Овен

Ако току-що сте се разделили с партньора си, трябва да изчакате известно време, преди да се втурнете в нова връзка. За семейните  двойки този ден може да се окаже добър, защото напрежението от  миналото вероятно ще се облекчи и постепенно ще се сближавате. Селектирайте внимателно хората, на които споделяте финансовите си проблеми, тъй като не всички ще ви съдействат и помогнат като ви дадат пари на заем.

 

Телец

За тези, които са семейни, може да имате някакво недоразумение с партньора си. Не се притеснявайте, тъй като препятствията ще бързо ще отшумят и ще можете да се съсредоточите върху това, което е наистина важно за взаимоотношенията ви. Като цяло, бюджетът ви ще е по-граничен, така че всички луксозни стоки ще трябва да отпаднат от списъка ви за пазаруване

 

Близнаци

Ще може да реализирате без всякакви притеснения и опасения вашите планове. Вероятно ще се радвате на топли отношения в семейството. Можете чудесно да прекарате времето си в компанията на любимия човек. Денят е подходящ и за всякакви срещи, дори и по въпроси свързани с бизнеса.

 

Рак

Ще изживеете чудесна неделя, ако не привличате хорското внимание върху себе си, а се занимавате с вашите си неща, без да се поддавате към клюки. Бъдете особено консервативни към всякакви предложения за обсъждане на политиката. Най-вероятно финансовото ви положение ще е по-затруднено днес, но ще трябва да се примирите с фактите.

 

Лъв

Възможно е през този ден да сте нервни и често да изпадате в конфликти за съвсем малки и дребни неща. Звездите изискват от вас да се владеете и да запазите хармонията във взаимоотношенията. Вероятно ще имате нелицеприятни сблъсъци с ваши роднини или близки. Възможно е да станете неволни слушатели на финансовите неволи на ваши приятели или роднини.

 

Дева

Ще бъдете провокирани от хора, с които сте обвързани финансово или материално. Не се колебайте да се откажете от тяхната подкрепа само и само да не загубите пари. Бъдете дръзки в решенията си, най-вече когато се отнасят до пари, спестявания или харчения.

 

Везни

Тази неделя ще изиска от вас да разрешите острите противоречия на междуличностно ниво. Възможни са известни сътресения в семейните отношения. Ще се наложи да си мерите приказките и поведението си. Възможно е да се появи дразнител днес, с който ще трябва да се справите. Ограничете разходите и харчете парите си само за най-необходимите неща за семейството ви.

 

Скорпион

Постарайте се, да не оставяте нищо недовършено. Дори и сами не бихте се чувствали добре, ако не затворите и последната страница от конфликтните саги. Ако ви се наложи да действате заедно с хора, които не са ви приятни, постарайте се, да запазите неутралитет. Вероятно, средствата с които ще разполагате днес ще са доста оскъдни и ще трябва да преминете на по-икономичен режим.

 

Стрелец

Не очаквайте денят ви днес да е много вълнуващ и страстен, особено ако имате нова връзка. Вероятно, ще имате някои битови спорове, които бързо ще разрешите. Договорете се за отговорностите и задълженията на всеки един от вас относно домакинските неща и се постарайте да си спазвате уговорките. За щастие днес финансовите проблеми ще ви подминат. Други ще са нещата, които могат да ви разтревожат.

 

Козирог

Очаква ви доста натоварена откъм психически дразнения неделя. Вероятно някой ще се опита да ви подведе под претекст, че даденото нещо е за ваше добро. Най-вероятно ще се наложи да се справите с желанието да правите не поискано добро. Може би ще си извлечете поука, че именно това добро не е оценено както подобава. Препоръчително е да си водите някаква лична отчетност на похарчените пари и да не отлагате отбелязването им.

 

Водолей

Предстоят ви благоприятни промени в любовта, а самотните дори имат шанса да срещнат подходящ човек. Твърде вероятно е да получите финансова помощ от ваши близки, които са в чужбина. Неприятната новина е, че ще бъдете доста разсеяни, така че внимавайте когато пазарувате.

 

Риби

Ще стабилизирате емоционалното си състояние, защото предстои да се сблъскате с определени авторитети в живота си и веднъж завинаги да разрешите междуличностните си проблеми с тях. Добрата новина е, че ще разполагате с пълния шанс да застанете и ясно и отчетливо да заявите своите позиции и желания. Бъдете внимателни, тъй като може да забравите за някои разходи, и след това дълго време сметките ви няма да излизат.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.