Овен

Възможно е днес да ви предстоят трудни разговори с вашият партньор по проблеми, които стоят пред вас. Не отлагайте трудните разговори, а обсъдете различните опции за решаване на проблемните неща. Настоящата конфигурация на планетите ще улесни процеса.

Евентуалните грешки, които ще допуснете на работното място, ще станат достояние на колегите ви. По възможност се концентрирайте максимално! В противен случай всичките ви планове за по-добра кариера и завишение на заплатата, ще се рухнат, макар и по етапно.

Ако до сега сте подценявали съветите на близките ви и сте живели от заплата до заплата, сега ще се наложи да си понесете последствията от безразсъдното ви харчене. Все пак, може да наваксате загубите с малко повече дисциплина.

 

Телец

Днес, може да ви се стори, че партньорът ви е малко отчужден от вас, но всъщност благодарение на тази дистанция, ще разберете колко силна е любовта ви, която скоро ще разцъфне и всичко отново ще бъде наред.

За да постигнете положителни резултати на работното си място, ще се наложи да се сбогувате със социалните мрежи за известно време, в противен случай може да се провалите безвъзвратно.

Денят може да не е особено добър от към печалби, но не бива да се отчайвате. Съсредоточете вниманието си върху семейството и покупките за дома, които са от първа необходимост.

 

Близнаци

Разположението на планетите в този ден ще ви гарантира спокойствие в личните взаимоотношения. Ще забележите положителна промяна в поведението и отношението на партньора ви, което ще ви направи още по-силни и устойчиви като двойка.

Вероятно, ще увеличите вашето влияние и благоденствие, и това ще се усети още през първите часове от работния ден. Компетентното планиране на работния ден е ключът към висока ефективност.

Може да получите много изгодна бизнес оферта. Имайте вяра във вашата интуиция, когато е време да решите дали да приемете офертата или не. Днес е подходящо време за бързи решения, особено ако те са свързани с вашата кариера и вашите финанси.

 

Рак

Ваш близък приятел от детството ви, вероятно ще ви напомни за грешките, които сте допускали в миналото в личните ви връзки. Добре ще е да се замислите какво да направите, за да избегнете погрешните стъпки, които могат да окажат негативно влияние на настоящата ви връзка с вашият любим човек.

Едва ли ще направите добро впечатление на колегите си, ако проявите ентусиазъм на работното си място, и се представите за човек, който иска да поеме тежестта на многобройните работни задачи. Тези от вас, които развиват нещо самостоятелно, скоро ще пожънат неочакван успех през този ден.

Не обръщайте внимание на малките загуби, а съсредоточете вниманието си към голямата цел, която ще ви донесе печалба. Не спирайте да работите над идеите си и реализирането на мечтите ви.

 

Лъв

Обичайните ви методи за решаването на проблемите, а да не им обръщате внимание и да се преструвате, че не съществуват. Положението на планетите днес може да ви подтикне да признаете пред партньора си грешка, която сте допуснали и крили до момента.

Вероятно, носталгията по безгрижните дни ще ви навести през този ден в работата. При възможност се отървете от тези чувства, защото може да си останете само с бленуващите спомени и драстично орязана заплата.

Не бъдете настоятелни и не се стремете само към високи печалби. Бъдете благодарни на това, което имате и не злоупотребявайте с доверието на клиентите ви. В противен случай, финансите ви може рязко да намалеят.

 

Дева

Днешното разположение на планетите може да разкрие романтичната ви страна и да се замислите как да изразите всички мили неща, нежност и преданост, на които сте способни. Все пак не сте машина и имате нужда да изразите тези положителни емоции, които ще разтопят сърцето на половинката ви.

През този ден, вероятно ще бъдете изправени пред сериозен избор, от една страна да се съобразите с вашите цели и желания, а от друга страна да следвате директивите на ръководители и колеги.

За момента се справяте добре с финансите си се движите в границите, които сте си определили като месечен бюджет. Продължете в същия дух и се опитайте да отделяте известни суми от доходите ви за спестявания още при самото им получаване, просто ги отделете и забравете за тях.

