Овен

Днес може да изпитате нужда от красива чувственост, романтично отношение и повече нежност. Умът и емоциите ви са трудни за помирение днес. Не правете сцени на ревност спрямо партньора си, вероятно не ги заслужава и може би ще дестабилизирате връзката си.

Ако току-що сте завършили работата по голям проект, то може да отпразнуват успеха си. Подгответе се за следващата голяма стъпка в кариерата ви. На прав път сте, така че не се колебайте.

Планетарните новини  навярно ще бъдат неблагоприятни във финансово отношение за вас. Харчете с повишено внимание и управлявайте внимателно бюджетът си. Не се впускайте в рискови инвестиции или неоправдани сериозни харчове.

 

Телец

Вашето лошо настроение ще избледнее днес, когато си спомните, че конфликтът е само моментно разсейване в контекста на вашите взаимоотношения като цяло. Любовта е търпелива и ще изчака, докато дойде времето за помирение.

Всичко в работата ви ще си дойде на мястото, така че се присъединете към ваш колега, с когото имате общи идеи. Работата ви екип ще е изключително успешна. Реализирайте това, в което силно вярвате.

Марс е гневен и може да доведе до неочаквани разходи, които да породят загриженост. Препоръчително да се въздържате от приключването на различни финансови сделки, за да избегнете неприятните усложнения.

 

Близнаци

Всички ваши срещи ще бъдат оцветени от дълбоки, топли чувства. Ако се решите на сериозна стъпка, тогава не се съмнявайте, че предприемате правилните действия. Освен това, партньорът ви също ще споделя вашите романтични стремежи.

Работили сте доста усилено до сега и вече ще започнете да виждате плодовете на труда си. Не се оставяйте на инерцията, а продължете в същия ритъм, за да постигнете големите си цели. Добре се познавате и знаете какво може да постигнете.

През този ден се очертава финансовото ви състояние да дръпне рязко нагоре. Така че може не само да спечелите допълнителни пари, но и сериозно да капитализирате изключителни дивиденти.

 

Рак

Днес може да възникнат някои недоразумения в личния ви живот. Постарайте се да се изразявате много ясно и споделяйте това, което си мислите. Не чакайте партньорът ви да задава въпросите, бъдете по-активни в комуникацията.

Уверете се, че изпитвате истинска страст към работата си. Ако не обичате настоящата си работа, то вероятно е време да я смените с нещо, което ще ви доставя удоволствие. Когато намерите точната работа за вас и парите ще ви последват.

Днес може да сте по-склонни да вземате решения, свързани с финансите си, без да ги обмисляте много. Планетите не са настроени положително към вас, така че по-добре за вас ще бъде да не подхождате леконравно  към паричните си дела.

 

Лъв

За някои от вас се очертава конфликтен ден. Не е препоръчително да започнете с решителни разговори, за да отвърнете на удара, така ще налеете допълнително масло в огъня. Ситуацията вероятно ще се промени към по-добро, ако спрете да бързате и спорите.

Днес, може да попаднете на множество противоречива информация от всевъзможни места. Повечето от информацията може да се окаже клюки и неверни слухове, така че добре проверявайте всеки един факт за неговата достоверност.

Действайте смело във финансовата сфера, ала имайте едно на ум през целият ден. Транзитът на Венера ще ви отвори още повече възможности за печалба.

 

Дева

Днешният ден ви предоставя възможността да вземете най-доброто решение относно връзката ви. Вероятно ще трябва да проявите обективност, да направите една ретроспекция на вашите чувства спрямо партньорът си, за да се справите с неяснотата в интимните взаимоотношения.

Не е необходимо постоянно да страдате и да се борите, за да постигнете успех. Най-важният ресурс, с който разполагате е вътре във вас, така че ценете силните си страни.

Неочаквани разходи ще погълнат част от спечеленото днес. Поддържайте допълнителен резерв за извънредни ситуации и не взимайте прибързани финансови решения.

 

Везни

Необвързаните вероятно ще ги сполетят любовни трепети, но може би за кратко във виртуалното пространство. В личен план отношенията са относително добри, вероятно ще имате няколко спорни момента свързани предимно с работата и на двамата.

Вероятно, от известно време следите някого и знаете важна информация, която искате да споделите с колегите и шефовете си. Не задържайте това за себе си, а разкрийте всичко, което знаете и ще получите търсеното одобрение на другите.

Днес се очакват леки сътресения във финансовото ви състояние. Разходите по семейството ще нараснат, изкушението може да ви подтикне да купувате луксозни и скъпи стоки. Избягвайте големите разходи.

 

Скорпион

Очертава се щастлив ден за вашият брак. Взаимоотношенията с партньора ви днес са прекрасни. Денят е подходящ да отворите сърцето си и да споделите любовта си към половинката си.

Днес, много колеги може да ви потърсят за съвет и съдействие, така че помагайте колкото можете, тъй като в някой труден за вас момент, те ще ви помогнат. Като цяло успешен работен ден.

Позицията на Марс може да бъде критичен момент във финансовите ви дела. Работете с паричните средства изключително внимателно и не нарушавайте предварително определените си бюджети и разчети.

 

Стрелец

Настройте този ден така, че да не се окажете във времево напрежение в романтичната си връзка. Преди всичко се фокусирайте върху вашето лично удоволствие като двойка.

Ако се чудите, защо всички около вас са сърдити и намръщени, то погледнете собственото си лице в огледалото. Ако виждате, че и вашият образ е сърдит, то вероятно вашето настроение е отражението, което виждате у другите. Така, че се усмихвайте повече днес.

Юпитер е в изгодна финансова позиция за вас през този ден. Също така ще получите много подкрепа за увеличаването на финансовото ви състояние. Неприятности се очертават само през следобедните часове.

 

Козирог

Днес, вие и вашият партньор ще имате възможността да научите нещо ново за това, което ви обединява. Може би е най-добре през този ден, да забравите за социалните мрежи - всичко това ви отдалечава от реалният живот.

Днес, може да се чувствате много самотни сред колектива, в който работите, тъй като не усещате достатъчно подкрепа. Ще имате подкрепата на планетите днес.

Ако смятате да се заемате с покупка на жилище или друг имот, днес е най-добре да го направите. Въпреки това не се доверявайте лесно и четете внимателно документите, а ако се наложи - потърсете и допълнителни съвети от специалисти.

 

Водолей

Денят е благоприятен да направите лек намек на половинката си по повод вашите желания. Очаква ви ден посветен на удоволствията. Романтични срещи, нови познанства и дори флирт, вероятно няма да  се провалят.

Ако имате идея за нов проект, то не се отказвайте от това, поради вътрешните си страхове. Имате доста силна енергия в момента и това, с което се захванете сега, ще ви донесе успех в дългосрочен план.

Избягвайте сериозните финансови сделки днес. Ако възнамерявате да закупите или продадете имот вероятно ще се сблъскате с редица проблеми. Внимавайте при закупуването на електроника!

 

Риби

Днес може лесно да общувате и да изразявате чувствата си. Ако вашият партньор е наранен, трябва сериозно да се замислите и да откриете причината.

Натискът, който ви се налага от шефове и колеги по отношение на това как да мислите и действайте, може доста да ви изнерви. В крайна сметка, трябва да сте по-балансирани и да не си слагате всичко на сърце.

Разходите свързани със заеми и имуществени операции ще бъдат доста рисковани днес. Някои непланирани обстоятелства могат рязко да променят цялата структура на вашето финансово положение.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.