Овен

Пазенето на някаква тайна от вашият партньор няма да се отрази добре на връзката ви. Бъдете честни и споделете всичко на момента, вместо да отлагате във времето. Младите колеги от екипа ви може да покажат надмощие и бунтарство в работния процес. Трудно ще повлияете на мнението им, така по-добре изобщо не спорете с тях. Импулсивните покупки могат да отворят голяма дупка в бюджета ви и това да обърка всичките ви планове. Внимавайте с новите придобивки и онлайн пазаруването.

 

Телец

Планетарното разпределение днес може да донесе някои изненади и неочаквани събития за вас и партньора ви, но бързо ще се справите с всички пречки, когато имате подкрепата на любимия ви човек. Вниманието днес ще е насочено към вас и лесно ще привлечете колегите ви на ваша страна. Качествата, които притежавате ще се окажат голямо предимство да се издигнете в кариерата. Ако смятате, че някой от близките ви хора харчи погрешно парите си, то не се опитвайте да му давате акъл, тъй като съветите ви най-вероятно няма да бъдат взети под внимание.

 

Близнаци

Планетите днес ще ви донесат добри новини и положителни емоции, така че щастието във връзката ви ще е на лице. Оставете всичко негативно в миналото и се насладете на тези прекрасни моменти, които съдбата ви поднася. Работата с бизнес партньори и сътрудници ще върви гладко днес, така че спокойно може да водите преговори и да договаряте различни условия по договорните ви отношения. Време да се заемете с нещо нови, нов вид бизнес план или нова инвестиция, за която не сте имали смелост до момента. Звездите ще са на ваша страна, така че може да заложите на премерения риск.

 

Рак

Обърнете внимание на малките на детайли днес. Партньорът ви ще забележи тази ваша наблюдателност и усетът ви към детайлите и със сигурност ще ви поощри в това да продължите в същия дух. Любопитството и сладките приказки с колегите ви може да ви изиграят лоша шега. Не се разсейвате твърде много, тъй като работата ви може много да изостане и после трудно да наваксате. Гоненето на бързата печалбата и потъпкването на всякакви ценности и принципи, няма да ви донесе щастие. Парите бързо ще бъдат изхарчени и ще се окажете в още по-голяма финансова криза.

 

Лъв

Ако партньорът ви преминава през тежък период, в който ежедневно е разстроен и тъжен, то използвайте силата на любовта да му покажете хубавата страна на живота и да го измъкнете от черната дупка, в която е попаднал. По-добре не споделяйте кариерните си цели с колегите ви, тъй като ще увеличите конкуренцията си и това няма да ви помогне по никакъв начин. Най-добре говорете директно с шефа си по тези въпроси. Ако не изпадате в крайности и не харчите големи суми пари днес, то няма да имате проблеми с финансите. Избягвайте скъпите неща и големите покупки днес, за да не се подведете и да загубите маса пари.

 

Дева

Не са изключени споровете и противоречията днес, тъй като ще сте изключително раздразнителни и чувствителни почти по всякакви теми. Емоциите ще са ваш лош съветник, така че не нападайте любимия си човек безпричинно. Конкуренцията и съперничеството между вас и колегите ви осезаемо ще се усеща днес. За пореден път ще трябва да покажете професионализма и талантите си. Най-добре не купувайте нищо, което е извън бюджета и което по-скъпо от парите, които са в портфейлът ви. Представете си, че нямате банкова сметка и харчете само това, което имате в себе си в брой.

 

Везни

Много е вероятно, съвсем случайно половинката ви да издаде някаква истина, която до сега е крила от вас и неволно да повдигне този въпрос. По-добре се направете, че не сте чули и разбрали, и не влизайте в конфликт. Не си губете времето да гледате постоянно какво правят другите, а се съсредоточете върху собствените ви работни задачи. В противен случай може да бъдете набедени за мързелив служител, от който няма полза. По възможност заделяйте колкото се може повече за неблагоприятни и трудни дни с множество непредвидени разходи. Няма нищо лошо в това да си носите обяд и кафе от вкъщи и никой няма да ви сметне за аутсайдер, заради този факт.

 

Скорпион

Вероятно, днес ще трябва да продължите някакъв недовършен разговор и да се разберете по някои спорни въпроси. Денят ще е благоприятен за водене на преговори, така че спокойно може да отстоявате позицията си. Няма нищо лошо в това да помогнете на ваш колега, но си поставете лимит на времето, в което го правите. Създайте навици във вашия колега да може да се справя сам, след като сте му  показали нещо ново. Парите в банковата ви сметка може да са намалели значително, но и за минута не спирайте да вярвате, че с много работа ще постигнете целите, които сте си поставили.

 

Стрелец

Паниката свързана със здравето ви и това на близките ви хора, може да ви направи неузнаваеми. Бъдете спокойни, че всичко е наред и не си приписвайте какви не заболявания от изострените ви страхове и тревожност. Направете всичко възможно да си свършите всички задачи за деня в рамките на работното ви време, за да не мислите за работа след като се приберете вкъщи, а да се отдаде на заслужена почивка. В никакъв случай не давайте при на заем днес, тъй като едва ли ще ви върнат скоро. Колкото и да ви се молят вашите приятели, бъдете твърди и непреклонни, тъй като и вашите ресурси не са неизчерпаеми.

 

Козирог

Чудесен начин да зарадвате любимия си човек е да му купите нова книга, свързана с лично усъвършенстване, бизнес или пък на тема близка до професията му. Това ще активира интересът му към връзката ви и определено ще получите повече внимание. Работата ви днес ще върви добре, така че няма да имате никакви грижи. Приятелските отношения с колегите ви ще са във ваш плюс, когато работите в общ екип по някой проект. Може би, си мислите че ви плащат твърде малко за работата, която вършите. Звездите не са в благоприятна позиция за вас да искате повишение, така че отложете това за друг момент.

 

Водолей

Много е важно да разберете какво е текущото състояние на личните ви отношения, преди да предприемете някакви промени. Работете върху слабите страни на партньорството ви и се опитайте да ги подобрите. Ако имате собствен бизнес, вероятно ще се чувствате на дъното и печалбите ще са изключително ниски. Ще се наложи да изтърпите този неприятен период, докато всичко си дойде на мястото. Въпросът за оцеляването на бизнеса ви може да е доста стресиращ. Нужна ви е голяма цел, която да ви мотивира да работите усилено и да натрупате спестявания. Едва след като си поставите цел, ще сте в състояние да сте достатъчно дисциплинирани с финансите си.

 

Риби

Много е вероятно да имате спорове с партньора ви по финансови въпроси. Нарастващите разходи ще ви направят доста раздразнителни и дори агресивни, така че трудно бихте се съгласили да се харчат още пари за неща, които са просто глезотия или лукс. Ако чакате да сте наистина сигурни и убедени в нещо, преди да го приложите в работата си, може да се наложи да почакате доста дълго. Неувереността ви може да внесе доста стрес в работата ви, така че действайте по-смело, без да анализирате всеки един детайл. Финансовото ви състояние и днес ще остане доста нестабилно. Иска ви се да сложите край на финансовите си проблеми и да се отървете веднъж за винаги от всички кредити и заеми, но всичко ще стане много по-бавно, отколкото си го представяте.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.