Овен

Вероятно, днес ще сте твърде ангажирани в работата ви и партньорът ви може да се чуди какво се случва. Успокойте половинката си, че това е временно, извънредно положение и скоро ще отделите повече време и внимание на личния ви живот.

Дори, нещо да се обърка в работата ви днес, но не се притеснявайте, тъй като нещата ще са поправими. Няма да е късно да поправите нанесените щети. Потърсете съвет от неутрален колега, който вижда нещата от друг ъгъл.

Похарчете с удоволствие малко от заработените от вас пари за някакъв вид забавление. Дали ще е ходене на кино, посещение на караоке бар или нощен клуб, зависи от вашият личен вкус и предпочитания.

 

Телец

Разговорите между вас и партньора ви ще вървят много по-гладко сутринта, отколкото ако ги отложите за вечерта. Съобразете се с този факт и още на закуска дискутирайте някои ваши бъдещи планове.

Намерете начин да сте по-ефективни на работното ви място. Ще е добре да организирате файловете си по различни папки. Съхранявайте всяка една ценна информация, която сте прочели, тъй като по-късно може да ви потрябва.

Печеленето на все повече и повече пари може да ви стане фикс идея през този ден. Помислете как да оптимизирате работния процес и да свиете разходите, докато печалбите ви се увеличат.

 

Близнаци

Преди да резервирате кратко пътуване, няма да е зле да обсъдите въпроса с половинката ви, за да сте сигурни, че няма в последния момент всичко да се провали. Започнете деня с откровен разговор с партньора ви и заедно планирайте всичко.

Опознайте колегите си по-детайлно, за да работите по-добре в екип. Не е нужно да знаете подробности за личния им живот, но ще е добре да сте наясно какво харесват и какво не. Разучете какви са интересите на хората, с които работите.

Разположението на планетите в сектора ви с финанси, ще е много благоприятно за създаване на партньорства в бизнеса. Възползвайте се от тази възможност за спечелването на повече пари.

 

Рак

Не крийте съмненията и мъчителните мисли, които преминават през ума ви днес. Споделете всичките си опасения, за да изясните неяснотите, а ако са основателни, то бързо ще разберете, че партньорът ви е излъгал.

Добре прекараната обедна почивка в компанията на приятни колеги, може да ви се отрази чудесно. Звездите ще ви подкрепят в реализирането на иновативните ви идеи. Определено ще почувствате страхотно вдъхновение днес.

Днес, някои от членовете на семейството ви може да ви се разсърдят, че трябва да отчитат пред вас всички разходи, тъй като вие се занимавате със сметките. Знаейки за какво харчите най-много ще сте наясно как да ограничите и пренасочите пари в друго перо от бюджета.

 

Лъв

Много е вероятно партньорът ви да има различно мнение от вашето, но не приемайте този факт като нещо крайно и непоправимо. Вместо да влизате в конфликт, отстъпете и бъдете готови на компромиси.

Най-важното, което трябва да приложите днес е да не пренасяте личните си проблеми на работното ви място. Вероятно, бюрото ви ще бъде затрупано с купища документи и не може да си позволите работата ви да изостава.

Опитайте се да намалите малките разходи като ограничите покупката на множество евтини артикули, декорация за дома, кухненски помощници, чаши, инструменти и всякакви подобни, а и често ненужни неща.

 

Дева

Днес, може да се наложи да преглътнете гордостта си и да оставите половинката ви да се изяви като глава на семейството ви. Ако бъдете добър слушател и задавате въпроси, с които да покажете, че имате отношение към обсъжданите въпроси, то лесно ще стигнете до единомислие.

Малко по малко започвате да си изграждате все по-професионален имидж, който ще ви спечели уважение и респект. Промяната няма да стане за една нощ, така че имайте търпение. Постепенно ще се откроите сред хората, които упражняват вашата професия.

Колкото повече се опитвате да спестите, като че ли толкова повече непредвидени разходи ще изникват днес. Може да ви е трудно да отделяте от приходите си, но не се отклонявайте от целта си.

