Овен

Опитайте се да не бъдете прекалено динамични, защото този ден ще трябва да се проведе под егидата на размислите и спокойствието. Ако бъдете припрени тези около вас, бихте могли да се объркат и ще постигнете обратен ефект в своите си желания.

 

Телец

Вероятно днес ще имате твърде малко свободно време, възможно е да се стигне до да не бъдете склонни да се смеете и шегувате. Така ще приемате онзи тъжен въздух,  вместо да обърнете повече внимание на това, което ще ви вдъхне живец.

 

Близнаци

Днес мненията на другите не трябва да ви интересуват. Това, което трябва да бъде основно за вас е само полученият резултат. Ако е положителен, останалите нека си приказват, каквото си искат.

 

Рак

Всяка дейност, извършена от вас през този ден, ще ви струва двойно, тъй като няма да имате достатъчно енергия. Препоръчвам ви да направите всичко възможно, за да можете да се възхищавате на постигнатите си цели.

 

Лъв

Възможно е през този ден да имате усещането за непълнота, което ще ви атакува всеки път, когато заспите. Не се притеснявайте, това е нормално, ако имате много „черни“ мисли и ангажименти, ще живеете вечно с този вид тревожност. Така че отърсете се от негативните мисли.

 

Дева

Това, което бихте могли да направите днес е да подобрите някои свои качества. Също така ще се отпуснете благодарение на присъствието на тези, които вече ви обичат и които биха направили всичко, за да ви видят щастливи.

 

Везни

Очертава се да имате неотложни лични  потребности, които ще ви да не обмисляте адекватно, какво правят другите за вас. Можете да се възстановите по-късно днес, и те ще разберат и ще простят.

 

Скорпион

Опитайте се да придадете по-голямо значение на семейните въпроси, оставяйки настрана бизнес проблемите. Днес трябва да се интересувате само от доброто здраве и спокойствие на роднини, приятели и партньори, ако искате да живеете в спокойствие.

 

Стрелец

Енергията ви се изчерпва, така че не можете да направите повече, отколкото можете да понесете, психически и физически. Уважавайте очакванията си и се опитайте да вземете само най-доброто от вашите преживявания. Днес не трябва да надвишавате щедростта, а просто трябва да удовлетворите възможните си искания.

 

 

Козирог

24 - ти септември може да е подходящият ден, за да изясните нещата и да оставите определени взаимоотношения след себе си, без никаква полза. Ако не споделяте нищо заедно, няма смисъл да настоявате за нещо повече.

 

Водолей

Днес вероятно ще можете лесно да вземете решения, които досега не сте искали да вземате, за да не разочаровате някого. Но ако трябва да дискутирате по определени въпроси, тогава няма смисъл да отлагате отново.

 

Риби

Безспорно ще имате наболели въпроси, които таите в себе си. Но днес ще е наложи да избирате на кои въпроси трябва да си отговорите бързо и кои могат просто да бъдат отложени за идните дни.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.