Овен

Благородната лъжа днес може да скрие дадена истина от вашият партньор, но помнете, че това е само временно замазване на проблема и рано или късно, ще се наложи да кажете истината.

Не се разстройвайте, ако някой в работата ви се опитва да ви дава съвети и да ви напътства. Запишете си всички стъпки, които трябва да следвате в работният процес и докажете качествата си.

Секторът отговарящ за финансите ви е доста нестабилен и това може да ви причини допълнителен стрес от факта, че бюджетът ви е ограничен. Има и такива моменти, в които трябва да сте по-пестеливи.

 

Телец

Ако до сега сте общували с даден човек само онлайн и ви предстои реална среща, то най-вероятно сте си изградили прекалено идеалистична представа, че това е перфектният партньор за вас. Не бързайте със заключенията преди да сте опознали даденият човек.

Денят ще е чудесен да положите основите за бъдещият ви пробив в кариерата. Но не забравяйте да се възнаградите за всеки малък успех и победа по пътя към върха.

Не пестете пари, когато остава въпрос за здравето ви. Внимателно подбирайте храната и витамините, които приемате. Макар да ви струва малко повече сега, лекарствата биха ви стрували в пъти повече.

 

Близнаци

Заради планетарното разпределение днес, може да бъдете заслепени от любов и партньорът ви да се възползва от влиянието, което може да упражнява върху вас. Не взимайте прибързано решения, бавно и сигурно нивото на обич ще се покачва.

Организирайте, сортирайте и сложете етикети на всички данни, с които разполагате до момента, вместо да се ровите за нова информация. Това ще ви помогне да сте много по-подготвени за предстоящите ви изяви на бизнес срещи.

Добрите ви комуникативни умения ще ви спечелят повече клиенти и респективно приходите ви ще нарастват. Убедителното ви говорене ще е печелившо днес.

 

Рак

Разговорите с партньора ви, касаещи бъдещите ви планове може да внесат малко напрежение помежду ви. Липсата на консенсус за това какво искате да се правите, къде искате да пътувате и в какво да влагате средствата ви, почти сигурно ще разклати връзката ви.

Денят ще е подходящ да говорите с шефа ви по въпрос, който е важен за вас, така че си уговорете час за разговор. Бъдете максимално откровени и нищо няма да ви бъде отказано.

Макар да нямате бърза печалба днес, не спирайте да влагате усилия в това, с което се занимавате професионално и парите няма да закъснеят.

 

Лъв

Днес, може да получите някои фалшиви сигнали, които да възприемете за интерес към вас. Това, че някой ви се усмихва и се държи добре с вас, не означава, че има сериозни намерения за дългосрочна връзка.

Придържайте се към правилника ви. За не се изложите пред колегите ви, по-добре не се изказвайте неподготвени, ако не сте уверени в себе си.

Днес, може да ви се наложи да обикаляте по офиси и институции да изплатите неплатени здравни осигуровки от миналото, или някакви лихви по услуга, която вече не ползвате.

 

Дева

Ако с настоящият ви партньор сте в период на опознаване, то днес между вас може да се появи сблъсък на ценности и принципи. Не очаквайте човекът срещу вас да изповядва вашите принципи и бъдете готови да опознаете други възгледи.

Днес, ще имате шанса да направите голям пробив в кариерата ви. Изпитаните, традиционни методи ще дадат добри резултати, така че не е време да експериментирате с нещо ново и неизпробвано до сега.

Обърнете внимание на това как изглеждате в бизнес средите и обновете гардероба си с нов актуален костюм или стилна рокля. Инвестицията във външният ви вид, ще ви се изплати многократно.

 

Везни

Този ден няма да е особено подходящ за срещи. Неблагоприятното влияние на планетите може да развали магията помежду ви и разговорите ви да не вървят според очакванията ви. По възможност отложете излизанията.

Запишете идеите си днес, преди да се отлетели някъде. Ако ги запишете на хвърчащо листче, то се уверете, че идеите ви няма да бъдат изхвърлени в някое кошче. В случай че запишете мислите си в телефона или компютъра ви, то си направете поне едно копие.

Онлайн рекламите в социалните мрежи несъзнателно ще ви накарат да си купите неща, от които нямате належаща нужда. Красивите снимки и изкусителните цени, които винаги са намалени, ще са добра примамка.

 

Скорпион

Текущото планетарно подреждане ще ви даде възможност да видите партньора си в нова светлина. Ще се наложи да коригирате представите и впечатленията, които сте имали до сега, за да приемете новият положителен образ на половинката ви.

Работата ви днес може да не върви много добре и колкото повече се насилвате нещата да изглеждат, че все едно всичко е наред, толкова повече напрежението ще се изписва на лицето ви.

Постарайте се първо да платите всички месечни сметки и вноски по заеми и тогава да харчите това, с което разполагате. Направите ли обратното, то бъдете сигурни, че рано или късно ще задлъжнеете.

 

Стрелец

Вероятно, днес ще искате да проверите и тествате партньора ви до колко ви е верен и казва истината за отношенията ви. Ще се уверите, че няма трети човек между вас и съмненията ви са били напразни.

Реалистичният ви поглед към работният процес и това, че не витаете в облаците, ще ви помогне да насочите усилията си в правилната посока. С правилната стратегия може да постигнете много повече от самонадеяните ви колеги.

Ако работата ви е свързана с техника, IT сферата или работа в  медии, може да имате повишен поток от клиенти, които трудно ще може да обслужите в рамките на един ден. Очертава се доходоносен ден.

 

Козирог

Вместо да се преструвате и да влизате в даден образ, който според вас би се харесал на партньора ви, по-добре свалете маската и просто бъдете себе си, такива каквито сте. В случай, че партньорът ви държи на вас, то ще ви хареса в най-естествения ви и неподправен вид.

В случай че сте в търсене на нова работа, ще имате успех на всички интервюта, на които сте поканени. Ако пък работите по проект, който до сега е бил в застой, то не се отказвайте от него и възобновете работата по него.

Ваши близки или приятели може да ви потърсят днес, за да поискат заем от вас. Не се хващайте на оплакванията и жалването за пари, освен ако не става въпрос за здравето на някой.

 

Водолей

Денят ще е идеален за романтично предложение за сериозна връзка или съвместно съжителство. Сега е моментът да направите по-сериозна стъпка по въпросите касаещи любовта.

Една добра дума или комплимент от някой ваш колега за вашите професионални умения, ще ви накара да се чувствате фантастично. Благодарностите към вас ще ви накарат да се чувствате ценни за колектива ви.

Днес, може да похарчите малко повече за седмичния пазар за храна или излизане на заведение със семейството ви. От време на време може да си позволите нещо по-специално, стига да не става навик.

 

Риби

Настоящата астрална конфигурация ще ви даде възможност да видите до колко сте привързани към вашият партньор. Ако единият от двойката ви не е доволен от отношенията ви в момента, това е знак, че трябва да сте по-честни в разговорите ви.

Ако настоящата ви работа не ви позволява плаващо работно време и трудно съвместявате грижите по децата (или обучение) и работата, то най-вероятно е време да потърсите ново работно място, при което може сами да си определяте графика.

Ако имате собствен бизнес, то печалбата ви днес ще е само за вас, без да се налага да я делите с някой друг. Насладете се на наградата ви за усиленият ви труд.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.