще бъде малко по-различен, благодарение на идеите, които нямате търпение да осъществите. Възможно е някой да се опита да ви попречи, но вие продължете към целта си, защото именно упоритостта ви ще бъде възнаградена щедро.

 

Везни

Семейните двойки ще имат някои съмнения относно бъдещето, но като цяло ще успеят да се справят с най-негативните мисли. Ще трябва да се подкрепяте един друг, без обвинения за миналото. Навярно ще искате да се движите, да ходите, да се срещате с хора и най-вече да направите нещо различно. Не дотам добрата новина е, че скоро едва ли ще можете да задоволите желанието си за едно вълнуващо пътуване.

 

Скорпион

Неангажираните вероятно ще пропуснат още няколко дни, без да се задълбочават в търсене на сродната душа. Очевидно, че все още сте е в низходяща фаза, но светлината първо с един лъч се проявява - без предупреждение. Ако възпрепятствате идеите на останалите хора, тогава може да очаквате и те да направят същото с вашите. Въпреки това  може да положите усилия, да преосмислите нещата и да бъдете по-толерантни.

 

Стрелец

Добрите новини са, че този ден ще ви донесе любов, доброта, обич, подаръци и комплименти. Вътрешният мир и хармоничните взаимоотношения ще бъдат на преден план. Следете внимателно финансите си и се уверете, че не прекалявате с мечтите си. Обърнете повече внимание на спестяванията си и приведете в ред своите сметки.

 

Козирог

Любовните връзки ще процъфтяват, а разногласията могат да бъдат разрешени с относителна лекота. Романтичното приключение, което вие толкова много желаете, най-вероятно ще стане реалност. Днес, може да преминете през някакво изпитание и сериозен проблем, а това от своя страна ще ви направи по-силни и много повече ще се замисляте при пазаруване.

 

Водолей

Изглежда, днес ще изпитате потребност да си съберете мислите, да овладеете емоциите, за да балансирате собствените си чувства и да осъзнаете, до къде се простират границите при една или друга ситуация във вашата връзка. Очертава се добър ден от гледна точка на здравословното ви състояние. Въпреки това ентусиазмът и нивото на увереност ще бъдат ниски. По възможност избягвайте всякакви стресови ситуации.

 

Риби

Вероятно ще имате някои сблъсъци в началото на този ден, защото ще се появи такава ситуация, към която трудно ще се адаптирате. Най-силните бързо ще успеят да контролират своите емоции. Може да откриете днес, че дори сте донякъде отегчени без нови предизвикателства. Така че вероятно ще поискате да намерите ситуация, която включва различни обстоятелства, за да ви държи ангажирани.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак, а не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.