Овен

Не е нужно да давате обяснения на някого, напротив, колкото повече говорите, толкова повече ще пропускате определени цели, губейки време. Би било разумно обаче да проявите уважение към онези, които винаги са ви го показвали, с малко допълнително внимание! Продължете с някои идеи за двама ви, в противен случай те винаги ще изостават и ще имате проблеми във всички посоки, тъй като няма да сте доволни от това как върви животът ви. Двойките няма да могат да решават нищо, което не засяга хората около тях и дори няма да могат да изберат да се оттеглят, защото днес е твърде важно да се определят определени взаимоотношения. Ако се чувствате малко в беда в момента, защото не успявате да дадете всичко от себе си и не поставяте тези парчета на правилното място, тогава е време за нулиране. Има някои неща, които много добре могат да бъдат взети от самото начало, други, които могат да бъдат променени в движение, а трети, напълно изоставени. Няма нищо лошо в това да искаш да си правиш почивки и в точното време. Финансовият ви статус може да не е много стабилен през този ден  и да бъде на приливи и отливи. Ако се занимавате с маркетинг или търговия, наблегнете на усъвършенстване на комуникационните ви умения, за да сключите важна за вас сделка.

 

Телец

В този ден, както и в следващите няколко дни, ще сте малко нерешени какво да правите и объркани. Бавно се връщате към нормалното, след период, който не е имал нищо навик. Двойките винаги ще намерят нещо специално, което да оживят вечерите, но няма да са напълно в настроение. Докато партньорът ви не го забележи, може да сте в безопасност, но ситуацията няма да продължи. Необвързаните няма да приемат определени възможности и следователно няма да се забавляват, както заслужават. Напоследък хората се опитват да направят всичко, за да саботират щастието си. Основните условия за успех са вашата лична инициатива и ориентация към творчеството в работата. Тези, които имат свободен график или са свързани с творчески дейности, ще могат да постигнат впечатляващи резултати. Днес се очертава да имате късмет за неочаквано изненадващи бизнес предложения. Също така успешни инвестиции, продажби и покупки.

 

Близнаци

Вие сте стабилни и търпеливи, но може би малко прекалено сериозни. Може да ви се вярва, вие сте честни и лоялни, а способността ви да се съсредоточите върху постигането на целите си е възхитителна, както и завидна. С благоприятното разположение на планетите в този ден в сектора ви отговарящ за работа, ще се гмурнете в морето от работа с много ентусиазъм и нови идеи. Самочувствието и цялата енергия, с която работите ще са благодат за вашата производителност. Опитайте се да бъдете щедри днес, за да ви запомнят с добро близките и приятелите ви. Почерпете компанията ви и дайте пари за благотворителност, ако имате такава възможност.

 

Рак

Разбирателството може да бъде по-оживено с Рак и Скорпион, докато с Близнаци ще имате търкания. Скоро ще трябва да се справите с проблеми, които засягат целия ви живот, така че е важно да намерите в този момент малко спокойствие и баланс, поне сантиментално. Двойките няма да искат да бъдат твърде нещедри с партньора си, но така или иначе няма да бъдат спонтанни, защото имат още много за мислене. Малко честност би била за предпочитане. Денят едва ли ще е подходящ за стартирането на ново начинание. Имайте предвид, че чувството ви за несигурност може само да намали вашата производителност. Време е да преосмислите финансовите си планове през този ден. Съществува голяма вероятност да се подведете по сделки с нисък риск, но същите ще ви отведат определено до провал.

 

Лъв

Можете да останете сами вкъщи или да решите да поканите някой, който наистина да ви прави компания. Можете да решите да се заемете с ново соло приключение или да включите някой, на когото имате сляпо доверие. Накратко, можете да сте напълно автономни или да искате да споделите чувствата и успеха, но това зависи само от вас. Така или иначе може да се зарадвате или да се провалите, но понякога е по-добре да сте двама. Някои от вас ще предпочетат да се съсредоточат върху работните процеси с доста ентусиазъм. Това ще ви даде повече настроение да работите усърдно, но не очаквайте същото от вашите колеги. Ако се опитате да постигнете финансов успех точно днес, вероятно ще се разочаровате. Стойте настрана от инвестиции или покупки и не си харчете парите напразно.

 

Дева

Несъмнено сте готови да се сравнявате с определени хора,  особено ако се интересувате, но не е време за дискусии,  а само за безобидни чатове. Двойките ще трябва да направят същото или да си задават въпроси и да си дават отговори,  но без да повишават тона, което винаги трябва да бъде сведено до минимум,  защото така се намират решения, които изглеждат непостижими. Необвързаните няма да усетят веднага голямата възможност, която ще бъде предоставена в през този ден, а именно тази за проучване и търсене на някой, който е наистина съвместим, но по-късно ще бъде възможно да се направи промяна. Възможно е да спечелите доста активи в представянето ви на работното място. Това най-вероятно ще се дължи на изключителният стимул, който ще ви обземе днес. Очаквайте адмирации от по-старшите и опитните ви колеги. Бихте могли да намалите финансовото утежнение вкъщи, като предложите и останалите членове от семейството да внесат своят дял в общия бюджет. Също така, ще се наложи да боравите разумно с парите, полагайки особена загриженост.

