Овен

Самотните, които си търсят партньор не би следвало да се поддават на хора, които ги впечатляват от пръв поглед, може и да останат заблудени. Съсредоточете се върху всяко действие и поглед, потърсете искрицата истинност.

Срокове на проектите, върху които работите, вероятно ще бъдат провалени и едва ли ще успеете да приключите ефективно работният ден. Вероятно, ще е за добро, за да подсилите своята мотивация.

Денят вероятно ще ви се стори малко негативен по финансовите въпроси. Може би, ще установите, че когато имате необходимост от пари, повечето приятели и роднини изглеждат някак си далечни.

 

Телец

Ще имате чувството, че каквото и да направите всичко се приема погрешно от другата страна. В такива сложни ситуации може да се запитате, дали в любовта ви гори истински огън и ако не, тогава водете борба за да разпалите този огън днес.

За да върви работата ви днес, то зорко трябва да следите за всеки детайл от работата ви. Днес не бива да допускате грешки, било то и от невнимание. И не закъснявайте за работа, за да избегнете мъмренето в службата.

Загубите, които може да претърпите днес, едва ли ще са незначителни. Ако загубите, то ще е в голям мащаб. Мислете преди да предприемете какъвто и да е финансов риск през този ден.

 

Близнаци

Има моменти в живота, когато его-то ни се проявява осезателно. Вероятно днес ще се случи така с мнозина от вас, да извличате щастие от щастието на партньора си. Така че днес правете повече компромиси и жертви за тяхното щастие.

Не се очертават проблеми с колеги или с клиенти. Проявете повече гъвкавост, за да подобрите своят коефициент за полезна дейност. Не се претоварвайте с много работа през този ден.

Въпреки това, изгответе си финансов план за действие, направете съответните проучвания и сондирайте мнение с вашите бизнес партньори.

 

Рак

Вероятно ще ви дадат урок, как се живее щастливо с несподелената любов. Може би, ще ви се стори несправедливо, но ако се замислите върху поуката ще разберете, че понякога несподелената любов улавя същността на любовта, без да очакваме нищо в замяна.

Това, което са ви подготвили звездите днес е динамичен работен ден. Ще се наложи скоростно да вършите задача след задача и да отговаряте на многобройни запитвания по телефона и социалните мрежи.

Има голяма вероятност днес да похарчите повече пари за удоволствия и скъпи храни. Ще изпитате нужда да се поглезите с любими за вас неща, разпускайки от натовареният ви работен ден.

 

Лъв

Звездите ви дават знак да се уедините за известно време, за да се отърсите от подобни мисли. След което ще си възвърнете истинските чувства и вероятно ще усетите и промяната на половинката си.

Денят ви вероятно ще бъде изпълнен с много забавления и драми на работното място. Дръжте по възможност курс към златната среда и повече практичност, отколкото емоции. 

Като цяло сте на прав път към финансовата стабилност. Звездите са на ваша страна, така че се възползвайте от този благоприятен период и направете необходимите инвестиции.

 

Дева

Може би, определени ситуации във връзката ще ви принудят да си поставите маска. Няма смисъл изкуствено да поддържате връзката си жива по такъв изкуствен начин, да бъдете някой, който в действителност не сте.

Днес ще работите с лекота и ще бъдете повече от работоспособни, едва след като си позволите малко време да се справите със стреса, който се е натрупал върху вас през изминалите дни.

Вероятно, финансовият баланс ще бъде под червената линия, не ви остава нищо друго, освен да се примирите с тази отрицателна тенденция. Днешният ден може да ви послужи като обеца на ухото.

 

Везни

Някои от планетите ще замъглят вашите възприятия, затруднявайки ви да разберете, какво точно иска да ви каже или направи половинката ви. Затова не изпадайте духом, изчакайте да отмине този ден на затъмнението и всичко ще се проясни.

Днес определено ще имате нюх за печелене на пари, а ако имате собствен бизнес ви чака добър оборот. Успехът на работното ви място е гарантиран днес, така че представянето ви ще бъде на високо ниво.

При вас парите идват тогава, когато правите нещо, което наистина обичате. Днес може да ви се наложи да похарчите малко повече пари за пътуване свързано с работата ви.

 

Скорпион

Планетите ще ви водят, докато откриете своите силни скрити чувства. Използвайте това силно планетарно влияние, за да излезете от негативната спирала, която вероятно е оказвала лошо влияние върху живота ви в личен план.

Бъдете упорити и дори малко агресивни в преследването на мечтаната от вас работа. Много скоро може и да получите така чаканото признание и издигане в кариерата.

Днес може да ви е трудно да балансирате между желанията ви и бюджета, с който разполагате. Вероятно ще си харесате доста по-скъпи артикули, които не може да си позволите на този етап.

 

Стрелец

Вдъхновението за повече любов ще ви води и ще насочите тези чувства като се амбицирате да привличате много внимание, особено към този специален човек, който е най-близко до сърцето ви.

Контактите, които ще осъществите ще са ви от полза, а и краткото отделяне от рутинната ви работа ще ви даде глътка свеж въздух.

Не е добра идея да похарчите маса пари за пищна вечеря или луксозни стоки. Бъдете изключително внимателни при работа с пари и подписване на финансови документи.

 

Козирог

Вероятно, грижата за любовта е несъвместима с желанието на единият или другият. Ще осъзнаете, че любовта не е вид сделка, его-то да иска, сърцето е това, което желае.

Звездите днес ви дават чудесна възможност за изява на работното ви място. Подгответе се да бъдете водач на екипа, с който работите, за да разпределите отговорностите за всеки един от колегите ви.

Може би, днес ще закупите полезна вещ или мебел, която да освежи интериора в дома ви. Този непредвиден разход ще наложи преразглеждане на бюджета ви и внасяне на корекции и ограничения, към които ще трябва да се придържате.

 

 

Водолей

Днес следва да дефинирате любовните си взаимоотношения, да помислите, дали сте ръководени от взаимен интерес в любовта, или влагате чисти и безкористни пориви. 

Ще се наложи да въведете в работата новият за колектива ви човек и да влезете в ролята на негов учител. Приятелството, което ще създадете ще ви е от полза за бъдещото ви сътрудничество.

Очаква ви ден на финансово благоденствие. За да запазите финансовата си стабилност, останете все така практични и се придържайте към по-бюджетните продукти, когато пазарувате.

 

Риби

Вероятно, днес ще изпитате потребност да си съберете мислите, да овладеете емоциите, за да балансирате собствените си чувства и да осъзнаете, до къде се простират границите при една или друга ситуация във вашата връзка.

Бъдете отзивчиви на работното ви място днес, тъй като най-вероятно някой от колегите ви, който изостава с работата, ще ви помоли за помощ. Подайте ръка и помогнете в тази трудна ситуация, и ще изпитате удовлетворение от работата си.

Звездите са в добра позиция за вас спрямо финансите. Добре ще е да възобновите комуникацията с някои членове на семейството ви, които ще ви окажат подкрепа със средствата, от които се нуждаете.

 

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.