 

Везни

Уверете се, че подходът ви в трудни ситуации, не е погрешен, изпълнен с излишно драматизиране и сърдене като малко дете. Постарайте се да се държите зряло и да общувате спокойно с половинката си. Разположението на планетите, ще ви помогне да сте по-уравновесени в общуването с любимия ви човек.

Безработните няма да имат богат избор за работна позиция по специалността си. Звездите ви съветват да намерете най-краткия начин за подобряване на компетенциите ви в професионален план, в противен случай ще претърпите разочарования.

Много е вероятно днес да направите някои емоционални покупки, от които нямате необходимост. Дръжте банковата си карта далеч от себе си и не излизайте с много пари в брой. Спестете си парите, за да не съжалявате по-късно.

 

Скорпион

Думите ви към вашият любим човек, могат да се окажат доста остри и нараняващи. Яростта ви от служебните неуредици, лесно може да се пренесе в агресия към всички и всичко около вас. В крайна сметка, не карайте другите да страдат, без да имат вина за трудното положение, в което се намирате.

Днес се очертават сериозни конфликти на работното ви място. Има вероятност някой друг да пожелае вашата позиция и това ще породи сблъсъците. Апетитите им са големи, така че имайте едно наум.

Не се изкушавайте да взимате бързи кредити, колкото и примамливи условия да ви предлагат. Ако положението е толкова тежко, първо се обърнете към близки и роднини и в краен случай проучете условията в банките.

 

Стрелец

Ще ви предостави чудесна възможност да свършите много полезни неща с партньора ви. Ако има някакъв проблем помежду ви, то бързо ще стигнете до корена и неговото незабавно разрешаване. Възползвайте се от мощната енергия на планетите да подсилите връзката си.

Очертава се перспектива за кариерно израстване, можете да увлечете своите усърдия на работното място, без да обръщате внимание на ежедневните битовизми.

Обърнете внимание на всички онези неща, които ви правят щастливи и внасят радост в живота ви, но не може да си купите с пари. Парите няма да са фактор за вас днес, тъй като ще се вълнувате от по-духовни и възвишени неща.

 

Козирог

Днес, може да усетите, че напрежението във връзката ви малко по-малко си отива. Не се фиксирайте в негативните неща от миналото, а се радвайте на малките позитивни неща, които внасят радост и усмивки.

Трудно ще се адаптирате след почивните  дни, едва ли ще горите от нетърпение, да се впуснете в галоп на работното си място. Не избързвате с прекалените емоции, защото могат да се появят и нежелани резултати.

Печалбите, на които се надявате вероятно ще си останат само мираж. Това не означава, че вие не правите нещо както трябва, а времето е такова, че хората насочват средствата си към нещата от първа необходимост. Въоръжете се с търпение!

 

Водолей

Не си позволявайте да си поръчвате скъпи и луксозни стоки с трицифрени суми, без да обсъдите решението си с вашият партньор. Ако искате да съхраните добрите си отношения, бъдете особено внимателни с финансите.

Ще се наложи да вземете някои решения свързани с работата ви, но изборът не винаги ще бъде очевидно лесен. Приемете този спешен сигнал като знак, за да укрепите самочувствието си и да се уверите, че не пропускате никаква възможност да подобрите възможните опции в работния сектор.

Финансовото ви положение е доста критично и това ще се отрази на всички сфери от живота ви. Не харчете всичко, с което разполагате, а винаги заделяйте за непредвидени разходи.

 

Риби

Днес, може да се наложи да обсъдите гледната си точка с вашият партньор, относно нещата свързани с връзката ви. Възможно е да се окаже, че това, което сте смятали за правилно като действия, всъщност е неправилно за партньора ви.

Денят е благоприятен, вашите финанси ще бъдат относително стабилни и вероятно ще изпитате притеснения относно похарченото през празничните дни. Може да прибегнете до кредит или заем от близки и приятели.

През този ден трябва да внимавате за финансови загуби, които могат да възникнат в резултат на вашите собствени неразумни решения. Ще имате склонност към надценки, които трябва да се контролират на всяка цена.

 

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.