 

Везни

Не можете винаги да се надявате на миналото, да се върне и да се промени, така че е по-добре да помислите за настоящето и какво трябва да се направи точно сега, за да го подобрите. Да си мечтател е добре, но не бъдете наивни. Семейните все още имат какво да обсъждат, но този път сериозно. Няма нужда да спорите или да повишавате глас, а само да се конфронтирате и да изберете коя е най-добрата обща стратегия. С каквото се захванете ще пожънете успех през този ден. На работното място ще се почувствате изключително стабилни, защото ще сте безупречни във всяко едно отношение. Финансовото благосъстояние навлиза в добра фаза. В този процес ще трябва да изчистите старите си задължения, стъпка по стъпка. Бъдете разумни, за да дочакате нивото на паричният поток да се повиши към вас.

 

Скорпион

Ще изпитвате особени усещания към хората, които са близо до вас в този момент, така че ще трябва да изясните идеите си, преди да вземете импровизирани решения, също защото това абсолютно не е като вас. Двойките може да имат известни затруднения в началото на денят, но след това те ще се разрешат по магически начин, благодарение на силната страст и добрите вибрации, които ги заобикалят. Предстоят ви  особени перипетии на работното място днес. Ще наложи да повярвате в уменията си прилагайки ги в работата си. Няма невъзможни неща, стига да имате огромното желание. Много е вероятно да бъдете попарени финансово през този ден. Ако се надявате на някакви сериозни приходи, вероятността ще бъде почти нулева.

 

Стрелец

Посрещнете щастието с отворени обятия точно днес, защото това е много категорична стъпка по пътя ви към изпълнение на романтичната мечта. Очертава се изключителна възможност да направите сериозна стъпка във връзката си, която ще възпламени партньорът ви. Неуморният ви труд и всички усилия, които полагате да си вършите работата повече от перфектно, ще ви донесат добри приходи. Не забравяйте да инвестирате част от парите си в нещо, което ще ви носи доход в бъдеще. До голяма степен финансовият ви прогрес ще зависи от новите стратегии и технологии, които прилагате в момента.

 

Козирог

Ще имате време за всичко, което искате в този ден, но със сигурност не го оставяйте настрана.  Би било наистина странно да не можете да дадете най-доброто от себе си в една връзка,  тъй като обикновено влагате много усилия в нея. Брачните двойки ще имат възходи и падения като всички останали, но всеотдайността, която влагате в това, винаги ще бъде толкова преувеличена, че бихте могли да започнете да будите подозрение и да давате  погрешен отпечатък на работата си. Вероятно, няма да успеете да се поберете в крайните срокове възложени ви в работен план. Ще трябва да сте изключително съсредоточени, за да дадете всичко от себе си, което ще доведе до висока ефективност. Неочакваните печалби изглежда се насочват към вас днес. Те биха могли да ви зарадват, защото тези пари ще ви позволят да похарчите повече за семейното ви благополучие.

 

Водолей

Семейните трудно ще си признаят страхове и съмнения и това в някои случаи само ще ги храни безкрайно. Би било по-разумно да решите да не отваряте повече определени дискурси, вместо да ги култивирате в себе си. Необвързаните все още ще имат известна несигурност, така че също ще се хвърлят в повече от една връзка. Всичко това в началото може да ви достави удовлетворение, но след това всичко ще стане по-сложно и разочароващо. Днес ще бъдат тествани вашите умения за работна ефективност. Фокусирайте се, намирайки най-добрите пътища към постигането на успех, стремейки се към високи резултати. Вашият финансов статус вероятно ще остане в застой и през този ден. Възможни се леки промени, но това благосъстояние едва ли ще ви задоволи. Не се обезсърчавайте, финансите ще се подобрят скоро.

 

Риби

Двойките ще имат големи проблеми със скуката, която може да играе неудобна роля във връзката. Когато пристигне, винаги е добре да се опитате да го преодолеете заедно, с ангажираност, за да избегнете това да действа като разделител. Необвързаните ще вземат няколко решения, всички от които са свързани с контурите на любовния живот. Вероятно ще се опитаме да подготвим почвата за нещо по-важно, но за момента не знаем какво означава това. Постарайте да не си изпускате нервите на работното си място. Влизането в конфликти ще ви донесе само проблеми и негативни емоции, така че бъдете спокойни и търпеливи. Ръстът на приходите ви ще подобри финансовото ви състояние и вече ще може да си купите това, което искате, а не само това, което ви трябва от първа необходимост. Добре ще е да използвате допълнителните приходи да увеличите спестяванията си или да изчистите дълговете си.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.