 

Везни

Организирането на малка изненада за половинката ви ще върне живеца в погледа на любимия ви човек. Погрижете се с осигуряването на вкусна вечеря в уютна обстановка. Не забравяйте и любимото лакомство и за двама ви.

Не се съпротивлявайте да работите в група, колкото и да искате да работите сами на спокойствие. Не се делете от групата, тъй като другите може да ви натопят, че не умеете да работите в екип.

Вероятно, днес ще сте от помощ на приятел или близък роднина, който се е забъркал в голяма финансова каша. Предайте опита, който имате и дайте най-добрите съвети, които могат да са от голяма полза на приятелят ви.

 

Скорпион

В случай, че до скоро сте имали проблеми в личния живот, то днес отворете нова страница за връзката ви и поканете романтиката в дома ви. Не потъвайте в спомени по миналото, а изживейте любовта си в настоящето.

По възможност избягвайте разговорите с шефа ви днес и не се изпречвайте на пътя му. Има голяма вероятност да станете обект на остри забележки, дори да нямате вина.

Един глас в главата ви постоянно ще ви безпокои как и от къде да намерите пари, за да върнете дълговете си. Тези притеснения за финансите ви, буквално ще източат цялата ви енергия.

 

Стрелец

Неочаквано може да възникне малък спор между вас и половинката ви. Причината може да бъде нещо, с което до момента сте били съгласни, но днес просто внезапно да сте променили решението си. Постарайте се да не задълбочавате конфликта, за да запазите спокойствието във връзката ви.

Вероятно, не всички от колегите ви ще са на вашето мнение. Отсейте хората, които ви опонират и обединете идеите си с вашите съмишленици. Така, ще постигнете гарантиран успех в кариерата ви.

Най-добре ще бъде да избягвате ходенето по магазините днес, тъй като трудно ще упражните контрол над бюджета си и сметката ви може да се окаже доста солена. Купете само някои хранителни продукти от първа необходимост от близкият до вас магазин.

 

Козирог

Малките конфликти и спорове ще бъдат потушени моментално, така че да не ви създават притеснения. Спазвайте добрият тон в разговорите с половинката си, за да достигнете заедно до правилните решения.

Може би, ръководните кадри във фирмата ви ще въведат някаква промяна и нова техника, с която ще трябва да работите. Бързо ще бъдете обучени да работите по новите правила, така че си записвайте внимателно всичко, което ви бъде казано.

Трудно ще избягате от някои неизбежни разходи, така че платете таксите и сметките, които се изискват, за да не ви се начисляват лихви по-късно, в случай че забравите. С останалите пари може да си купите някакво малко изкушение.

 

Водолей

Всички планове, които правите за вас и вашата половинка ще имат успех, независимо дали става въпрос за това какво ще правите след пет часа или пет години. Постарайте се и вложете максимум усилия и внимание.

Отношенията ви с вашите колеги ще са ключови за успеха ви в работата днес. Бъдете приятелски настроени и занесете малка почерпка за колегите ви, за да ги предразположите към провеждане на неформален разговор.

Не отказвайте ходенето на рожден ден или друго събитие, защото не ви се харчат пари за подарък. Дори с малко пари може да вземете нещо оригинално, което да остане скъп спомен за приятеля ви.

 

Риби

Днес, ще имате щастието да прекарате един чудесен ден в компанията на любимия ви човек. Ще сте на една вълна с половинката ви и настроението ви ще е във върхова форма.

Заявете ясно мнението си по даден наболял проблем. Най-важното е да бъдете първите, които излагат тезата си, тъй като има голяма вероятност, друг да се възползва от вашата стратегия и мерки за разрешаване на проблема.

Бъдете изключително внимателни с бизнес сделките и подписването на финансови документи през този ден. Има голяма вероятност да допуснете някоя грешка по невнимание и да загубите не малка сума пари.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.