Овен

Днес ще се наложи да реагирате спокойно на всякакви атаки или провокации от хора, които добре познавате. Бъдете внимателни на кого се доверявате, за да не се окажете измамени. Опитайте се да  претегляте всяка дума твърде внимателно и не прекалявайте с всяка критика отправена към вас. Нека компанията ви да се формира с такива хора, които ви оценяват като характер. Почивката ще ви накара да се почувствате по-добре.

Телец

Управляващата ви планета Венера, ще ви предостави  способността да се концентрирате и обмисляте вашите дела и тези на другите. Вашите близки и приятели ще търсят съветите ви поради яснотата на мисълта, която можете да внесете във всяка ситуация свързана с живота като цяло. Ще бъдете призовани да подхождате аналитично като направите конструктивна оценка на един или друг проблем, който следва да бъде разрешен.

Близнаци

Очаква ви един прекрасен ден. В свободното си време дейностите с които се занимавате, ще ви доставят удоволствие и радващи преживявания. Можете да обгърнете със спокойствие и нежност хората, които обичате, и те да покажат своята признателност. В резултат на това връзките ви ще процъфтяват, особено най-интимните, и ще стават по - страстни.

Рак

Напълно е възможно да бъдете агресивни поради факта от навлизащата планета на екзалтацията - Юпитер. Дали агресивността е част от характера ви или не, ще се наложи да се справите с нейното нахлуване днес. В случай, че се почувствате враждебно настроени, ограничете контактите си с другите до минимум, за предпочитане хора, които познавате, за да  запазите мирът и спокойствието - един добър начин да се отървете от враждебността с развлекателна дейност.

Лъв

Ще бъдете изправени пред дилемата - Дързост или сдържаност. Най - вероятно ще ви бъде трудно да решите дали да действате уверено и да проявявате известна сдържаност. Размишляването върху миналото ще ви помогне да оцените относителните достойнства на всякакви трудности. Определяйки някои от тях като незначителни, вие ще бъдете по-спокойни попадайки в различни ситуации, сиреч ще изпитвате далеч по - малко съпротива от хората, с които живеете в тясно сътрудничество.

Дева

Вероятно ще се сблъскате с различия на мненията днес. Изглежда, че повечето хора няма да бъдат съгласни с правотата на вашето мнение и съждение, което може да създаде пропукване в отношенията. В този случай е препоръчително да се въздържате, за да избегнете неблагоприятните последици, в противен случай нещата се излязат извън контрол. В крайна сметка някои от близките ви ще осъзнаят грешките си и плавно ще се приближават до вашата гледна точка, без да губят самочувствието си.

Везни

Най-вероятно днес ще бъдете преми и директни към близкото ви обкръжение. При други обстоятелства яснотата на вашите мисли и думи може да доведе до по-бързо изпълнение на вашите планове, ала в действителност в днешните ситуации подобно поведение може да се окаже самоунищожително, тъй като другите ще намират директния ви начин за обида. Подбирайте внимателно думите си и бъдете дипломатични. Всеки спор само ще ви изгуби времето и ще изразходва цялата ви енергия.

Скорпион

Днес е време за емоции. Вие ще покажете истинските си чувства и вашата отвореност ще означава, че хората около вас ще знаят къде стоите и ще реагират положително, което ще ви позволи лесно да създавате нови запознанства. Възможно е да вземете решение, което ще се окаже полезно за всички заинтересовани. Много е важно да се придържате към своята житейска максима, която коренно ще промени живота ви.

Стрелец

Очаквайте един обещаващ ден, изпълнен с най - добри намерения. Обстоятелствата са идеални за всякакви занимания с приятели, които ви намират за особено приятна компания. Определено ще направите добро впечатление на почти всички с които се срещате, включително и с по - влиятелните познати във вашето  обкръжение. Ако искате да говорите за нещо с някой от тях, можете да го направите без колебание.

Козирог

Личностното развитие ще бъде осезателно днес. Ще се чувствате склонни да поемете ръководството във взаимоотношенията си. Възможно е да информирате другите за възможностите, които възникват от включването на вашите идеи. В този процес трябва да се вслушате в мнението на другите и да вземете предвид техните желания. След такава творческа дейност се изнесете на тихо място, за да размислите върху това, което сте активирали в житейски план.

Водолей

Вашите слова ще се приемат положително, което ще доведе до откровен обмен на мнения. Ако се обърнете към другите открито и честно, те вземат под внимание вашите добри намерения и ви отвърнат подобаващо. Напълно е възможно да възникнат критики, но те ще бъдат надграждащи и с удоволствие ще ги обсъждате с близките си хора.

Риби

Някакво вътрешно напрежение може да ви споходи днес.  Вероятно ще ви бъде трудно да обясните, защо се чувствате толкова напрегнати и неспокойни. Опитайте се да избегнете начина по който се чувствате, защото може да повлияе на хората около вас и по този начин да предизвика, дори повече напрежение и да се развие през целия ден. Не правете необмислени решения и грешки! Вместо това помислете добре какво трябва да направите, за да успокоите близките си.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев – Doctor honoris causa.