Овен

Стойте далеч от всякакви потенциално стресиращи ситуации, отделете част от ценното си време, което да прекарате спокойно, съберете мислите си и направете някои амбициозни планове за бъдещето си.

Позицията на планетите днес в сектор лични взаимоотношения, ще много благоприятна за вас. Не забравяйте да показвате любовта си по всевъзможни начини на най-близките ви хора. Нека знаят, че ги уважавате и цените. Вероятно, днес ще чувствате зле на работното ви място, поради някакво притеснение или притискащ ви краен срок за възложена работа. Не задържайте емоциите в себе си, а си поговорете с близък човек, на когото имате доверие, за да ви олекне. Парите днес няма да са ви излишни, тъй като може да усетите, че скоро почти може да фалирате, докато получите заплатата си. Опитайте се да се забавлявате по начин, който не изисква харчене на пари.

 

Телец

Възприемайки правилния подход, вие ще постигате напредък и ще решавате всички нерешени проблеми. Въпреки това, най-лошото нещо, което можете да направите, е да се колебаете и да причините ненужно забавяне.

Това, което е важно да направите днес е да не проектирате миналото си или страховете си относно личните ви отношения в настоящето, за да не предизвиквате съдбата както се казва. Това, само би попречило на изграждането на едни здрави и стабилни взаимоотношения. Ако ви предстои важна бизнес среща, се постарайте да се подготвите предварите още рано сутринта. Проверете всичките си материали и документи, за да сте уверени в себе си и да се представите подобаващо. Не си позволявайте да харчите безразсъдно днес, особено за глупави вещи. Концентрирайте се върху работата си и генерирането на пари, вместо върху харченето.

 

Близнаци

В случай че възникнат спорове, трябва да предложите посредничество. Вашата прозорливост, заедно с трезвия ви поглед, ще ви направи идеален човек за обезвреждане на напрегнати ситуации.

Постоянните ви съвети и наставления може да променят някои отклонение на мислите на партньора ви днес. По-добрата стратегия за вас ще е да говорите по-малко, тъй като по този начин много по-лесно ще достигнете до сърцето на половинката ви. Денят ви ще е изключително ползотворен, особено ако се занимавате с продажби и презентиране на продукти. Приемете това като добър знак, който ще ви помогне да се изкачвате по кариерната стълбица. Разположението на планетите ще е благоприятно за финансите ви днес и печалбите ви ще са налице. Ако пък инвестирате тази си печалба, то ще сте на още по-голяма печалба.

 

Рак

През този ден никой не би могъл да пренебрегне вашия ентусиазъм и жизненост. Изглежда, че нещата си идват на мястото и вие ще изпълнявате спокойно ангажиментите си.

Любовният ви живот може да се нуждае от мъдър съвет от ваш близък човек с много житейски опит. Опитайте се да не се влияете твърде много от приятелите и колегите ви и да ги догонвате във всяко едно отношение. Обикновено, винаги се стремите да се усъвършенствате в професията си и да надграждате знанията си, за да сте на ниво сред колегите ви. Ако смятате, че трябва да приложите на практика нещо ново, което сте научили скоро, то сега е моментът за това. Вероятно, ще усетите, че има неща, които карат парите ви да изтичат между пръстите ви. Опитайте се да намалите разходите си за цигари, алкохол или луксозни стоки, за да опирате до спестяванията си.

 

Лъв

Вие ще изпитвате това, което на пръв поглед изглежда доста критично състояние на нещата. Преди всичко не позволявайте на дадена ситуация да излезе извън контрол или да се претовари. Реагирайте спокойно и обмислено на всичко.

Има вероятност нещо в личните ви отношения да се обърка днес. Не бягайте от проблема, а се опитайте с разговори да стигнете до най-правилното решение. Вероятно, ще ви е неприятно да разберете от някой ваш колега, че идеите, върху които сте се трудили до момента, са неприложими е реалния живот. Ще се наложи да започнете всичко отначало и да не се сърдите, че някой се е опитал да ви помогне и да ви отвори очите. Ако сте нерешителни при някои по-смели покупки, то днес планетарното разпределение ще е благоприятно за вас и всичките ви покупки и направени сделки ще се увенчаят с успех.

 

Дева

Понякога първите впечатления трябва да отстъпят място на вторите или дори третите. Преразгледайте едно предположение, което вече не е вярно. Ще се уверите, че сте преценили някои  неща погрешно.

Няма нужда да се преструвате, че харесвате и обичате някого, ако това не е така. Изповядайте се пред близък човек, психолог или духовно лице и вземете решене как да продължите живота си в бъдеще. Звездите ще са на ваша страна. Не губете надежда, ако нещата в работата ви не се получават от първия път. Опитвайте отново и не се отказвайте от изкачването до върха на кариерата ви. С много упорита работа ще имате големи постижения. Ако си мислите, че парите са най-голямото зло, то това не е точно така. Не парите са дяволът, а алчността. Бъдете по-смирени и благодарни за това, което имате.

