Овен

Обърнете по-специално внимание на половинката си днес. Направете комплимент за чудесната физическа форма, която поддържа и предразположете партньора си към разговор, в който да сподели най-съкровените си чувства към вас.

Днес, може да се разрази ожесточен конфликт между двама от колегите  ви. Постарайте се да запазите неутралитет и да не взимате ничия страна. Опитайте се да стоите на дистанция и не коментирайте случилото се.

Погрижете се за плащането на сметките днес и напазарувайте някои привършващи неща необходими на семейството ви. Тези покупки ще ви предпазят от безразборно харчене на пари, продиктувано от лъскави реклами в интернет.

 

Телец

Направете всичко възможно да се освободите от всякакви проблеми и да направите път на романтиката във връзката ви. Постарайте се да върнете топлината помежду си и блясъка в очите на половинката ви.

Опитайте се да укрепите връзките между вас и колегите ви през този ден. Всяко усилие в това отношение, ще доведе до много добри резултати върху цялостната ви производствена дейност и висока производителност.

Препоръчително е да бъдете изключително предпазливи днес при всякакви разплащания, тъй като има опасност да си изпатите от чуждите грешки.

 

Близнаци

Много е вероятно половинката да бъде в щедро настроение и да  се отзове на всяко ваше желание. Възползвайте се от тази възможност и разширете хоризонтите на връзката ви.

Обстановката на работното ви място днес ще спокойна. Вероятно ще работите в намален състав, това да не ви притеснява. Ако имате идейни проекти, със сигурност ще бъдат приети радушно.

Очертава се доста благоприятен ден за хората в бизнесът. Помислете за нови и свежи бизнес идеи, така ще можете не само да спестите значителна сума пари, а и да спечелите задоволителни средства.

 

Рак

Възможно е да имате някои дребни спорове с половинката си, предизвикани от грешното тълкувание на някои ваши думи, които вероятно са наранили партньора ви. Бъдете деликатни и не засягайте болезнени теми свързани с външен вид.

Осигурете си предварително високо ниво на спокойствие, защото този ден се очертава да бъде напрегнат. Вероятно, ще бъдете изключително стресирани или раздразнителни.

Вероятно ви се иска да имате повече и повече пари, тъй като те ви дават стабилност и спокойствие. Но днес ще се наложи да мислите различно, тоест да поставите човешките ценности като приоритет.

 

Лъв

Настоящата планетарна конфигурация ви дава възможност да вземете някои мъдри решения свързани с връзката ви. Отделете си малко време, за да обмислите всички възможности, които са пред вас.

Днес, не е препоръчително да прекрачвате някои колегиални граници, правейки се на много знаещи и много разбиращи. Само така ще избегнете конфликтите и неприятностите с колегите.

Комуникацията ви с клиенти или бизнес партньори може да ви донесе добри приходи днес. Съобщенията в социалните мрежи, имейлите и рекламните промоции ще донесат очакваните за вас печалби.

 

Дева

През този ден настроението ще бъде добро и може да излезете на разходка с половинката си. Вероятно ще почувствате, е сте единственият обичан човек на света.

Може да очаквате някаква проверка на работното ви място или мониторинг по даден проект. Шефовете най-вероятно няма да одобрят творчеството и свободата, които проявявате на работното си място.

Днес, може да очаквате пари от различни източници. Не е изключено и да получите пари от роднини, които са продали автомобил или имот. Тези финансови средства ще ви помогнат да се поотпуснете и да си покриете най-важните разходи.

 

Везни

Забавните разговори са тези, които ще успеят да ви сближат с половинката ви през този ден. Ако се наложи може да си припомните някой виц, за да подхванете забавната част от разговора.

Вероятно, се чувствате като в капан на работното място и отчаяно ще се опитате да се измъкнете. По възможност се отърсете от черните мисли, така или иначе макар и трудна работата вас чака.

Парите ще дойдат при вас днес, стига да имате смелостта да си поискате заслуженото за положеният от вас труд, който в някои моменти може би, дори е бил извънреден.

 

Скорпион

Планетите днес са благоприятно разположени относно сектор лични взаимоотношения. Ще кипите от енергия и забавлението ви е гарантирано.

Очаквайте ожесточено съревнование и конкуренция на работното ви място днес. Не позволявайте на другите да ви задминат, а вложете всичко от себе си в работните си задачи.

Може би, днес ще имате някои финансови притеснения, поради плащане на някои задължения. С правилното разпределение на бюджета, ще се справите с трудностите без много нерви.

 

Стрелец

Днес, може да разкриете невероятното си чувство за хумор и да впечатлите някого, на когото сте хвърлили око. Ако пък сте обвързани, с лекота ще впечатлите половинката си днес както с чувството ви за хумор, така и с вашето аурично излъчване.

Днес, ще работите в синхрон с екипа ви, което означава че денят ви ще изключително ползотворен. Ще се изненадате колко много работа сте свършили след като видите оборота в края на работния ден.

Звездите днес ще ви вдъхнат нужната увереност, за да спечелите още повече клиенти и да увеличите печалбите си. Не се съмнявайте в себе си и действайте смело.  

 

Козирог

Разговорите с половинката ви днес може да са насочени към здравословен начин на живот, диети и подмладяващи процедури. Спазването на едни и същи принципи ще ви направят още по-близки.

Днес, бихте имали повече успех, ако стоите в страни и не се включвате във важни разговори и конференции. Бъдете просто слушател и се опитайте да си запишете всички подробности, които са важни за работните ви проекти.

Денят е подходящ за пазаруване на плануваните от вас неща. Ще успеете да се възползвате от доста изгодни предложения и промоции. Успешен ден и за тези, които смятат да направят по-голяма инвестиция.

 

Водолей

Добър ден за вас и половинката ви, изпълнен с положителни емоции и незабравими спомени. Толкова добре ще се чувствате, че чак ще ви завидят колко влюбена и щастлива двойка сте.

Ще се наложи да ръководите от разстояние работния процес, за да няма неприятни изненади, когато се завърнете на работа. Контролирайте изкъсо работата на колегите ви.

Ако преследвате само парите и това се превърне в основната ви цел, ще сгрешите много и ще изгубите най-ценното, което имате - времето с любимите ви хора. Парите са ви необходимо средство за преживяване, но не преследвайте сляпо богатства и слава.

 

Риби

Бъдете изключително внимателни днес по повод начина на общуване с партньора ви. Помислете обстойно, преди да изречете някои погрешни реплики, които биха наранили половинката ви.

Вероятно, ще сте като обсебени от това, да се представите в най-добрата си светлина и да бъдете високо оценени от шефовете ви. Не се вманиачавайте чак толкова, не всичко е работа.

Днес, трудно ще упражните контрол над волята си и вероятно ще се изкушите да си купите някои неща лично за себе си, за повишаване на самочувствието ви.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.