Овен

Семейните двойки ще трябва да опитат да се задълбочат по някои теми, които им създават пречки, за да намерят взаимно съгласие. Това значително ще увеличи добрите взаимоотношения. Днес заемите и кредитите трябва да бъдат взети под внимание, защото има вероятност да си навлечете неблагоприятни последици.

 

Телец

Опитайте да внесете повече романтични нотки в семейните си отношения. Увеличете хармонията с партньора си, както и с хората, които са най-близо до вас. Ако запазите позитивна нагласа, ще привлечете положителни енергии относно парите. Този ден е привлекателен и може да си закупите нещо със сантиментална стойност.

 

Близнаци

Определено можете да очаквате добри новини през този ден. Ще имате възможност да следвате спокойно вашите идеи с онази сила на бавни, методични и постоянни действия, които винаги водят до важни резултати във всеки сектор. Много е вероятно звездите да ви подарят един по-добър ден за паричното ви състояние. Мнозина от вас ще имат късмета да се радват на неочаквани финансови печалби днес.

 

Рак

Очертава се един динамичен ден, в който симпатиите към вас ще са озарени, душата спокойна, а умът ви жив. Ден през който повечето от негативните усещания и проблемите ще отминават без излишни драми. Не си харчете всичките пари, а си направете сметка, финансите ви да могат да покрият разходите ви от първа необходимост, поне за идната седмица напред.

 

Лъв

Очаква ви ден, който дълго ще помните. Ще се съгласите с важно предложение на партньора ви, а това ще сложи нови здрави основи на връзката ви. Уверете се, че не сте заобиколени от хора, които да се възползват от доброто ви финансово състояние. Не давайте заеми днес и се старайте да не харчите пари  за импулсивни покупки.

 

Дева

Ден за трансформации и промени, които могат да доведат до отпразнуване на новото начало за отношенията ви с любимия ви човек. Загърбете проблемите от миналото и започнете на чисто. В случай, че сте се насочили към някоя по-голяма покупка, съгласувайте решението си с партньора си. Обсъдете настоящото ви финансово положение и сумите, които може да си позволите днес.

 

Везни

Възможно е през този ден да сте нервни и често да изпадате в конфликти за съвсем малки и дребни неща. Венера изисква от вас да се владеете и да запазите хармонията във взаимоотношенията. През този ден ще се справите с плащането на сметките и нещата от първа необходимост, но вероятно няма да може да си позволите нещата, с които сте свикнали.

 

Скорпион

Тази неделя ще изиска от вас да разрешите острите противоречия на междуличностно ниво. Възможни са известни дрязги в семейните отношения. Разходите ви за храна може да са доста по-високи от обичайното, така че внимавайте с презапасяването. Бъдете по-умерени и пазарувайте разумно.

 

Стрелец

Може да очаквате един чуден ден за вашите романтични отношения. Излизането и прекарването на времето с вашата половинка или с най-близките приятели, ще ви накара да се почувствате повече от щастливи. Разликата между желаното от вас финансово състояние и реалността ще бъде твърде голяма. Използвайте това като мотивация да харчите по-малко.

 

Козирог

Най-вероятно ще се наложи да се справите с желанието да правите не поискано добро. Предстоят ви благоприятни промени в любовта, а самотните дори имат шанса да срещнат подходящият човек. Твърде вероятно е да получите финансова помощ от ваши близки, които са в чужбина. Но е възможно да бъдете доста разсеяни, така че внимавайте когато пазарувате.

 

Водолей

Възможно е да се окажете в  доста объркващи ситуации за вас. Постарайте се да не проектирате страховете си от миналото в настоящето, тъй като това може само да ви навреди. Обърнете внимание на любимия си човек. Може да имате някои разногласия с партньора ви относно това как да прекарате вечерта ви. Ако обикновено вие сте човекът, който взима решенията, то отстъпете това на вашият партньор днес.

 

Риби

Семейните и влюбените двойки могат само да се радват в компанията на своите приятели. Навярно ви предстои да вземете изключително полезни решения за вашата връзка. Днес е подходящ  ден за инвестиране на средства в крупни покупки. Ако сте решили да обновите своят дом или офис, възползвайте се по възможно най-рационалния начин.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак, а не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.