 

Везни

Днес ще разберете значението на приятелите в живота си. Вероятно днес може да се разделите с някои от тях и ще се наложи да изминете дълъг път, за да се помирите отново с тях. Бъдете по-умерени в думите и това внимание ще свърши чудеса.

Постарайте се днес да не наранявате и не огорчавате човекът, когото обичате. Бъдете мил и любящ партньор, който не се страхува да покаже чувствата си. Стремете се да проектирате в главата си бъдещите си проекти като успешни и мислете положително. По този начин работата ви ще върви повече от чудесно и ще привлечете благоденствието към вас. Вероятно, днес ще похарчите малко повече пари за хората, които обичате и цените. Добрите ви отношения нямат цена, така че парите няма да имат толкова голямо значение днес.

 

Скорпион

Очертава се странен ден за вас. Може би ще претърпите силни разочарования от приятелите си. В същото време обаче в любовен аспект атмосферата ще е повече от благоприятна. Вероятно балансираното ви поведение ще изиграе важна роля.

Днес, може да се почувствате така сякаш не давате достатъчно любов на партньора си и често го пренебрегвате, поради служебни ангажименти. Не се притеснявайте, нормално е да имате и такива дни, когато нивото на енергията ви е по-ниско. Очаква ви изключително натоварен и напрегнат работен ден. Ще сте затрупани от ангажименти и претенциозни клиенти. Дори да имате някакви неуспехи днес, не се отказвайте от принципите си. Твърде високите ви приходи могат да ви направят егоистични и това да навреди на финансовото ви състояние в бъдеще. Бъдете малко по-смирени и разумни в покупките си днес.

 

Стрелец

Дайте воля на желанията си или просто се забавлявайте. Също така е дошло време вас да черпят, вероятно сте почерпили доста приятели и днес е моментът да ви върнат жеста подобаващо.

Ако нямате сериозна връзка и сте в търсене на подходящ партньор, то звездите днес ще са на ваша страна и ще ви дадат кураж да направите първата стъпка. Определено няма да съжалявате. В случай, че сте на ръководна длъжност, наемете специалисти за по-специфична работа, които да изведат бизнеса ви на по-предни позиции. Ще ви бъдат предоставени добри възможности, просто ги приемете. Преследвайте бизнес интересите си и ценете труда си. Печалбата ще е на първи план днес, в което няма нищо лошо, стига да сте точни и коректни с клиентите си.

 

Козирог

Поставете се на мястото на хората около вас, преди да вземете решения, от които не можете да отстъпите. Важно е да определите добре чувствата си към тях преди да го направите.

Днес, може да се радвате на страхотна астрална енергия, която да направи любовта ви още по-силна и страстна. Грабете с пълни шепи и дайте най-доброто от себе си на човека, когото обичате. Днес, може да си мислите, че с кариерата ви е свършено, поради допусната грешка или някакъв пропуск от ваша страна. За щастие, това няма да се окаже вярно, но ще трябва да си научите урока и да повтаряте същата грешка. Много е вероятно да изгубите пари, ако сте заложили на рискови инвестиции и начини за бързо печелене на пари. Трудните ви дни във финансово отношение няма траят вечност, но трябва да сте по-внимателни.

 

Водолей

Не е възможно да контролирате всичко и всеки. Днес ще се наложи  да се примирите с половината от действията си, защото примирението  ще ви разкрие останалите постъпки.

Днес, буквално ще летите в облаците и умът ви ще бъде зает с мисли за любимия ви човек. Уверете се, че не се хвалите твърде много с любовта си, тъй като има много, които може да ви завидят и навредят. Наберете смелост и излезте смело на преден план като заемете ръководна роля в екипа ви. Ще пожънете голям успех, тъй като ще бъдете забелязани от всички. Ако в последните дни сте имали голям разход или сте си закупили скъпа техника, която не е била по джоба ви, сега ще трябва да се ограничавате известен период от време.

 

Риби

Денят е полезен за вземане на решения относно любовните отношения, но мнозина от вас ще искат да ги отложат или  удължат. Едва ли ще имате волята да продължите съжденията си.

Любовта ще придобие друг смисъл за вас днес. Както се казва, всичко в мислите ви ще е цветя и рози. Определено ще имате вълнуваща среща в този ден. Ако имате усещането, че не се справяте с някои неща в работата ви и това води до временни неуспехи, не се притеснявайте излишно. Приемете това като част от вашето обучение и не губете фокус. Вероятно, днес ще сте в очакване на получаване на някои суми от направени продажби и сключени сделки. Денят ще е успешен във финансово отношение.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.