Овен

Вашата мистичност днес ще е десет по-изявена от останалите хора, така че с лекота ще впечатлявате любимият ви човек. Покажете вашата любов и преданост и задълбочете настоящата си връзка.

Ще ви е нужна малка разходка извън работното ви място, за да се заредите с нови сили за работа. Ако нямате тази възможност, то поне се разходете извън сградата, в която работите в обедната ви почивка.

Опитайте се да разчистите всички сметки и да се отървете от всякакви дългове от миналото ви. Най-важното нещо за вас ще бъде да харчите така, че да не се налага отново да взимате заеми.

 

Телец

Настроението ви днес ще има своите възходи и падения, така че се постарайте да не влизате в конфликт с близките ви хора. Внесете баланс в ежедневието ви и приложете някои успокояващи практики.

Вашата практичност ще бъде най-доброто ви качество днес. Ще ви се отдаде възможност да давате идеи и съвети на екипа, с който работите и лесно ще печелите привърженици сред колегите ви.

За съжаление сега може да сте в доста затруднено финансово положение от лоши инвестиции в миналото. Ще се наложи да си въведете строги ограничения и да харчите само за най-необходимите неща.

 

Близнаци

Всичко около вас ще бъде любов, рози и романтика. Направете така, че чувствата ви да излязат наяве и разкрийте романтичната си душа. Благодарете на партньора ви за неговата лоялност в отношенията ви.

Старайте се всеки един ваш работен ден да е изпълнен с хармония и да ви носи удоволствие, както едно хубаво питие или вкусна храна. Напомняйте си, че от работата ви, зависят и приходите ви, така че не се разсейвайте твърде много.

Въвеждането дори на малки промени в начина ви на разходване на парите ви, може да ви донесе доста позитиви. Лошата финансова политика е вече зад гърба ви и сега вече знаете как да спестявате ефективно.

 

Рак

Най-вероятно, днес ще поискате да си останете вкъщи и няма да имате желание да излизате. Усамотете се с любимия ви човек и пригответе любимото ви ястие, на което да се насладите в уюта на дома ви, а и ще спестите малко пари.

Начина, по който говорите и презентирате продуктите или услугите ви, ще е от голямо значение днес. От това ще зависи и вашата печалба, така че омайвайте с думи.

Правенето на бизнес по стария начин няма да ви донесе желаните резултати. Ориентирайте се повече към онлайн пазара, за да сте сред печелившите. Бъдете отворени за нови идеи и промени.

 

Лъв

Влезте в близък контакт с любимия ви човек и споделете цялата положителна енергия, с която разполагате. Звездите ще са на ваша страна за смели постъпки и решения.

Липсата на нови идеи може да се отрази негативно на работата ви днес. Вслушайте се в съветите на вашите шефове и колеги и не противоречете, особено, когато не може да предложите нещо по-добро.

Не е нужно някой да ви казва какво да правите с парите си, тъй като вече знаете как да се справяте в трудни ситуации. Разплатете се с хората, на които дължите пари и се старайте да взимате заеми само краен случай.

 

Дева

Вашата честност ще ви помогне да отворите всички врати, които в момента са леко притворени. Придайте допълнителна дълбочина на връзката ви с малко нежни думи и топла прегръдка.

Работата ви от вкъщи може да се окаже доста продуктивна, ако предложите търсен продукт на пазара. Помислете за начина на реклама и разпространение, за да сте сигурни, че сте достигнали до достатъчно много хора.

Днес, може да се почувствате малко глупаво за направените покупки малко по-рано, но всички допускат подобни грешки. Поучете се от лошия опит, който имате и продължете напред само със смилени покупки.

 

Везни

Не се притеснявайте да помолите за помощ някой ваш приятел за неща, за които партньорът ви не може да ви съдейства. Споделете тревогите си с близък за вас човек и приемете съветите му.

Не залагайте на сигурното и не се покривайте в някои важни моменти. Понякога се налага да сте по-експресивни и да заявите позицията си, за да бъдете забелязани.

Ако очаквате някакви пари да постъпят по банковата ви сметка днес, може да се наложи да изчакате още малко. Бъдете готови да изкарате още няколко дни с наличните ви пари и не се отпускайте много в харченето.

 

Скорпион

Ако днес сте в лошо настроение, не си го изкарвайте на вашият партньор. Напротив, опитайте се да развеселите половинката си и да внесете малко живец във връзката ви.

Вашата увереност ще се пренесе и в работата ви, така че се погрижете за високото ви самочувствие. Ако дадени дрехи ви карат да се чувствате по-уверени, то не се колебайте дали да ги носите. Бъдете готови за високи постижения.

Колкото и лошо да е финансовото ви минало, то поне го погледнете от тази страна, че сте научили важни уроци от лошите инвестиции. Бъдете горди от това, което знаете днес и начина, по който сте преминали през трудностите.

 

Стрелец

Не сте човек, който дълго се колебае, когато трябва да вземете важно решение. Стига да поискате, ще получите това, което искате от вашия партньор с благоприятното разположение на планетите днес.

Няма значение каква позиция заемате в работата ви – дали сте стажант или заемате управленски пост, то днес вашият глас трябва да бъде чут. Заявете мнението си и представете идеите си, колкото и необичайни да са те.

Задължително си направете списък за пазаруване преди да отидете на пазар днес. Отклоненията от списъка могат да бъдат големи и да ви костват доста голяма сума пари, така че бъдете внимателни.

 

Козирог

Понякога не сте на една вълна с любимия ви човек и най-вероятно и днес ще е така. Избягвайте сблъсъците и конфликтите. Опитайте да прекарате времето си в спокойна обстановка.

Не е моментът сега да мечтаете. Бъдете благодарни на работата, която имате и се борете за заплатата, която ви дава хляб. Не си позволявайте грешки и нехайство на работното ви място.

Днес, може да се натъкнете на доста изгодни покупки и много изгодни предложения. Ще сте удовлетворени от добрите сделки, на които сте попаднали и спестените от вас пари.

 

Водолей

Днес, може да се сблъскате с голям проблем, но не се плашете и не се отказвайте от неговото разрешаване. Задайте си въпроса какво означава за вас вашият любим човек и на какво сте готови за него. Така бързо ще откриете верния път.

Не искате да имате репутацията на вечния кариерист, но все пак действията ви показват повече от думите. Старайте се да си вършите добре работата, без да се самоизтъквате и натрапвате на шефовете ви.

Колкото повече контакти осъществите днес, толкова по-добър ще бъде денят ви във финансово отношение. Комуникацията с бизнес партньори и клиенти ще е ключова за вас днес.

 

Риби

Днес, вероятно ще усетите известен застой във връзката ви. Стресът от работата ви може да ви направи малко по-лениви и да не предприемате някои инициативи, които да разнообразят дните ви. Освободете се от негативните емоции и бъдете малко по-активни.

Не позволявайте една добра идея да си отиде и да ви се изплъзне. Направете я практически приложима и полезна, за да сте сигурни, че ще сработи. Няма да ви е лесно и няма да стане бързо, но не се отказвайте.

Днес, може да се почувствате изключително доволни от вас самите и уменията ви да живеете с доста малко пари. Възнаградете се с нещо много желано за издържаните лишения напоследък и се поглезете.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.